Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 109 449
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз се чудех откъде ми е позната тази жена, Аделина, а то тя вече се е изявявала в нова явно... Пфуу, иначе изглежда симпатична де, на фона на другите.
Днешните две са лъч надежда. Simple Smile Simple Smile

# 1 021
  • Gotham City
Аз се чудех откъде ми е позната тази жена, Аделина, а то тя вече се е изявявала в нова явно... Пфуу, иначе изглежда симпатична де, на фона на другите.

Аделина или Николина последно?

# 1 022
Сега да видим каква мисия ще му даде на Кристиянчо?!!

# 1 023
Смятах да пиша след повече впечатления, ноооо след като влезе любимата ми рижавокоска Банаки, не мога да се въздържа, че си имам  фаворит от сега Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 024
Казах, че Николина познава двама от хората вътре и е нагласено според мен. Аз лично нямам толкоз много братовчеди Simple Smile.
И отделно казвам, че Аделина ми изглежда позната и благодарение на темата разбрах, че се е появявала по тв.
Две участнички влязоха и за двете реших да се изкажа. Simple Smile

# 1 025
  • София
Кристиян ме шокира всеки път ,като си отвори устата.

# 1 026
  • Gotham City
Казах, че Николина познава двама от хората вътре и е нагласено според мен.
И отделно казвам, че Аделина ми изглежда позната и благодарение на темата разбрах, че се е появявала по тв.

Най-после разбрах, през телефона ми е каша и сигурно съм пропуснала  Mr. Green

# 1 027
  • София

И аз...  Wink

# 1 028
Издъниха са отново !!!
Николина познава Пламен и Кирил !
Аделина е техен човек !
Кристиян и сигурно приятелка на редакторчето Ррррр и са му обещали некой лев!
И сега какво гледаме...
няма 24 часов канал да гледаме  ooooh! ooooh!

# 1 029
Мен нещо и последните не ме впечатлиха...бе знам и аз защо така, може би очаквам някакви изцепки и от тях 

# 1 030
  • София
ее, отсега се изложиха с тези предватиретли познаваници! А последната жена ми се струва позната.

# 1 031
Кристиянчо го използват за детонатор и ще си замине много бързо ... не че ми дреме.  Mr. Green
Все едни и същи номера от селски вечеринки в тези мисии в началото - нарочват си някой тъпак за "жертвоприношението" и той после  изгърмява с първите изгонени

# 1 032
ее, отсега се изложиха с тези предватиретли познаваници! А последната жена ми се струва позната.
Няколко пъти беше написано коя е

# 1 033
  • София
Кристиян ме шокира всеки път ,като си отвори устата.

И мен.

# 1 034
  • Gotham City
Кристиянчо го използват за детонатор и ще си замине много бързо ... не че ми дреме.  Mr. Green
Все едни и същи номера от селски вечеринки в тези мисии в началото - нарочват си някой тъпак за "жертвоприношението" и той после  изгърмява с първите изгонени

Ще го оставят за рейтинг  Peace

Кристиянка май не знае какво говори

Общи условия

Активация на акаунт