Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Шарки много ми хареса! Абе голям голям тоз диван, но моята особа как обича да си полягва Embarassed

Що не съм аз бабата Joy

# 481
  • София
С креслото направи "пряко попадение": преди 10-11 години си купих такъв масажен стол за офиса, обаче при смяната на офиса това кресло се пресели вкъщи - за радост на момчетата (аз и всичките ми деца обожаваме масажите), сега е в къщата в хола, встрани от канапето. (На цена са еднакви, да...). БТВ, в бабин дом канапето е на 1/3 от цената на канапето в къщата.

Ако бях на теб, щях да си сложа кухненски тънки перденца  с наборче хоризонтално през средата на прозореца. Аз обичам да имам простор пред очите, така хем не се вижда кой колко е разсъблечен вътре (мисля, че всички мъже минават на домашен режим по боксерки след работа), хем и двора ти е пред очите.  

# 482
Благодаря ти . Аз през деня бих вдигала щорите или отваряла прозорците ,но притъмнее ли се затварям плътно зад завеси и не харесвам сутрешна светлина ,а плътна сянка през лятото и тъмнина .
С тънко перде пак ще се виждат силуети и всичко ,а тези прозорци отварят гледка и към хола ,канапето и въобще зоната за комфорта . Какви перденца имаш предвид по-точно ,че аз съм визуален човек и все трябва да ми се онагледява !  bowuu

Столът и на мен ми допада ,но поне 2 ще ни трябват и ще стане една какофония стилово иначе за домашния режим си права . Иначе за цени направо не ми се отваря тема ,ще чакам разпродажби . Money

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 22:26 от Анонимен

# 483
  • София
Само като "формат", не като цветове: http://vessyc.snimka.bg/daily/perdeta-curtains.35984.655877

Иначе виж това http://www.houzz.com/photos/1972050/Dunbar-contemporary-kitchen-other-metro

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 22:14 от Sharky*

# 484
И ние взехме такъв масажиращ стол - не толкова обемен като този на снимката- седи в кабинета - малко сбутано стана и диван и кресло, но не е фатално.

Шарки, в кухнята има ли миялна?

# 485
  • Варна
Аз май деградирам, покрай оня апартамент. Реших да преустроя на едно стайче 2.10/3.70 до спалнята за домашен офис/лично пространство за четене и усамотение и като са ми влезли тези тухлички
Скрит текст:
 - моля ви се спрете ме!

Имам шкаф за книги налична те тази витрина от тик, за бюро май една конзолна маса, някакво диванче? едно икейско килимче?
Стол? Някой беше купувал един олекотен стол кожен кресло скоро.

# 486
  • София
Има, вдясно от мивката, преди фурната. Хладилникът е вдясно от мароканската колона. Газовият котел  е до тъмната колона до входната врата.

# 487
  • София
Аз май деградирам, покрай оня апартамент. Реших да преустроя на едно стайче 2.10/3.70 до спалнята за домашен офис/лично пространство за четене и усамотение и като са ми влезли тези тухлички
Скрит текст:
 - моля ви се спрете ме!

Имам шкаф за книги налична те тази витрина от тик, за бюро май една конзолна маса, някакво диванче? едно икейско килимче?
Стол? Някой беше купувал един олекотен стол кожен кресло скоро.

Дорис, всичко изглежда много добре като идеи, защо да те спираме. (ММ има неосъществена мечта за тухличките...)

# 488
Мерси, Шарки сега те разбрах . Добра идея ,но ще трябва да са по -плътни перденцетата.
Иначе ми харесва като идея и  е лесно каза мъжа ми ,но то за него всичко е лесно ,само където все забравя ,че не е Шива и няма 6 ръце и са само 24 часа в денонощието .  Поне мерак има и не ме спира  bouquet

Дорис , спри се с тези тухли ! Ето,спирам те  bowuu

Иначе за офис един ей такъв стол ми харесва, също и за спалня :

http://www.leons.ca/product/item/furniture/living-room/chairs/ga … se-rocker/1605916
ili

http://www.leons.ca/product/item/furniture/living-room/chairs/cu … -ii-chair/1527180

# 489
Дорис, деградираш, моля те, спри  Grinning! Вие във Варна сте носители на упадъчни идеи (къде зачезна Боги?). Витринката много хубава!

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 01:10 от Stef4o

# 490
  • Варна
Ох да! Усещам се се как вървя назад  Joy Добре мацвам една сива стена и мирясвам. Ще си окача вместо картини - счетоводен баланс и Закона за ДДС   Joy

Този стол не става, никаква работа няма да свърша, как не мога да си спомня оня стол! Един такъв кожен кафяв малко кресло малко шезлонг

Но пък как ми се иска като дивана на Ема!

# 491
Sharky* много приятно жилище. Чудя се крайното шкафче в дясно на горният ред на кухнята с чупеща се вратичка ли е? Попада зад колоната и сякаш не достига място за отваряне. За завесите в спалнята според мен има достатъчно място да се монтира корниз под гредата (горните прозорчета вероятно са неотваряеми "на клапа" и няма да им пречи завесата.

Дорис , спри се с тези тухли ! Ето,спирам те  bowuu
И аз така Дорис - ще правиш кабинет, а не пицария (не ги харесвам тези тухли и това си е). Мога да ги преглътна само в изразен рустикален интериор.

# 492
Шарки, много прияте е станал бабин дом.
Ема, чакам с нетърпение.
Контеса, съседната къща изглежда далеч на снимката. Ако много те притеснява си сложи щори.

# 493
Контеса, имаш страхотна гледка, и само като си представя, че си я гледаш от вътре на топличко..още не съм ходила до морето това лято, но ми се прииска да е зима, много любов, топлина и уют има покрай празниците  Heart Eyes И според мен няма защо да се притесняваш от съседи, ако ти снимам ние каква панорама сме на тези отсреща, може би 3-4 етажа ни гледат, стоим си вече година така, до сега не бях видяла някой да зяпа, но преди малко правех тренировка и гледам един пуши на терасата, стана ми кофти, трябва да се задействам по магазините за пердета.
Шарки , показвала ли си къщата?  Blush
Дорис, ние си сложихме тухличките с голям кеф, обичам си ги! Мъжа ми ги реди 1 месец, 5 метра стена.

Тази комбинация никога не би ми хрумнала-
Скрит текст:

Още една красотичка
Скрит текст:
...и още една  Heart Eyes
Скрит текст:

# 494
Благодаря ви ,но наистина се вижда с детайли когато градините ни са една до друга и прозорците са осветени. Малко съм параноик за някой да не ме вижда и все по-високи огради и далече от съседи гледам да съм .

Иначе гледката ми се променя и с гаража ми се зае по-голямата част от десният ъгъл ,а двете дървета отпред когато се разлистиха малко по-закриха съседите когато са си в кухнята .

Шарки и аз не съм виждала къщата ви  Praynig

Иначе Джуджа и на мен не би ми хрумнало да направя тези комбинации ,но са доста сполучливи като готов продукт .

Общи условия

Активация на акаунт