Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 544
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Какво значи не е очаквал, цял Вестерос знае колко е зле Ерис, затова са и браковете, отделно Брандън е бил и на турнира в Харънхъл и е единственият друг, освен Ерис, който се е държал неадекватно за положението си.

# 556
  • Buffyworld
Доколкото имам спомен, Церсей и Тирион май не хранеха много добри чувства към Пицел ??? Така ли беше  ?  Дори беше заплашен, че ще бъде убит.

Аз искам да оживеят - Джон, Дани, Аря, Давос, Джайм, Санса, Бран и Рикон, Сам, Тирион . За Кутрето още не съм решила  Joy 

# 557
  • Варна
Доколкото имам спомен, Церсей и Тирион май не хранеха много добри чувства към Пицел ??? Така ли беше  ?  Дори беше заплашен, че ще бъде убит.

Точно така. Но той упорито ги поддържаше.
 Кариерата на Пицел започва още при Егон 5 при странни обстоятелства, чудя се дали КГ няма пръст и в тая работа.

# 558

Точно така. Но той упорито ги поддържаше.
 Кариерата на Пицел започва още при Егон 5 при странни обстоятелства, чудя се дали КГ няма пръст и в тая работа.

...или той или мистериозният Играч, който дърпа конците на Цитаделата... пък и на Вярата (не съм още решила дали е един и същ, но на този етап за мен е по-скоро един)

# 559
Какво значи не е очаквал, цял Вестерос знае колко е зле Ерис, затова са и браковете, отделно Брандън е бил и на турнира в Харънхъл и е единственият друг, освен Ерис, който се е държал неадекватно за положението си.
Добре, очаквал е, че ще му сложат едно симпатично устройство на врата, което да го задушава, докато се опитва да спаси баща си, който се пече жив  Laughing Ама си е казал -голяма работа айде към КЧ.  Grinning
+ Регар  Naughty  Който ако си беше дал венеца на жена му..ами нищо нямаше да се случи  Laughing Нямаше и книги да има де Grinning Както и да е, предполагам, че вече сте се досетили, че Брандън ми е от любимите герои и  затова го защитавам толкова. Така че има възможност да не съм напълно обективен. И все пак кое му е неадекватното на държанието на Брандън, нормално да е недоволен, Лиана все пак е обещана на Робърт от къв зор Регар ще я обявява за кралица на любовта..

За Пицел съм на 99% сигурен, че има някаква връзка с Тивин, вижте , че след смъртта му загуби смисъл в живота си. Пък и не знаем дали преди Тивин да стане лорд на Скалата е подкрепял толкова усърдно Ланистър.
За Цитаделата също искам да науча максимално много, прекалено неизвестни има около Староград , майстърите и целите им Thinking
Вярата не ми е интересна особено, всмисъл от боговете засега единствено Седемте не са направили каквото и да било и силно се съмнявам, че изобщо съществуват.

# 560
И все пак кое му е неадекватното на държанието на Брандън, нормално да е недоволен, Лиана все пак е обещана на Робърт от къв зор Регар ще я обявява за кралица на любовта..

Ти май не си чел Светът на Огън и Лед. Там има повече за турнира в Харенхол.
Е какво толкова е станало, Регар и е дал венец на Лиана, ней-вероятно за да я награди за победата и като анонимен участник (рицаря на смеещото се дърво). Брандън там не беше недоволен, нито възмутен. В истерия беше, чак да си помисли човек че е влюбен в сестра си.

Никой не изпадна в потрес когато Лорас даде червената роза на Санса на турнира на Ръката, нали? Едва ли и помнеха.

# 561
  • Варна
И все пак кое му е неадекватното на държанието на Брандън, нормално да е недоволен, Лиана все пак е обещана на Робърт от къв зор Регар ще я обявява за кралица на любовта..

Е какво толкова е станало, Регар и е дал венец на Лиана, ней-вероятно за да я награди за победата и като анонимен участник (рицаря на смеещото се дърво). Брандън там не беше недоволен, нито възмутен. В истерия беше, чак да си помисли човек че е влюбен в сестра си.

Никой не изпадна в потрес когато Лорас даде червената роза на Санса на турнира на Ръката, нали? Едва ли и помнеха.

