Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 91 749
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
аз харесвам много стъклените пили за нокти и хартиените-обикновени
стъклената ми е на магнум, с диамантени частици, много е хубава, струва към 8 лева
благодаря на споделилите за околоочни кремчета, че вече ми свърши моя, ще пробвам рол она на нивеа

# 631
Има ли спирала до 10 лв, която да има драма ефект?

# 632
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За розовата ан Есенс твърдят, че има. Аз ползвам Мис Спорти и съм много доволна, но моите мигли са с драма ефект по рождение и не мога да съдя точно.

# 633
Тази доста я хвалят.
Скрит текст:

# 634
  • Сливен
Минуса и е,че се размазва под очите,което не ми попречи да изхабя 4 опаковки.

# 635
Тази при мен нищо не правеше, бях разочарована, защото ми изглеждаше доста добре. Нещо не се разбрах с формата на четката, туша беше малко и рядък при мен  Peace
Дали има някъде снимка на ефекта? Интересно ми е дали аз не съм се справила или просто търсеният ефект е различен  Heart Eyes

# 636
  • на дъното
Евтина и драма ефект за мой те мигли е на ГР Инфинити 8лв

# 637
Не, това на горната снимка от Lust не е ефекта от спиралата. Това е ефектът от спирала на Бенефит - логото е изрязано, може да се види на самата снимка.

Скрит текст:
Преди ползвах електрическа извивачка, случвало се често и изскуствени мигли, но откакто намерих моята спирала миналата година, няма заменяне и спрях с горните - за мен, най-добрата спирала ever - Benefit They're Real
И оригиналната снимка от по-горе с ефекта от нея:

Цената и хич, ама хич не е за темата

# 638
  • Стара Загора
Розовата на Essense я пробвах 2 пъти и не ми хареса. Преди харесвах черната, която също е I love extreme. В момента използвам оранжевата Plump no clump и ми харесва повече от Lash Princess (оранжевата), но чак драма ефект не придава на моите мигли. Хвалят Maybelline Sensational full-fan effect, в някои магазини е на промоция под 10лв.  

# 639
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, това на горната снимка от Lust не е ефекта от спиралата. Това е ефектът от спирала на Бенефит - логото е изрязано, може да се види на самата снимка.

Скрит текст:
Преди ползвах електрическа извивачка, случвало се често и изскуствени мигли, но откакто намерих моята спирала миналата година, няма заменяне и спрях с горните - за мен, най-добрата спирала ever - Benefit They're Real
И оригиналната снимка от по-горе с ефекта от нея:

Цената и хич, ама хич не е за темата
Миглите, с които е направена демонстрацията, са страхотни, как няма да изглеждат така разкошно? Я да я видим чудната спирала с нещо мижаво Laughing

# 640
Драматично слепени пък ми изглеждат на мен  Confused, не харесвам такива

На мен много ми допадна тази
https://www.google.com/search?q=Maybelline+Lash+Sensational& … teBzkh5bLQ6hKs%3D

10 лв я взех точно  Wink

Бях ви питала преди време тази или Буржоа, е взехме  и двете но се караме за тази  Mr. Green

# 641
Аз миналата седмица взех тази https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwH_9xwQ-T … kxVUXxhuDry-NFkJQ
намалена на 4 и нещо, но ми е много водниста и не се разбираме  Tired

# 642
Евтина и драма ефект за мой те мигли е на ГР Инфинити 8лв

+1  Peace
Но, много бързо изсъхва.

# 643
Като всички спирали на ГР, това им е минуса, страшно бързо изсъхват.
И аз съм в търсене на спирала, която да разделя добре, да има обем и да ги прави дълги. Нямам претенция в цената, склонна съм да дам повече. За сега обаче не съм намерила заветната спирала Laughing

# 644
В момента съм с тази спирала http://3.bp.blogspot.com/-6EgljqUT1JQ/VF-fNrJGvTI/AAAAAAAAFE8/49 … rincess%2B(3).JPG

Много е добра!

Общи условия

Активация на акаунт