Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 565
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 380
А аз не можах да разбера с какво ги държи Кристиян, че повечето му се връзват на номерата.

Нека не забравяме, че в главите им са 50-те бона и автомобила. Все пак се борят за голяма награда.

# 1 381
За мен това е недоказуемо и за двете страни = пат.

А не, не е недоказуемо. Особено ако не са били никога заедно в една и съща сграда, да речем.

Точно така го бях написала първия път - като на рекламата с Гришо дето една тинейджърка го снима в асансьора и се хвали на приятелките си. Възможно е да ги е засякъл някъде, в някой хотел и после да твърди безумици. А ако може да докаже, че е бил по едно и също време, на едно и също място с някой...

Не разбирам много, затова спирам с разсъжденията по темата. Но вероятно Нова са си преценили бомбата, която са хвърлили и са си вързали гащите предварително.

Дори и да го съди, какво ще му вземе на този? Само ще му даде известност, с която пискливия гласец да се фука.

# 1 382
Дори и да го съди, какво ще му вземе на този? Само ще му даде известност, с която пискливия гласец да се фука.

Точно, затова иска да съди Нова, откъдето може (евентуално) да вземе парички.

# 1 383
  • Варна
Нямам балсамче.  newsm45

Мисия, не мисия няма да търпя някой да ме обижда нито с думи, нито с грозното си държание!!!!

Тогава не би трябвало да желаеш да влезеш в предаване като ББ.

Да съм написала, че желая?! Thinking

# 1 384

А дали ще се изкъпе докато не получи балсамче? Или ще разчита, че тена му ще скрива неизмитото. Ще бъде 100% натурален  Laughing

# 1 385
  • Gotham City
...
Не се сдържах. И сигурно съм пропуснала нещо, но...

Много подобрено, но не изцяло. smile3501
Уникално писание, подходящо за тест по граматика.

То и очите и мозъка ме заболяха докато го прочета и разбера  Laughing

Да ви каза честно, не знам, само си разсъждавам  Laughing Нали знаете какви хиени-адвокати има, та винаги могат да се измъкнат Нова. Те знаеха, какво ще предизвика това изказване, така че както казва, Хексе, са си вързали гащите.
Ето, не може да играе човека от тревоги  Wink
http://gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/bozhinov-otnovo-n … -v-syrbiia-341454

Как да играе човека като интимният му партньор е в БигБрадър и сега няма къде да избие насъбралото се напрежение:)

ooooh!

# 1 386

Визирам тези, които са много изнервени вътре. Не знаят ли къде влизат?

Или може това да им е стратегия, да играят игра. Нарочно да се правят на обидени. Може.

# 1 387
Какво стана, върнаха ли им багажа ?

# 1 388
Какво стана, върнаха ли им багажа ?

Не са показали подобно нещо.

# 1 389
Може и да са, но ние все още не знаем това.

На кого симпатизирате? Аз все още нямам фаворит.

# 1 390
  • Варна

Все пак трябва да се признае, че Кирил с грубото си поведение спечели най-много позитиви вчера.

На първо време спечели добро извинение за останалите да го номинират довечера.
Той вече е номиниран заедно с Батухчев ....от Кристян.

# 1 391
А да, той вече е номиниран Кирил.

По принцип в подобни формати, е добре в началото докато не са се поразвили нещата, да не се дава лесен повод за номинация.

# 1 392
А да, той вече е номиниран Кирил.

По принцип в подобни формати, е добре в началото докато не са се поразвили нещата, да не се дава лесен повод за номинация.

В случая Кристиянчо нямаше кого друг да номинира....просто тези му се протипоставиха.

# 1 393
На кого симпатизирате? Аз все още нямам фаворит.

Рано е още и за мен. Виж на кого не симпатизирам е по-лесно да се каже.  Grinning

# 1 394
  • Варна

Визирам тези, които са много изнервени вътре. Не знаят ли къде влизат?

Или може това да им е стратегия, да играят игра. Нарочно да се правят на обидени. Може.

ами за съжаление, все повече безскрупулни хора има. Парите над всичко - дори над човешкото, над самия себе си. Правят се на обидени, на всичко което не са, за да спечелят някой лев и малко ефирно време. Догодина по това време никой няма да се сеща за Кристиян, Кирил и т.н., а те ща са си изхарчили 5-те лева, които са спечелили с честен труд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт