Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 55 740
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 330
Ииии Янечек в действие  Laughing направо ми идва да те занеса във Фантомната да видя дали някой може да те сбърка  Hug

# 331
  • София
Ииии Янечек в действие  Laughing направо ми идва да те занеса във Фантомната да видя дали някой може да те сбърка  Hug
И аз си помислих, че е баш като за там  Simple Smile
 Heart Eyes

# 332
Хайде, белла, ти ще ме имитараш много добре!

# 333
  • Euskal Herria
Ако не бъркам, още в началото бяха описвали Янечек. Но не пречи отново.  Grinning 

# 334
Хайде, белла, ти ще ме имитараш много добре!

Дано да се вредя  Laughing

# 335
Alleisha, за мен джигитското каране е компенсаторен механизъм за сексуална немощ- или му е малък пениса и страда от това, или свършва бързо, или рядко прави секс, или ползва члена си само за пикало.

# 336
  • Ланкър, планините Овнерог
Фантомната е много добра. Повечето ги познах преди да видя отговор. Това, че не пиша много, много, не значи, че не следя. Чукча понякога и четееее  Mr. Green

# 337
Аз се мернах някъде из нея. Някой пак за бой беше писал  Joy

# 338
То пък и едни петли в тая тема... Tired

Аз съм на студен чай. Бира нямам, а и не ми се ходи да купувам.

# 339
да  Laughing Теб 2 пъти те загатваха Hug

# 340
Здравейте отново  и благодаря на всички за милите думи и подкрепата  Hug  Човек има нужда понякога и от виртуална такава - щото у реален живот май рядко се среща ей такава непреднамерена / не щото и тук в повечето случай се пише според протокола/  - но има доста мили хора тук и ми е приятно в темата.
   Не мога да шофирам - не съм имала желание - обичам да се возя и да си блея .
 Не ми е проблем да изкарам курсовете .......и да се блъсна в първият дирек   Joy
 Аз съм малко човек на крайностите и като цяло гледам да избягвам някои неща - ако мога да шофирам ще ми се иска да е на най -висока скорост . Бих карала мотор -  да усещам вятъра .
  Обожавам да карам колело и то някъде сред природата и да не ми се пречкат много хора.
  Работата засега ми харесва. Стимул ми е - измъква ме от еднообразието и депресията в която бях на път пак да затъна и то поради разни здравословни проблеми. Човек обезвери ли се всичко като лавина се изсипва горе му.
  Та всички дето са без работа дано си намерят в пъти по -хубава от моята и добре платена / моята хич не е  Laughing /.

# 341

bowuu

# 342
Да се включа в боя и аз Grinning Ся покрай 90 дневната събирам сили

# 343

bowuu

Как да не те напрегръща човек  Laughing Hug

# 344
  • Варна
Аз имам шофьорска книжка от няколко години, но откакто почти влязох в канавка пред спусната жп бариера, нещо се уплаших и не шофирам. Някой ден ще се престраша.
От площада гърми музика-евъргрийни. I want to break free  Grinning

Жармен, организирахте ли някак късното прибиране от работа? Радвам се, че ти харесва работата.

Общи условия

Активация на акаунт