Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 609
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 275
Горе-долу съм съгласна с Янечек. Липсва им колорит. От друга страна, те не го правят за шоуто.

# 1 276
Е да, ама ако има шоу, при това добро шоу, шансовете за успех нарастват значително. Хората обичат зрелища и веселби и е въпрос на малко съобразителност да използваш това за целите си, но който желае, може да го играе обиденото камилче още 100 години Simple Smile

# 1 277
Мисля, че целта е това да се приеме като нормалност. Аз нямам драма с хомосексуалните двойки и с идеята за брак помежду им. Детето ми има приятел, който живее в такава двойка и аз много ги харесвам.

Парадите са повече за забавление.

# 1 278
Даун, ужас. Виждала съм как човек къса връзки по време на мач - изразът на лицето е все едно са му махнали крак. Дано да не се налага гипс и да те боли малко.
Гейовете , които познавам,  са се интегрирали съвсем успешно, не само, че никой не ги дискриминира, а имат сякаш и повече права от останалите. Но не вярвам някой от тях да се изтипоса на парада. На този парад отиват повече тези, чиято единствена отличителна черта е , че са гейове, иначе никой не би ги забелязал.
Дано все пак да е просто реакция на заклеймяването, на което са били подложени във времето или израз на заявяване на нормалност.
 По принцип смятам, че сексуалната ориентация, религиозните убеждения и политическите възгледи, са нещо, което всеки сам си избира и ако не ми пречат, ми е все тая какви са.
Янечек, поисках на сестра ми едно пакетче от чайчето на бебето. Ще пробвам дали има ефект. Благодаря.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 15:52 от valerie

# 1 279
Жармен от Ибей неща са ми идвали и за 5 дни, там няма грешка.

Точно в Ибей могат да станат големи грешки. Хубавото е, че ако платиш с ПейПал ти връщат парите. Чакала съм и по месец и не са ми пристигали някои неща, други пък нямаха нищо общо с това, което трябваше да ми изпратят.
Рейтингът досега не ме е лъгал. И в Олкса имах само сполучливи покупки, докато не го сговниха по този безобразен начин.

# 1 280
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Малкият ми син си скъса кръстните връзки на мач преди 5 години. Оперираха го, след като спадна отокът, дотогава му казаха да маже коляното с Репарил гел. 6 месеца е възстановителният период и е доста тежък.
Даунче, съжалявам много, че така си пострадала. Дано да не си скъсала всичките връзки и да минеш по лекия начин.

По отношение на това, че се притесняваш да поискаш помощ, защото искаш да си "силната жена" искам да ти кажа, че мъжете обичат слабите жени, защото до тях се чувстват силни, т.е. ще му е приятно да помогне най-вероятно. Даже имаше някаква премъдра мисъл, че мъжете се възхищават на жените за това, което могат, а ги обичат заради това, което не могат. Не цитирам точно, нещо подобно беше.

# 1 281
Светалчо, няма кой да помоля Simple Smile. Мъже около мен няма Sad. Тепърва ще търся на стари години. Ако не, ще си пия коктейлите със сватята.
Днес, между другото беше супер приятен ден. Видях се с приятелка и си запазихме почивка в Бали (което аз не понасям, но ще го преживея).

# 1 282
Скрит текст:

поздрав с любима песен на Ленард Коен / прекрасен / и  жената ,която е най-красива според мен Моника Белучи ./Венсан Касел също ми е любимец /
   И да тичам да си купя сладка вечеря  Joy  диетите действат зле на мозъка

# 1 283
Даун, сега те прочетох Confused Не боли ли, как така смяташ да пренощуваш дори? Не го намирам за уместно, помоли приятел да те откара до болница и да се вземат навременни мерки, не отлагай!

# 1 284
Жармен, много обичам Ленард Коен
Аз харесвам тази много. И двамата красавци в клипа също https://www.youtube.com/watch?v=G4bC3j-DxN8

# 1 285
Джули, боли, но не е нетърпимо. По-скоро е странно, защото ми се мотляви кракът от коляното надолу.

По принцип за скъсани връзки е около 40 часа нуждата да се обадиш, така че имам време. Не ме боли, което е учудващо, но коляното ми вече е двойно, а и хич не ме слуша.

Няма страшно. Утре първата ми работа ще е да се замъкна на доктор. Добре е, че спях да ревя, защото ме развеселихте.

# 1 286
Даун,утре след лекаря да кажеш какво е станало.Дано е по-малката беля Praynig И дано попаднеш на готин доктор  Wink

# 1 287
Даун  Hug
Ще чакаме утре да кажеш как е. Дано не е много сериозно Hug

Нито Гита, нито Бела казват как е минал изпита.

Моя работен ден е към края си. Отивам до Пени да си купя сладоледена торта  eat
Майната им на тренировките, нали си купих парео за морето  Mr. Green

# 1 288
  • София
Руми, доволна ли си от плажната чанта от Кокетна?

# 1 289
Ще се отчета, то след тази драма няма как Simple Smile. По-скоро се уплаших, отколото да съм сериозно контузена.

Аз съм корава, ще се справя Simple Smile.Имах нужда да се оплача.

Общи условия

Активация на акаунт