Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 596
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 785
# 1 786
Абе, много се лигавят с тоя външен кенеф. Аз съм расла на жълтите павета, ама кат сме ходили на риба с мъжа ми по села и паланки, хич не ми е дремАло, че кенефът е външен. Много префърцунени, чак пък толкоз, ако ти се дриска, и в храсти ще се издрискаш   Flutter

# 1 787
Значи да очакваме финал на 26.09 тогава.

Кой мислите, че е избран да стане победител?

# 1 788
  • SF
Всеки може да отиде и да каже, че е еротичен модел на бельо. В България половината певци са пели на една сцена едва ли не с Мадона и Бионсе.
Колко балерини в нощен бар се прибраха обратно тук със сензационните новини, че са успешни модели на миланския и парижкия моден подиум. Показват снимки, разказват. 150 лева струва една професионална фотосесия. В чужбина сигурно е 150 евро да си наемеш един фотограф с фотоапарат и да те снима по бельо...
Просто е влязла на кастинга, казала е "Добър ден, аз съм еротинен модел!"  и Тупареви са плеснали с ръце "Опаааа, пиленце, ела тук, ние такива кукувички като тебе ги вкарваме в Къщата."
Това е грозно момиче. И с грим е грозно. На визитката беше "нагласена". Грозна беше. Еротиката липсва. Ако има мъже във форума или дами, които могат да питат спокойно мъжете си, да споделят дали  мъжките очи виждат сексапил, скрит, явен, еротика, нещо в гласа й, в погледа й, в косите й... Има ли нещо, което аз не мога и никога няма да уловя, защото съм жена или просто съм едно завистливо същество и не умея да ценя. #Crazy

# 1 789
Престанете да злословите за Цецо!!!

100% мъжкар, който не би се самоизтъкнал по никакъв повод, а поведението му само показва високия му интелект! Адекватните му реакции, като тази с извинението към Братухчев, демонстрират ярко, че е широко скроен мъж, за който не е проблем да намери сили в себе си и да поднесе своето откровено извинение!
Може би не забелязвате, но Цецо моментално намери своята сродна душа в къщата  в лицето на Богданов, с когото споделят едни и същи ценности и демонстрират непринудено мъжко приятелство!
Печелят симпатиите на всички и само едни неудовлетворени женички, погубили живота си в преследването на мечтата си да са с мъж като Цецо, могат да сипят хули и обиди!
Кристално ясни сте, дами!!!

абе .. ти сериозно ли го мислиш това ?
тия двамата са по зле от гейчето бе .. това че го гаврят тоя братухчев ли беше от бургас .. хубаво нали ..
но да ги даваш за пример какво било мъжкото приятелство  Laughing пълен смях ..
а още по смешни са напъните на цецко да се прави на бабаит ...
ако вкарат един малко по намаан .. точно тия двамата ше дриснат първи .. даже диричка след себе си ше оставят ..

няма един нормален в тая къща сичко е леш отвсякъде  Mr. Green

Всеки може да отиде и да каже, че е еротичен модел на бельо. В България половината певци са пели на една сцена едва ли не с Мадона и Бионсе.
Колко балерини в нощен бар се прибраха обратно тук със сензационните новини, че са успешни модели на миланския и парижкия моден подиум. Показват снимки, разказват. 150 лева струва една професионална фотосесия. В чужбина сигурно е 150 евро да си наемеш един фотограф с фотоапарат и да те снима по бельо...
Просто е влязла на кастинга, казала е "Добър ден, аз съм еротинен модел!"  и Тупареви са плеснали с ръце "Опаааа, пиленце, ела тук, ние такива кукувички като тебе ги вкарваме в Къщата."
Това е грозно момиче. И с грим е грозно. На визитката беше "нагласена". Грозна беше. Еротиката липсва. Ако има мъже във форума или дами, които могат да питат спокойно мъжете си, да споделят дали  мъжките очи виждат сексапил, скрит, явен, еротика, нещо в гласа й, в погледа й, в косите й... Има ли нещо, което аз не мога и никога няма да уловя, защото съм жена или просто съм едно завистливо същество и не умея да ценя. #Crazy

