Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Сoфия
Някой да е виждал новите четки на Есенс? Къде ли не търсих и никъде не откривам  newsm78

# 601
  • София
Няма ли ги четките още? Трябваше от 10.08 да ги пуснат newsm78,тъкмо мислех днес да ходя да си взимам.
Значи страшно доволна съм от топ мат лака на Перфект...лака ми не мърда цяла седмица, това до сега не ми се беше случвало честно.  Grinning

# 602

Значи страшно доволна съм от топ мат лака на Перфект...лака ми не мърда цяла седмица, това до сега не ми се беше случвало честно.  Grinning

За кой лак става на въпрос, може ли снимка ?

# 603
  • София
Аз нямам проблем с нито един лак за нокти. Дори без топ, лака ми издържа поне 10 дни. Имам топ на ГР, но много малко съм го ползвала.

# 604
Тези новите колекции на Катрис и Есенс кога ще ги вкарват? Доста нещица си харесах Blush

# 605
  • София
За кой лак става на въпрос, може ли снимка ?
Eй го, друга снимка неможах да намеря. Пише си на него MATT TOP COAT.

Amiamo, ами радвай се. Laughing

# 606
Аз да ви похваля 8 в едно-терапия а арган на Евелин.От доста време не съм се радвала на такъв маникюр.Мажа два пъти на ден.

# 607
Аз нямам проблем с нито един лак за нокти. Дори без топ, лака ми издържа поне 10 дни. Имам топ на ГР, но много малко съм го ползвала.
Завиждам ти. Всички лакове на втория ден вече са започнали да ми се лющят. Sad

# 608
Момичета ще ме светнете ли малко,искам да си взема от тези четки на Essence,но въпроса ми е за бронзираща пудра,която искам само на скулите да слагам,тази червената четка ли е подходяща Blush Brush ,защото имам подобна,като тази лилавата Big Powder Brush ,на друга фирма е,но с нея не се получава хубаво...

# 609
  • оттам, откъдето започва България
Завиждам ти. Всички лакове на втория ден вече са започнали да ми се лющят. Sad
Не се притеснявай, и при мен е така, независимо от основата, която полагам на ноктите. Ама и домакинската работа край няма.  Peace

# 610
Тя домакинската работа си им е*ава мамата  Grinning

# 611
Някой да е виждал новите четки на Есенс? Къде ли не търсих и никъде не откривам  newsm78

Днес минах пред ДМ и там вече ги има .

# 612
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също видях една от новите четки на есенс забутана на щанда им.Явно ги пуснаха вече.

Да похваля и аз сухите шампоани на Батисте.Поне за мен са най-доброто на бг-пазара срвнявайки цена-качество.

http://beautifullsin.blogspot.com/2015/08/batiste.html

# 613
Пантерка, късно ти прочитам мнението за сухия шампоан на Балея, вече си го купих и не съм го пробвала още, ама като те чета, едва ли ще съм очарована Close Close
Ще знам за друг път за тази марка, щом е добра  Peace Мерси за споделеното.

# 614
Аз да ви похваля 8 в едно-терапия а арган на Евелин.От доста време не съм се радвала на такъв маникюр.Мажа два пъти на ден.
Може ли да споделиш как точно се използва терапията? Четох за другата 8 в 1 на Евелин, че се мажат 4 последователни дни ноктите и после се сваля. Тази на същия принцип ли е?

Общи условия

Активация на акаунт