Новите ни козметични похождения 69

• 112 497
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Като гледам двете снимки на дамата: с тен и без, определено без ми харесва повече.

Днес, благодарение на прекрасна съфорумка   bouquet , се сдобих с любим руж: Dior Pink Happiness (729)

# 211
Скраб за тяло

Масло за тяло с приятен мирис на кокос

# 212
  • гр. София
Пристигна и моят контуриращ сет на Too Faced:

Давам и суочове на лимитирания Shimmer brick на Bobbi Brown ( Sunset Pink ):

# 213
# 214
Хайде и аз   Hug
Айде, ошоколадихме се най-накрая !!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много се радвам обаче за това Vibrato  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 13:44 от densi

# 215
  • Canada
Make Up For Ever Artist Plexi-Gloss

# 216
# 217
# 218
# 219
# 220
  • София
Момичета, бърз въпрос  Embarassed Имам от талончетата за отстъпка за този уикенд и най-накрая искам да взема един парфюм, от зимата му се чудя  Heart Eyes Тъй като нямам време да обикалям много, в Бюти шоп, в частност този до метрото на НДК, предполагам, че нещата са оригинални и не трябва да се притеснявам за оригиналност и качество? Thinking

# 221
Момичета, бърз въпрос  Embarassed Имам от талончетата за отстъпка за този уикенд и най-накрая искам да взема един парфюм, от зимата му се чудя  Heart Eyes Тъй като нямам време да обикалям много, в Бюти шоп, в частност този до метрото на НДК, предполагам, че нещата са оригинални и не трябва да се притеснявам за оригиналност и качество? Thinking
Имаш предвид Бюти Зоун на Витошка ли? Ако да, не се приятеснявай. Всичко им е наред Simple Smile

# 222
  • София
Имаш предвид Бюти Зоун на Витошка ли? Ако да, не се приятеснявай. Всичко им е наред Simple Smile

bouquet да,но от много мислене, обърках името  Mr. Green Благодаря ти!

# 223
Да всичко е 100% оригинално там, а и са вносител на доста марки.

# 224
  • Пловдив
Alien eau extraordinaire

Clarins prodige lip gloss 04

Clarins Golden Glow Booster                                   Dior air nude 03          

Guerlain terracotta bronzing powder 01 - намалена на 66лв в Дъглас и с 20% отстъпка се получи страхотна цена

Общи условия

Активация на акаунт