АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
4 легла има в интензивното.Не съм сигурна дали е една стая или 2. Аз стоях до към 4 ч. Там и после всички ни преместиха по стаите. То реално си е съвсем нормална стая.просто има постоянно сестра. При другото ми раждане във ВМИ ме сложиха директно в стая. Никакво значение няма, не се притеснявайте. Сестрите си минават и се  грижат за вас. Аз лично се бях притеснила защото бях във Вип апартамент, а той е на друг етаж, на който като отидахме беше абсолютна тишина и нямаше никой. И се стеснах малко, но тъй или иначе си имате телефон и винаги може да звъннете , ако има проблем.

# 646
Възстановяване след секцио със спинална упойка е много по-леко от колкото с пълна. Още повече в Селена имат наистина добра рехабилитация, което е много важно за по-безболезнено и бързо възстановяване. На мен това ми беше една от трите причини да избера Селена за второто ми секцио. С правилно раздвижване болките са много по слаби и по-бързо минават. Мен почнаха да ме раздвижват още след няколко часа и това беше наистина мн полезно .

Здравей,а на теб първо секцио ли ти е било или имаш и такова с пълна ?Така ме успокои,че е по-леко...Wink

# 647
Имала съм 2 секцио със спинална , но на първото нямах рехабилитатор и съответно никакво раздвижване и болките бяха много по силни. Но две приятелки с по 2 секцио първото с пълна и второ със спинална също твърдят че е по леко възстановяването, и захранването и раздвижването са различни при двете упойки.виждала съм и как излизат от пълна упойка и си е тежко.

# 648
В голяма чуденка съм при кой лекар да бъде секциото ми. Колебая се между Минев, Матев и Топалова! Моля ви за съвет!

# 649
Лекарите ,при които аз съм ходила са Пелев и Матев и съм мн доволна и от двамата.Единствена,която не бих препоръчала на никои е жена му д-р Апостолова,от която не съм никак с добри впечатления иначе според мен който и да бъде ,все ще си свърши добре работата,може би анестезиолога е по-важен да сложи колкото трябва и както трябва всичко,за да ни е спокойно и комфортно като все пак сме избрали и си плащаме да раждаме там.

# 650
  • Пловдив
Колебая се между Минев, Матев и Топалова!

Минев и Матев винаги заедно оперират,така че изборът ти се свежда до две.
Топалова ми прави първото секцио.Доволна съм.Екипът Минев-Матев второто,пак съм доволна.

# 651
  • Пловдив
Колебая се между Минев, Матев и Топалова!

Минев и Матев винаги заедно оперират,така че изборът ти се свежда до две.
Топалова ми прави първото секцио.Доволна съм.Екипът Минев-Матев второто,пак съм доволна.

На секциото на моя приятелка, която си следи бременността при Минев, е бил в екип с д-р Петрова. Иначе и аз съм чувала, че работят в екип, но не знам дали винаги е така!

# 652
  • Пловдив
За сложните и дълги операции, които по принцип само Минев прави, работят заедно. Но за секцио втори оператор е който се падне.

# 653
Здравейте отново, мисля през 34 гестационна седмица да направя консултация с лекаря, когото избрах за раждането. Въпросът ми е рано ли е тогава да направя консултацията с анастезиолога, това ще бъде около месец преди секциото? Избрах д-р Карагьозов надявам се да съм направила правилен избор за секцио, благодаря ви предварително.

# 654
Sab-f  това е и моят избор,ще се радвам да споделиш живот и здраве след секциото, такова се налага или ти си избрала?Поздравления за избора  Peace

# 655
Ще споделя, искам да ви попитам и ако си направя сега здравна застраховка дали някой застраховател ще покрие част от раждането?

# 656
  • Пловдив
Здравейте отново, мисля през 34 гестационна седмица да направя консултация с лекаря, когото избрах за раждането. Въпросът ми е рано ли е тогава да направя консултацията с анастезиолога, това ще бъде около месец преди секциото? Избрах д-р Карагьозов надявам се да съм направила правилен избор за секцио, благодаря ви предварително.

Здравей, моята консултация с анестезиолог беше около 20 дни преди секциото - дори не си знаех още точната дата. Иначе срещата с анестезиолог се прави около 7-10 дни преди раждането. Само че аз избързах преди тази среща да си направя всички изследвания за секциото, за да ги покажа на анестезиолога, но не бях предупредена, че имат давност от 7 дни, ако са по-стари ги повтарят в деня на секциото. СПИН, Васерман и Хепатит Б важат 6 месеца. Просто го имай предвид.

Относно д-р Карагьозов, мисля че е много добър избор. Имам няколко приятелки, раждали при него и нормално, и секцио, и всички бяха много доволни.

# 657
Благодаря ти за ценната информация Tsveti, явно е рано още сега да ходя при анастезиолог за консултация. Тези изследвания които спомена поемат ли се от здравната каса. И аз имам 2 познати раждали при него и много доволни, а съм от Стара Загора.

# 658
  • Пловдив
Благодаря ти за ценната информация Tsveti, явно е рано още сега да ходя при анастезиолог за консултация. Тези изследвания които спомена поемат ли се от здравната каса. И аз имам 2 познати раждали при него и много доволни, а съм от Стара Загора.

Доколкото си спомням, следящото ме АГ ми ги пусна по каса - то това си е дефакто пълна кръвна картина, като аз на своя глава си пуснах два допълнителни показателя, които не бяха включени в тези изследвания и струваха по 2 лв. всеки.

# 659
А теста за алергии важи ли повече от 7 дни,понеже аз в понеделник се записах на алерголог ,защото нямам търпение да разбера дали съм алергична към спинална и епидурална ,както и към морфин ,понеже предния път бях с пълна и ден преди това ми правиха тест  и се оказах към всички обезболяващи алергична и затова мн ми се иска сега със спинална да е.В момнета съм в 25 гестационна.

Общи условия

Активация на акаунт