Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 569
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 755
И през уикенда ли няма да го дават? Чак в понеделник, на елиминации........  Tired

# 1 756
  • София
С т'ва "Идваме като мъже"; "Да се разберем като мъже"; "Ела и ми го кажи като мъж" вече ми излезнаха не знам на кое  Laughing
Истинските мъже дали щяха да постъпят като тях?

# 1 757
  • IT
Ирена е била във "Война на думи" и "Гласът на България", сега се сетих за "Гласът" за другото ми помогна Гугъл
голяма телевизионна цветарка се оказа  Joy
Обаче като се представя в Гласът казва, че живее във Варна с приятелят си и танцува по баровете. Няма я сърцераздирателната история за самотната майка,  която танцува за да гледа детето си.
Имат нужда да го казват, че да не лъсне истината, че са пу...вци ли? Mr. Green
Особено Цецо, много филми е гледал  и се вживява неуспешно в роля.

# 1 758
  • Ямбол
С т'ва "Идваме като мъже"; "Да се разберем като мъже"; "Ела и ми го кажи като мъж" вече ми излезнаха не знам на кое  Laughing
Карат ме да се съмнявам вече колко са мъже. Пухльовци.

# 1 759
Ами то май барманчето е най-наред и с акъла,и с възпитанието. Коментират го ,че не вземал участие и само мълчал..че то с тази жалка "мъжка" пасмина какво да си кажеш,а с жените за какво да си говори-за пластични операции или за чакри и мантри

# 1 760
Ами то май барманчето е най-наред и с акъла,и с възпитанието. Коментират го ,че не вземал участие и само мълчал..че то с тази жалка "мъжка" пасмина какво да си кажеш,а с жените за какво да си говори-за пластични операции или за чакри и мантри

Така е.

А Ади с какъв бизнес се занимаваше, че я сложиха за най - успяла в мисията заедно с Цецо?

# 1 761
Леле, футболистчето и циганката се караха като... циганки на Женския пазар  Joy

# 1 762
Мисля,че я наредиха заради семейството й и това,че е преборила рака. Иначе с озеленяване май се занимава,така съм запомнила

# 1 763
Леле, футболистчето и циганката се караха като... циганки на Женския пазар  Joy

Наистина, а той уж беше много против лошо отношение към жените.  Whistling

И все пак бях на негова страна в спора с циганката, защото тя наистина е мега противната.

# 1 764
Хареса ми отговорът на Братухчев на "извиненията" , които му поднесоха "идващите като мъже"   hahaha
Той заявява, че не приема извинения за простотията им и Цецо тъпакът се развика нещо от рода, че не стига, че му се извиняват, пък и недоволен Joy  Joy  Joy
Този Цецо толкова ли е тъп или се прави  hahaha

# 1 765
  • Ямбол
Усетихте ли как Ади ги изманипулира и провали бунта?
Спаси положението на Брадъра.

# 1 766
Съгласна съм,че не са никакви мъже, извинява ли се били, ми вие ако бяхте мъже нямаше да го направите,бе! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Хареса ми реакцията на Братухчев.
Кристиянчо вече хич не се вихри, хахаха!
Коя е тази игра "Война на думи" не се сещам,но сега ще погледна.

# 1 767
Да, какво толкова, че нямат течаща вода и тоалетна, все едно са на къмпинг Joy

# 1 768
А казаха ли защо са останали 43000 лв.

# 1 769
А казаха ли защо са останали 43000 лв.

Май и "бунтовете" им се отразиха върху спада на наградата. Ади завърши пледоарията си със:"Стига вече, на мен тази награда ми трябва!"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт