Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 548
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ха-ха прочетох в един форум, че в книгите отряд от 400 души никога не се справя със задачата си. Laughing
 (Не съм го проверявала още, но ще напиша)
1. Арнолф Карстарк води в лагера на Станис 400 копиеносеца и 40 стрелеца, но е разкрит за това, че готви предателство.
2. Роб Старк оставя гарнизон от 400 войника да пази Рова Кайлин, но Рова е завзет.
3. Такъв е броя на войниците, който Роб оставя в Близнаците за да си обезпечи лоялността на Фрей. Е, не я обезпечава.
4. Сега конвой от 400 войника охранява Едмур Тъли.
Как мислите дали ще се справят? Mr. Green

# 661
  • Варна
Проверих горното твърдение. Вярно е.

Когато се пусне в търсачката думата 400 излизат интересни неща.

1.Мечът на Старките -  Лед е на 400 години. Лед вече го няма.
2.Когато Робърт и Нед тръгват към КЧ при Дари са вече около 400 души. Точно при Дари става разрива между Старк и Ланистър.
3. Корабът "Чука на крал Робърт" е с 400 весла. Интересното е, че не участва в Битката при Черна вода (Може би затова Ланистър печелят Mr. Green)
4. 400 войници от Стража защитават Черен замък, преди Станис да се намеси. Ако не се беше намесил, едва ли са щели да удържат диваците.

# 662
Поредната интересна зависимост  Grinning
Кой би могъл да се намеси и да освободи Едмур и съпругата му,Хексе?Братството без знамена ми се струва,че са по на север. newsm78

# 663
  • Варна
Поредната интересна зависимост  Grinning
Кой би могъл да се намеси и да освободи Едмур и съпругата му,Хексе?Братството без знамена ми се струва,че са по на север. newsm78

Черната риба?  Ще измисли някаква хитрост вероятно, едва ли ще има открита битка. Войниците, които пазят Едмур имат заповед да го застрелят веднага ако бъдат нападнати.

П.П. Рослин е в Близнаците, не пътува към Скалата.

# 664
  • Варна
Още 400.
400 войници на Фрей пристигат в ЗХ с авангарда на Рууз Болтън.
Ренли заявява на Станис, че шпионите му са установили, че с него има само 400 конници и той няма шанс срещу неговите копия.

# 665
  • Вестерос
Охооо следва , че зх ще падне

# 666
Като стана въпрос за Едмур - как мислите,каква ще е ролята на Джейни Уестърлинг?Нищо не ми хрумва.Да развие способностите на прабаба си? newsm78
Теорията,че е бременна,а пред Джайм е представена сестра й,не ми звучи много в стила на Мартин.

# 667
  • Варна
Като стана въпрос за Едмур - как мислите,каква ще е ролята на Джейни Уестърлинг?Нищо не ми хрумва.Да развие способностите на прабаба си? newsm78
Теорията,че е бременна,а пред Джайм е представена сестра й,не ми звучи много в стила на Мартин.

Теорията е опровергана от Мартин.
Не очаквам някаква роля от Джейни. Може би да помогне на Едмур за нещо, макар не виждам кой знае какви възможности пред нея.

П.П.
Мартин вече трябва да е в НЮ. Стискайте палци издателите и редакторите му да го убедят да пуска Ветровете. Praynig

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 12:52 от Хексе

# 668

П.П.
Мартин вече трябва да е в НЮ. Стискайте палци издателите и редакторите му да го убедят да пуска Ветровете. Praynig
Има ли новини от НО?

# 669
  • Варна
Ако има нещо, най-рано довечера. Мартин тръгна на 1, а днес е първия работен ден.

# 670
Направо нямам търпение за малко информация Embarassed

# 671
На вчерашната дата, преди 19 години е била публикувана книгата Игра на тронове. На практика вчера поредицата имаше рожден ден  Mr. Green  nbirthday

http://winteriscoming.net/2015/08/06/happy-birthday-a-song-of-ice-and-fire/

# 672
Ако има нещо, най-рано довечера. Мартин тръгна на 1, а днес е първия работен ден.

Някой има ли информация в крайна сметка Simple Smile

# 673
  • Варна

Някой има ли информация в крайна сметка Simple Smile

Още нищо конкретно, само слухове.
Утре ще е мача между Вълчищата и Лъвовете, Мартин ще даде и някое изявление.

# 674
  • Вестерос
Изявление, може да каже дата за книгата  Party

Общи условия

Активация на акаунт