7г безусловна любов :)

• 17 248
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Или се помъкват по клиники за АР...

Впрочем, като бях на 25, имах едно гадже и ако не ме бяха хванали лудите след година с него може би щяхме да сме някаква такава двойка. Обаче... знаете ли как гледа и как си играе сега с моите деца?
Та така си върви животът...

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 11:42 от L'Agent

# 136
Питам защо ти не можеш да приемеш, че не само ние, а и мъжете ни са искали да живеем заедно и да имаме деца Simple Smile
Що да не го приемам бре, приемам го Simple Smile евала че сте си намерили такива мъже, ще стане от тях добри татковци. Всичко трябва да става с желание и лекота Simple Smile

Само че не мога да пиша повече,  днеска ми свърши отпуската и вече минавам на работна вълна, стига философстване Wink Всичко хубаво.

# 137
  Абе вие сте невръстни още, много ясно, че няма да искате семейство и деца и да подреждате кърпи. На 20 и кусур години и аз не съм искала и съм ги приказвала такива. Всичко си върви по реда.

Само се чудя, от какъв зор това момиче от 19 годишно е само с този момък, който не е май особено интересен, почти е неграмотен, че е и обременен. Не се обиждай, авторе, повечето от тези неща са поправими. Но наистина, приятелката ти през това време можеше да срещне доста интересни мъже и да придобие ценен емоционален опит.

Общо взето, като за 27 годишен разсъжденията ти са нормални и типични, просто ние и мъжете ни вече отдавна сме ги надживели, затова са ни смешни.

Като станеш на 40+, ела пак да ни кажеш така ли разсъждаваш и коя е безусловната любов. Laughing Сега още нямаш и представа.

Остави работата, стой тука да си пишем.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 11:51 от Iris04

# 138
  • София
Явно още и граматиката не искат да научат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
  • Сф

.... Само се чудя, от какъв зор това момиче от 19 годишно е само с този момък....

То с такава свободна и отворена връзка от къде знаеш, че е само с него? Понеделник, четвъртък и неделя- Хермод, останалите дни- някой друг  Crazy

# 140
Моля, не обиждайте интровертите. Точно интроверт може да изучи много добре култури и езици и да им се наслади, защото вижда вътрешната им същност, а не просто посещава страните, за да пие в бар в друга държава.

И к'во, кои чужди култури е изучила, поне един английски знае ли като хората или го говори като Бареков...

# 141
  • София
Моля, не обиждайте интровертите. Точно интроверт може да изучи много добре култури и езици и да им се наслади, защото вижда вътрешната им същност, а не просто посещава страните, за да пие в бар в друга държава.

И к'во, кои чужди култури е изучила, поне един английски знае ли като хората или го говори като Бареков...

Авторът употребява думата без въобще да има представа какво значи.

# 142

Авторът употребява думата без въобще да има представа какво значи.

... както и много други думи, чиито значение му убягва...

# 143
Ама пък е щаслив  Mr. Green

# 144
Представям си, както са изучили българския език и култура, така ще изучат и чуждите...сепак "интроверт" не е синоним на "домошар". Има екстровертни домошари и интроверти, които пътуват и се срещат с много хора.

Между другото, и аз на 26 си мислех, че това, което го бачкам, е "кариера". Сега ми е смешен начинът, по който работят и се натягат момите в тая възрастова група, да кажем 23-27, преди да се решат на деца. В крайна сметка осъзнах, че повечето научени неща и квалификации, повечето знания са ми натрупани в периода след децата. Преди това беше шматаросване.

А приятелката му е ЩаСлива:)

# 145
  Приятелката му е преди всичко млада. Като минат още седем годинки, тогава да дойде да се похвали каква е щаСлива.

# 146
...или вече ще си е обикновена слива, с цъкащ биологичен часовник...

Интересно ми е, момата звучи оправна, кога точно ще се усети, че си хаби младостта и че за нея има по-качествени мъже, дето хем ще я водят на екзотика, хем ще стоят до нея. Само да не изпусне момента и да одъртее, докато се прави на широко скроена.

# 147
Предприемачеството и лудостта не вървят ръка за ръка с добрата грамотност, още не съм си взел бакалвъра (държавен) , но на 18 стартирах първата си фирма и вместо да ходя на лекции само пих и работих. Да не говоря че българският не ми е майчен, а шведският Wink
На жените предприемачеството не им е сила, под 5% са най-успелите сравнение с мъжете, както и за CEO позиции - официална статистика, па вие си бъдете грамотни.  Другото е пълнеж и злоба Wink

А тя вместо да е чупила "достойнства" е седяла и учила по 600 френски думи на ден и спокойно се бърка за французойка Wink
Обиди по мой адрес грам не ме трогват, малко ми е като гъливер и лилипутите  Laughing па ако ще утре да ме зарязва.. ма тва по нейният адрес че "говорила ли английски" ме трогна малко, може да ви сърби някъде мъничко. Само ми затвърдихте мнението че жените особено в България масово сте калпави и злобни същества. Повярвайте ми това са думи прекрани през много филтри, аз съм темпераментен и арогантен човек, когато ме предизвикат, но на живо има правилният ефект и когато е по-близко обкръжение, сега не бих се принизил. България напълно заслужава да е тази дупка която е, толкова злобни хора никъде няма по света Wink Как да е,  ако искате слагайте ключ, ако искате не, нямам повече какво да кажа или чета тук.

# 148
  Е защо сега се подсърди така? Никой не те е обидил. За неграмотен - неграмотен си, това е чистата истина, а не обида. Много неправилно пишеш на български, дано на другите езици, които владееш да си по-добре.
 Да наричаш жените масово калпави и злобни същества говори много зле за един мъж - това значи, че те е страх от тях. Истинските мъже са по-ларж и благосклонни към жените, тез несъвършени същества.
 Общо взето, най-доброжелателно ти казвам, че още много, много неща ти липсват във възгледите и само част от тях се дължат на младостта, в предприемачеството не те знам как си, но и там не ще да е без нужда да имаш умения в социалното общуване.

# 149
Добре де, а ти какво правиш в тая дупка България...тук дори CEO- та няма.

Иначе ме съмнява, че човек може да научи 600 думи на ден. Може да научи списъка, но не и как да ги използва. И к'во, само един чужд език? Ми нали бяха "култури" в мн. ч. Брях, аз дето съм раждала като крава ползвам 4-5 езика, пък госпо'ицата с дипломите- един французки...

"аз съм темпераментен и арогантен човек, когато ме предизвикат, но на живо има правилният ефект и когато е по-близко обкръжение, сега не бих се принизил"

Ясно ни е, че си мъжка drama queen. Представям си на живо как се газираш:)

Общи условия

Активация на акаунт