''Шоколадова коса''-5

• 110 548
  • 457
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас/Пз
От коя сте по - доволни от Лакме Хрома или Лакме колаж

# 226
От коя сте по - доволни от Лакме Хрома или Лакме колаж
Аз и от двете съм доволна.Много щадящи бои. Peace

# 227
  • Варна

момичета този цвят какъв се води?

# 228
  • София
Препоръчайте ми естествен кафяф/шоколадов цвят без да червенее Simple Smile в момента съм около 5 ца като цвят ,като преди 2 мес от черна станах с тези 5 тона надолу.Заглеждам 4 ките на различни бои но не знам какво да избера. Rolling Eyes

# 229
  • Варна
 ♥ Димяни ♥ как се отърва от черното?

# 230
Здравейте,дали някой има отзиви за lakme gloss.Хвърлила съм и око,но още не се навивам.Загледах и накаква нова боя kolora,но и за нея не намирам отзиви.

# 231
  • София
♥ Димяни ♥ как се отърва от черното?
Препоръчаха ми един фризьор който е много добър колорист.Не знам обаче продукта с който ми изпра косата дали е на Elgon или Голдуел Rolling Eyesтъй като салона работи и с двете марки...не съм питала.Отне доста време Simple Smile близо 6 часа откарах там  LaughingМного съм доволна от резултата но не мога да се възприема с толкова светла коса /20 г.се боядисвах черна/и за това за да не е черна искам кафяв тон, но не знам какъв да избера.Искам да няма червен отенък,да бъде по пепелив   Rolling Eyes
За това моля да ми препоръчате  bouquet
Слънце87,аз също се загледах в палитрата на Kolora, препоръча ми боята една приятелка и ми каза,че е много трайна и покривна.Имат много хубави цветове,Великобританска е.

# 232
Димяни, виж Лакме Колаж /амонячна/ или Хрома /безамонячна/, цвят 5.17 или 6.17, страхотно пепелно кестеняво им се получава, любими за мен бои и цветове  Heart Eyes
Но само имай предвид, че не покрива добре бели коси и ако имаш повече, може и да не се справи.

Тази боя Колора къде се продава ? В салони или в дрогерии ?

# 233
Христос Воскресе.Жана,аз лично я засякох в Кауфланд.Ако се престраша да я пробвам ще пиша отзиви,че се колебая между глоса и нея.Весели празници.

# 234
Воистина Воскресе !
Ако я пробваш, ще се радвам да прочета отзиви, Слънце  Hug

# 235
  • София
Димяни, виж Лакме Колаж /амонячна/ или Хрома /безамонячна/, цвят 5.17 или 6.17, страхотно пепелно кестеняво им се получава, любими за мен бои и цветове  Heart Eyes
Но само имай предвид, че не покрива добре бели коси и ако имаш повече, може и да не се справи.

Тази боя Колора къде се продава ? В салони или в дрогерии ?
Имам 3,4 бели косъма Simple Smile
Kolora,виждах в Лили дрогериите ,Фантастико и аптеки Медея.Колажа съм използвала,хрома не.

# 236
Гугъл ми показва, че Kolora е българска, на Арома, и с не много богата палитра... редакция - сега виждам, че Арома е вносител. Simple Smile
За пепелното кафяво глас и от мен за Лакме Колаж. Много съм доволна от 5.17, а сега мисля да пробвам 6.17, на което се каня от доста време.

# 237
Димяни, благодаря. Като имам път към Лили или Кауфланд, ще я погледна боята. Grinning

# 238
Ако не съм се боядисвала скоро, с този мус Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse ще постигна ли някакъв временен резултат поне? Може ли да споделите впечатления и за боята от тази серия, както и ако знаете, къде я има в търговската мрежа, не само онлайн?

# 239
  • София
Гугъл ми показва, че Kolora е българска, на Арома, и с не много богата палитра... редакция - сега виждам, че Арома е вносител. Simple Smile
За пепелното кафяво глас и от мен за Лакме Колаж. Много съм доволна от 5.17, а сега мисля да пробвам 6.17, на което се каня от доста време.
Само от сайта на Златна рибка ли може да се вземе?

Общи условия

Активация на акаунт