Добър фризьор в София?

• 208 291
  • 970
  •   3
Отговори
# 960
Момичета, някоя била ли е при Тереза Алексиева в Inspire Paradise? Имате ли мнения? Също така в Inspire може ли да се плаща с карта?

# 961
Здравейте има ли някой отзиви за Валентин Кирилов от кв. Витоша mycare?

# 962
  • София
Здравейте! Издирвам Йорданка - беше фризьор в студито More Sun в Младост 3,ул. Бъднина. Надявам се да я открия, чудесна е. Заради счупен крак се наложи да си остана вкъщи и когато се върнах на работа (работя в Младост), установих, че вече не е там. Ако се разпознае или някой знае къде работи сега, нека ми пише. Благодаря!

# 963
Здравейте! Някой правил ли е балеаж при Орен Костов? Интересуват ме и актуални цени.
Предварително благодаря!

П.С. Разбрах, че  балеаж на  коса малко под раменете струва между 500 и 1000 лв и има свободни часове за края на април.

Това е положението...

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 16:25 от maq-mi

# 964
Здравейте! Някой правил ли е балеаж при Орен Костов? Интересуват ме и актуални цени.
Предварително благодаря!

П.С. Разбрах, че  балеаж на  коса малко под раменете струва между 500 и 1000 лв и има свободни часове за края на април.

Това е положението...
Като има кой да пълни тия графици и да дава тези цени....Орен Костов не съм го и чувала.

# 965
според вас, ако меко казано не сте доволни от резултата трябва ли да има компенсация от страна на фризьора? Доверих се на прехвалена фризьорка от тази тема, дадох над 300лв за балеаж и си излязох като вещица от салона. Точно след първото измиване падна и тонера както си и знаех, че ще стане и положението стана още по-зле.

# 966
  • Sofia
А коя е въпросната фризьорка? Simple Smile Или не желаеш да споделяш?

# 967
Не мисля.. Или поне никога не съм чувала. Ще ти кажат 200 оправдания и ще излезе, че грешката е навсякъде другаде, освен в тях. Но винаги може да отидеш за рекламация в крайна сметка и да опиташ

# 968
Споделете коя е фризьорката.

# 969
  • София
Да, хубаво е да се знае. Друг е въпросът, че понякога и косата е компрометирана и не може да се изсветли до нужното ниво. При мен имаше наслоявания на боя уж безамонячна от това, че ми слагаха в корена преливка, и това нещо беше се бетонирало по дължините като някакъв филм. Никакъв блондор не можеше да го бутне.

# 970
Лизи, да. Това ми го е казвал не един фризьор, когато и аз бях с балеаж, моят беше с естествен корен и пак трудно се изсветляваше, защото ми е много тъмна, а уж трябваше и да е щадящо , не издевателства с бяло русо да речем. Ако имаш и боя тъмна, после не може да се изсветли добре при поддръжка и става шарения тотална

Общи условия

Активация на акаунт