Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 156 890
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Когато бях с хормоналната спирала, а тя е с прогестерон, бях много нервна на моменти. Обаче аз не се усещах. ММ казваше.

# 571
Ех, успокоих се, че не съм само аз с нервност от прогестерона. Grinning

# 572
Опитай с капки или хапчета глог, мента и валериан. Понеже са билкови, трябва да мине известно време, за да се усети резултат. На мен са ми помагали.
Имаше и едни таблетки на д-р Тошков, пак билкови, невролаксин или нещо подобно, но и за тяхното действие се иска време.

# 573
  • Другата България
Благодаря ви, момичета.
Ще пробвам с нещо, то се е видяло...

# 574
А някой да знае лек за "прескачане" на сърцето преди цикъл? Понякога много ме тормози  ooooh! Валидола не помага особено, даже никак.

# 575
Валериан пробва ли?
И на мен ми прескача, но аз имам дълъг опит с ритъмни нарушения Crazy и прескачанията хич не ги забелязвам.
Магнезият действа добре на ритъма. Peace

# 576
Валериан пробва ли?
И на мен ми прескача, но аз имам дълъг опит с ритъмни нарушения Crazy и прескачанията хич не ги забелязвам.
Магнезият действа добре на ритъма. Peace

Магнезия не ми помага, мажа се от няколко седмици с магнезиев гел.
И аз имам гаден опит с тези нарушения, на моето уж здраво сърце всичко му влияе, включително и магнитните бури, но от тях ме държи само няколко часа, че и по-малко. Но  преди цикъл понякога е ужас в продължение на дни, веднъж при едно прескачане направо ми причерня и щях да падна....
Сега ще видя дали имам валериан в къщи.

Скрит текст:
Чудя се дали е възможно сърцето ми да спре от това, без майтап.

# 577
Хайде, не мисли такива работи! Hug

Аз закъсах много с кръста...
Днес вече съм пълен блокаж... Tired Tired Tired
Утре със сигурност няма да мога да отида на работа, но не знам и на кой лекар да отида? Rolling Eyes

Мери, идвай на помощ! Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Преди месец ми се схвана врата, много силни болки и невъзможност да си завъртя главата в никаква посока, плюс главоболие.
Ходих на невролог, изписа ми лекарства по стандартната схема - Профинид, Мидокалм и Милгама Н.
Уж малко ме отпусна, но далеч под очакванията ми.
От миналата неделя ме схвана кръста, след като чистих с прахосмукачката.
Ама сериозно! ooooh!
Почнах Волтарен, че го имах вкъщи. Милгамата не съм я спирала изобщо.
Плюс, че се мажа с магнезиевия гел.
Обаче ми се появи нова екстра - започна да ми контрахира бедрения мускул на десния крак, с адски болки... smile3514
Спрях Волтарена.
Кракът спря да се схваща, но пак ме стегна кръста! Shocked
От снощи пак започнах Профинид, днес уж бях по-добре, обаче пак чистих и десният ми крак се схвана отново! Shocked Shocked Shocked Най-лошото е, че сега изобщо не ме отпуска!

Къде да ходя, кажете??? smile3518

# 578
Дева, това си е за невролог. Но трябва и някоя снимка на кръста, не само хапчета наизуст.

# 579
Ми да, ама нали невролога ми даде тези лекарства, какво ново ще  ми предложи? Rolling Eyes
Снимка имам, шипове.
Едва ли е от тях...
Седалищния нерв ми е проблемът, не е за пръв път, но това с крака е ново... Tired

# 580
Това с крака идва от кръста.

# 581
Да, Леми, и аз съм сигурна, че е от кръста.

# 582
  • Другата България
Моята ДХ се диагностицира след скенер, а там ме прати невролог заради болки в крака.
И сега си ме боли крака предимно, не толкова кръста. Въпреки, че и там болките зачестиха.
Невролог, задължително. На мен много ми помага Вимово и Мелбек, но си е индивидуално и не смея така да препоръчвам на друг, лекарство си е, не е нещо билково да речем...
Милгамата са витамини В, можеш да си ги пиеш, или Неуробекс. Но наред с това аз съм пила какво ли не - от всички видове витамини, до глюкозамин, хондроитин, МСМ, колаген, желатин,босвелия, куркума....няма да изреждам, че мен ще ме заболи главата.
Вкл. и ензимите по схема. Crossing Arms
Но аз съм с доказана ДХ и протрузия. Шиповете и началната сколиоза са екстремни допълнения.
А, и физио, задължително. 7+7 дни, с по 4 процедури. Пролетно време, а август - септември санаториум. И това е от 10 години. Sunglasses Crazy

# 583
Мен направо ме пратиха на ямр.

# 584
  • Другата България
Връзкарка. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт