Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 561
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Варна
Не знам защо раборя, че и дете гледам сама. Чак се чудя на себе си как успявам Whistling
Да се чудиш как тая жена обиди една цяла професия и се изкара жертва?!?!? Пеела ... ooooh!
Другото интересно е, че предишните сезони се тръшкаха за ядене, пиене, цигари ... а този за двете нули?!??! Градация на потребностите .... вече ме е страх да гледам следващия сезон!!!! Shocked

# 1 846
  • Варна
Това за проституирането на Ирена не съм го чула, я разкажете какво е казала Simple Smile, че тя нали все се изкарва с висок морал, мъченицата. Иначе, ако всички циганки бяха като нея, щеше да е по-добре, поне е правила нещо, учила, работила каквото преценила, оправя се, не е легнала на помощите.

Лъже като дърта циганка, а дори не е толкова дърта... Joy

# 1 847

Другото интересно е, че предишните сезони се тръшкаха за ядене, пиене, цигари ... а този за двете нули?!??! Градация на потребностите .... вече ме е страх да гледам следващия сезон!!!! Shocked
Със 169лв. няма да имат много храна, съответно и тоалетната ще я използват предимно за пикане. Ще започнат да се жалват, че са гладни...

# 1 848
  • through the wormhole
Винаги съм се чудила на това стриктно следване на правилата на ББ, които са толкова страшни, едва ли не, че малцина са се осмелили да ги нарушат. Ма били влезли, значи ще слушкат.  Историята помни и такива случаи, в които са били пренебрегвани от определени участници. Интересно щеше да стане, ако бунтът, поведен от Кирил беше успял, щото такова нещо още не сме виждали. И какво щеше да се случи, ако всички откажат да правят каквото им каже ББ, седейки си на лаф? Ще ги изгонят всичките ли? Не вярвам, щото шоуто ще спре, а ББ едва ли ще го допусне. А и те си знаят, че винаги ще се намери някой, който да провали такова мащабно неподчинение (или ще си инструктират някой балама да го направи), повличайки след себе си съмишленици. Иска ми се да видя такова обединено неподчинение, ама така изведнъж да му го натресат на ББ, че да се чуди как да излезе от ситуацията. Ама не ми се вярва някога това да стане.

# 1 849
  • София
е, те нали затова вкарват свои хора! Или веднага щяха да викнат някого и да му дадат тайна мисия да саботира бунта.  А и те такива са ги подбрали вътре, че да са твърде егоистични.

# 1 850
  • Варна

Иначе Аделина ми се вижда като светъл лъч в сравнение с другите участници.
И все пак не мисля че мястото й е там, само погледнете всички останали, не се вписва изобщо, дори и възрастово.

Интересно какво е показала, че я виждаш като светъл лъч?
Или мнението ти е, защото си я виждала (знаеш за нея) от друго място?

# 1 851
Винаги съм се чудила на това стриктно следване на правилата на ББ, които са толкова страшни, едва ли не, че малцина са се осмелили да ги нарушат. Ма били влезли, значи ще слушкат.  Историята помни и такива случаи, в които са били пренебрегвани от определени участници. Интересно щеше да стане, ако бунтът, поведен от Кирил беше успял, щото такова нещо още не сме виждали. И какво щеше да се случи, ако всички откажат да правят каквото им каже ББ, седейки си на лаф? Ще ги изгонят всичките ли? Не вярвам, щото шоуто ще спре, а ББ едва ли ще го допусне. А и те си знаят, че винаги ще се намери някой, който да провали такова мащабно неподчинение (или ще си инструктират някой балама да го направи), повличайки след себе си съмишленици. Иска ми се да видя такова обединено неподчинение, ама така изведнъж да му го натресат на ББ, че да се чуди как да излезе от ситуацията. Ама не ми се вярва някога това да стане.
Подкрепям, когато продуцентите правят грешки, трябва да бъдат наказвани от зрители и участници. Особено когато става дума за такава простотия като тоалетната  ooooh!

# 1 852
  • София
аз не разбирам какъв е толкова проблемът с външната тоалетна. Тоалетна като тоалетна, на село не е ли същото! Сега се сещам, че в един сезон ги бяха оставили на химическа тоалетна, дори не беше селска.

