Крем за стрии и целулит

• 118 358
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
mushichka най-вероятно трябва да се мажеш сутрин и вечер
пробвай да преведеш упътването http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg#

Beba Bebeshka не всичко е въпрос на ПРЕВЕНЦИЯ  Wink мажех се по 6 пъти на ден
за стриите са виновни хормоните

# 136
Здравейте!
 Казвайте, момичета, моля ви! Не пише на много места за крема на Гернетик. Нали доста от вас са пробвали? И при тези, които е нямало ефект, след по-продължителна употреба имаше ли резултат?
Аз днес намерих темата. Предварително благодаря!
Поздрави, усмивки и целувки!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:08 от Pavlina Nikolova

# 137
Надявам се интересът към темата скоро да се възобнови, че вмомента кремът струва 66 лв. Парите са ми доста, но ако има ефект, ще го взема. ПИШЕТЕ, МОЛЯ ВИИИ!!!  Praynig

# 138
А какъв е ефекта от Виши, Рок и другите козметики, за които сте писали? Аз се мазах известно време с маслото на Икаров, но не бях сериозна? Заличава ли ги?
Що се отнася до това, че се мажете по време на бременността, а те се появяват - мисля, че е нормално, защото все пак тогава се разтяга кожата, а кремовете не спират този процес. Въпросът е дали стриите се заличават след раждането. Иначе и аз се мазах с Mustela, но през 7-ми месец започнаха да ми се появяват и продължиха да се увеличават до края на бременността, но след това аз не проявих сериозно отношение и ето че почти 6 месеца след като родих, започнах да се плаша и се надявам, че не е прекалено късно. Някои стрии все още са червени, но други - не. Имам и стари.
Пробвах и с Contractubex, но за твърде кратко. Някоя от вас използвала ли го е по-продължително за премахване на стрии? Какъв беше резултатът?
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ, МОМИЧЕТА!     bouquet

Аз възнамерявам да стана сериозна (дано отново не се откажа бързо) в борбата си срещу стриите. Ще докладвам, ако взема нещо. Ще пиша има ли ефект или не.
А що се отнася до цената на кремовете - ако са наистина така ефективни, си заслужават. А и честно казано са доста по-ефтини от лазерните, фототовъзстановявания, за които също четох, че са с доста добър ефект, дори невероятен!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:28 от Pavlina Nikolova

# 139
Проблемът ни на нас май е, че само чакаме някой да каже добра дума. Да, но докато някой не се реши, как да стане? Все пак е добре, че има места, където да споделим. В крайна сметка колкото повече са доволните, толкова по-вероятно е и при другите да има ефект.
Аз по-скоро съм "навита" да си го купя, но да видим как ще стане с парите. Междувременно ви моля, ако някой има опит да споделя.

# 140
И аз май много бързам, но като че ли никой не се интересува от темата. Sad Гернетика???  Praynig  Sad

# 141
  • Калгари, Канада
Pavlina Nikolova , аз съм се снабдила с крема и възнамерявам да го използвам скоро по време на бременност. Но се налага да почакаш с отговора ми поне 10-11 месеца /за съжаление/. Имам от преди и много се надявам да изчезнат, както и да не се появят нови, но да видим...

# 142
mamamia, благодаря за отговора. Най-вероятно ще трябва да го взема аз и да докладвам тук, та който се интересува да прочете. Дано да успея възможно най-скоро и да има добри резултати. На теб ти пожелавам успех и скорошна чудесна бременност. И не забравяй все пак да споделиш за резултати, дори и да е след година. Simple Smile

# 143
  • Плевен
Аз се мазах от първия ден на бремеността с PIERRE FABRE Percutalfa и с Мустела и не ми се появиха никакви стрии. Може и да не е от мазането, а просто да ми е такава кожата, незнам. А колкото до целулита имах в изобилие и единственото нещо, което ми помага е крема на Roc, но той е с чист ретинол и не може да се ползва по време на бременност и кърмене. Всъщност май нито един антицелулитен крем не може да се ползва през тези периоди. Аз го ползвам от повече от шест години и съм изумена от резултата при мен, просто ми действа перфектно.
На кремовете против стрии пише, че са и за след като са се появили, но аз знам, че появят ли се няма оправяне. Само може да се постигне някакво минимално подобрение. Sad

# 144
  • Калгари, Канада
Pavlina Nikolova, благодаря ти. Ще пиша за резултата.
Stanislava_ , за целулита си права, по време на бременност не може да се ползва. Я кажи повече за "крема на Рос" -  име, от къде до взимаш, колко пъти го ползваш на ден и т.н. Аз ще трябва и за това да се погрижа, особено след втората бременност. Вероятно пак ще ми го пратят от България, ако си доволна и има ефект.

# 145
  • Плевен
Казва се RoC - Retinol Anti- Cellulite. Те всяка година уж го подобряват и променят нещо в името, но аз за 5-6 години не мисля, че са променили нещо съществено.
Можеш тук да прочетеш, някои неща http://www.capital.bg/show.php?storyid=7436 а също и тук: http://www.rocskincare.ca/ - доколкото видях живееш в Канада.
В България го купувам от аптеки Санита, но го има и на други места, тук струва 50лв.
Когато си го купих за пръв път, се премерих и след три месеца пак и бях свалила по 4см. от бедрата, 8см. от дупето и 5см. от талията. Това е единственото нещо което ми помогна напълно да се отърва от така наречените паласки. Иначе се мажа сутрин и вечер, както пише в листовката - дупето, бедрата, талията, над коленете /защото аз и там имах/. А бе с две думи каквото имах вече го няма, но продължавам да се мажа всяка година, при най-малката поява. Също така,  ако спортуваш резултата ще е по-добър, но аз съм от мързеливите, а и не мога да пазя диета.
Ами прочети това онова и реши. Аз ти казвам как беше при мен, може друг да не е съгласен. Доста приятелки го ползват по моя препоръка и казват, че са много доволни.

# 146
  • Калгари, Канада
Stanislava_ , благодаря ти.   bouquet
На сайта, който си дала се оказа, че и в Канада го има тъй че няма да е проблем да си го набавя.

# 147
Благодаря, момичета - mamamia и Stanislava_!   bouquet
Хубави неща сте писали (може и да пробвам за целулита, след като спра кърменето).  newsm10 Пак ще споделяме.
Ние днес си взехме изкуствена елхичка (малка е, тъй като вмомента живеем в Студентски град в София и си е въз тесничко, но е невероятно хубава и стана прекрасна); това ни е първата Коледа като семейство и въпреки че е раничко, я окрасихме и сега е чудна!!! Simple Smile МНого съм въудушевена и реших да се похваля. Wink
Весели празници от мен! Ако има нещо ново, както писах и преди - ще ви докладвам! Simple Smile

# 148
Ох тези стрии голям проблем са и при мен.Изчетох всичко от форумите от миналата зима пробвах всякакви марки кремове,после минах на свинска мас,на невен,на зехтин,утайка от кафе,кой каквото каза това опитвах,но ефект нулев.Не стига че се мажа а излизат още повече.Да отбележа че съм на 19 г. и съм напълняла с 5 кг,което според мен не е кои знае колко много че стриите да се умножават.Според мен всичко е до ген.

# 149
не е до ген а до хормони
Пиеш ли витамини?
Ядеш ли риба, грозде?

Общи условия

Активация на акаунт