сексапил друг път .. от най неприятните курви ...
нахлни , нагли .. дет ги покани човек за фон така .. и те първото нещо дет ше изтропат е ....
аз кога ше консумирам  Laughing Mr. Green

# 1 790
Цитат
Има ли нещо, което аз не мога и никога няма да уловя, защото съм жена или просто съм едно завистливо същество и не умея да ценя

Анита се чудеше аналогично на прелюбодееца Братухчев...  Mr. Green
На мен като жена също не ми харесва.  Но Цецо няма против да му се отърква. Пък и се подчертава мъжкарския имидж, така търсен, както се оказа.  Rolling Eyes

волдеморт, просто ирония  Peace

# 1 791
  • София
Значи да очакваме финал на 26.09 тогава.

Кой мислите, че е избран да стане победител?
Що ли си мисля, че това ще бъде Аделина. Заговори се за болести.

# 1 792
Аз един епизод не съм изгледала като хората ... даже по-скоро слушам, отколкото гледам.
Още не им знам имената.   Mr. Green

Обаче още от сега заявявам, че мой фаворит е Ади! И се надявам тя да грабне наградата.

Снощи я видях в ББ и викам 'Виждала съм я някъде'. После се сетих, че съм гледала видео клипове за декупаж точно с нея.

А тази ромкинята, дето танцувала - много противно същество. Най-противната в къщата, че и устата и зее като дупка на външна тоалетна. И изглежда много глуповата. Не знам какво е учила, че все това повтаряше??? Stop

# 1 793
О, я се спри! Та ти още малко ще кажеш, че и Никита е грозна!?! Е, оляхте се вече!

абе .. ти сериозно ли го мислиш това ?
тия двамата са по зле от гейчето бе .. това че го гаврят тоя братухчев ли беше от бургас .. хубаво нали ..
но да ги даваш за пример какво било мъжкото приятелство  Laughing пълен смях ..
а още по смешни са напъните на цецко да се прави на бабаит ...
ако вкарат един малко по намаан .. точно тия двамата ше дриснат първи .. даже диричка след себе си ше оставят ..
Извини се, бе!!!
Само да те барне Цецо ще видим кой ще остави диричка!!!

# 1 794
  • Ямбол
...
А тази ромкинята, дето танцувала - много противно същество. Най-противната в къщата, че и устата и зее като дупка на външна тоалетна. И изглежда много глуповата. Не знам какво е учила, че все това повтаряше??? Stop
Учила е педагогика. Вероятно НУП или ПУП. За нея е върха на айсберга.

# 1 795

Извини се, бе!!!
Само да те барне Цецо ще видим кой ще остави диричка!!!

бхъхъхъ  Stop
трябва да са поне трима като него .. и пак не е много сигурно  Mr. Green
не за диричката , а че на някой от тях ше оставя здрави зъби  Party

наш как лошо бия аз ...  Flutter пра им главите да се чешат от разстояние  Twisted Evil

ти ко си наплшИл толко от цецко .. ? я са виж в огледалото за некоя стресница да ни ти е излязла  Sunglasses

# 1 796
Има ли линк за Live Stream или и този сезон ще е режисура от 1001 нощ?

# 1 797
Подкрепям Педерал 100%

# 1 798
  • Телиш/Плевен
Има ли линк за Live Stream или и този сезон ще е режисура от 1001 нощ?
Засега е второто. Tired

За прилики си говорите. Според мен Братухчев е по-големият брат на Хари Потър. Joy

Цецо и Богданов са всичко друго, но не и мъжкари, съжалявам. Stop

Мисията беше ясно, че няма да я спечелят...

# 1 799
 Верно сте се слелили на последък. Всичко ви е сериозно, даже се и пънете да се обяснявате.

Общи условия

Активация на акаунт