Според мен на тази Аделина хич не й е мястото там. И аман от истории с "дайте ми парите, а аз ще дам за благотворителност"! Вече взе да ми идва много. Особено пък, ако човек е бил в толкова тежко състояние здравословно, никога с акъл няма да рискува да влезе в реалити формат, в който не се знае какво ще става.

# 1 853
Защо да не влезе, нищо не губи, има нужда от пари, може да играе по свирката на съчувствието, имат наблюдение и мед помощ в случай на нужда 24 часа...
Иначе спазването на правилата според мен им е осигурено от подробните договори, и заплахата после да ги съдят...знам ли...на обикновените хора би ги сплашило, а "нашите" си следват сценария, който са им дали....

# 1 854
  • София
за мен тази жена е компрометирана като участник.

# 1 855

Според мен на тази Аделина хич не й е мястото там. И аман от истории с "дайте ми парите, а аз ще дам за благотворителност"! Вече взе да ми идва много. Особено пък, ако човек е бил в толкова тежко състояние здравословно, никога с акъл няма да рискува да влезе в реалити формат, в който не се знае какво ще става.
И аз това си помислих, като я чух да говори за заболяването си... Не съм чула, че за благотворителност ще дава, чух че парите й трябват, затова да си траят ги призова... Съчувствам й, но малко грозно ми се стори - "Аз не мрънкам, а съм тежко болна..." ( Но всички зрители трябва да знаят за проблемите ми и да ми съчувстват....) На мен така ми прозвуча... И първото, което ми дойде на акъла беше - какво прави там, като е толкова зле... Thinking ...

# 1 856
Тия са пълни п......и  Shocked какво снощи бяха заревали от една външна тоалетна все едно някой от тях не са живяли на село  Grinning .Какви са тия драми за едната тоалетна не разбирам .Общо взето всички се превземат и превъзнасят и жените и мъжете вторите повече от жените .Ми нали тва  са  полеви условия не ми се мисли ако някой ден им се наложи наистина да живеят в полеви условия те ще измрат до един.
Иначе съм го гледала много малко и почти не го следя но общо взето са събрали някакъв утайка на обществото толкова ли нямаше 2-3 свестни да ги вкарат .Ония двамата Цецо и другият пък не спряха да повтарят думата мъж по мъжки все едно на самите тях искаха да си наложат колко големи мъже са .Но пък другият с очилата  си е лицемер хем изневерил на жена си обаче реве за семейството си как го обижадали в ефир... ooooh!

# 1 857
  • гр. Шумен
Няма да ги оставят нито с външното ВеЦе, нито със слънчевия душ. Есен иде все пак, а и нали ВИП-ове ще влизат после - за тях пък съвсем не си представям как ще им кажат "къпете се на двора и пишкайте във външната тоалетна". Ще ги поразиграят, ще им погледат сеира, ако направят бунт още по-добре, шоу да става и в един момент ще се окаже, че някъде вътре си има съвсем прилична баня и тоалетна.
Много познати хватки от миналия випаджийски сезон - играта за душа беше копи лепи от играта с кубчетата, а биг босът призрачно напомняше диктатора бай Тачо (аз само предния сезон съм гледала, а другите които са гледали всички, кой знае колко още познати щампи намират).

# 1 858
  • Sofia
Така нареченото мрънкане за тоалетна си е напълно основателно в случая. Обзалагам се че на някой, който не е попадал в подобна ситуация му е лесно да седи и гледа и да казва е какъв ви е проблема. Елементарни хигиенни условия са това и хората си имат право да ги изискват - госпожата със заболяването още повече трябва да настоява за това ако мисли за здравето си а не изпълнява поръчките на предаването. Човек минал през ада би трябвало да се пази малко - това е личното ми мнение.

# 1 859
  • Варна
Трябваше да им сложат някоя химическа тоалетна останала от Роженския събор!!! Щяха да се трият с кокошките да миришат на хубаво!!! Joy
Интересна е и новата сформирана групичка с кодово има "Двама Мъже и обратна половина", макар че съм сигурен че един от тях ще изгори скоро.
Борко май не е отворко, представям си как е излязъл пред 1600 кашици и е казал "Не ви говоря, за мен не съществувате!"
На визитката на Аделина и нарисувайте един червен нос и всичко си идва на мястото...  #SillyJoy

Общи условия

Активация на акаунт