Лорас все пак не е женен, нито коронова Санса за кралица на любовта и красотата. Хвърляше рози наляво и надясно.
Постъпката на Регар е била скандална, защото съпругата му е присъствала и по този начин той я обижда. Ако някой е трябвало да се сърди, това е бил Оберин, да речем..  Лиана и съответно нейното семейство могат да се чувстват малко неудобно, но в никакъв случай не би трябвало да са обидени от жеста на Регар.
В този смисъл, да,  Брандън действа неадекватно и реагира пресилено.

Много малко знаем за него, но определено не ми харесва. Странен тип е. Кат го е помолила да не наранява Петир при двубоя, а той в крайна сметка го пронизва почти смъртоносно. Това не говори за кой знае какви фехтовални умения.

П.П. Все се чудя на Турнира на Ръката защо Хрътката не коронова дама. Crossing Arms Щеше да е Церсей със сигурност.. Joy

# 562
Добре, очаквал е, че ще му сложат едно симпатично устройство на врата, което да го задушава, докато се опитва да спаси баща си, който се пече жив  Laughing Ама си е казал -голяма работа айде към КЧ.  Grinning
+ Регар  Naughty  Който ако си беше дал венеца на жена му..ами нищо нямаше да се случи  Laughing Нямаше и книги да има де Grinning Както и да е, предполагам, че вече сте се досетили, че Брандън ми е от любимите герои и  затова го защитавам толкова. Така че има възможност да не съм напълно обективен. И все пак кое му е неадекватното на държанието на Брандън, нормално да е недоволен, Лиана все пак е обещана на Робърт от къв зор Регар ще я обявява за кралица на любовта..

За Пицел съм на 99% сигурен, че има някаква връзка с Тивин, вижте , че след смъртта му загуби смисъл в живота си. Пък и не знаем дали преди Тивин да стане лорд на Скалата е подкрепял толкова усърдно Ланистър.
За Цитаделата също искам да науча максимално много, прекалено неизвестни има около Староград , майстърите и целите им Thinking
Вярата не ми е интересна особено, всмисъл от боговете засега единствено Седемте не са направили каквото и да било и силно се съмнявам, че изобщо съществуват.

И аз да бях на мястото на Ерис  щях да го арестувам,е без последващите действия Grinning нямаше да оставя някой да сипе закани срещу наследника на трона.А той намерил и къде да иска сметка,пред лудия крал,какво е очаквал,цветя и рози ли?

# 563
П.П. Все се чудя на Турнира на Ръката защо Хрътката не коронова дама. Crossing Arms Щеше да е Церсей със сигурност.. Joy

И аз това се чудех преди време. Но няма как да е Церсей, тя нали не присъстваше.

# 564
Напротив чел съм го и го знам кажи речи наизуст. Точно затова не виждам кое му е скандалното. Регар обижда жена си, обижда Робърт и най-вече Лиана. Хората може да си помислят един куп работи, че са любовници и т.н.  Всеки брат, който обича и пази честта на сестра си би реагирал така  Naughty
Разликите между двете ситуации са безброй, ако не правиш разлика няма смисъл да ти обяснявам даже.

# 565
 hahaha hahaha hahaha
Обижда Лиана, ти четеш ли се!?

# 566
Хексе, съгласна съм, има разлика.

Но е странно наистина, да подредиш така малко момче, което не ти е в категорията. Какво е имал да си доказва Брандън...

Искам да оцелеят Тирион, Аря, Джон, Санса, Робин Арин, Рикон, Бран, Денерис, Аша, Гендри, Хрътката, Долоръс Ед и Дивен.

# 567
  • Вестерос
Оф забравила съм железните  Laughing Искам и аз Аша да оцелее, за чичовците й не ми дреме.

Вчера четох в някакво списание част от интервюто, което Мартин е дал в Хамбург. Та в него имаше нещо, което не знаех- че освен Лед има само два друг двуръчни меча от валерийска стомана- този на Артур Дейн и на Рандил Тарли.

# 568
Зора не е от валирианска стомана, а от метал добит от метеорит

# 569
  • Вестерос
Така пише в Статията,. Така бил казал Мартин  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт