?Въпроси всякакви за СО?

• 1 854 303
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 13 140
Анонимната с мишоците, силно ти съчувствам. Човекът ти сигурно е искал да се почувства отново млад, поне на мен такова обяснение ми беше дадено...
Как се отнася той към децата, ако имате деца, и към теб самата?
Надявам се на щастлива развръзка при вас.
Излизай с приятели колкото можеш повече, не се затваряй вкъщи. Успех!

# 13 141
  • Пловдив
 Amour и аз като теб имах 100 процентова вяра в мъжа си.
Пожелавам ти никога да не се усъмниш в съпруга си.

Моят ми сваля звезди от небето и ми обяснява,че само мен
обичаи това е било просто майтап.Би ли си писали, но нищо не се било слуило
Бил изтрил всичко, защото разбрал, че ме дразни.

# 13 142
Amour и аз като теб имах 100 процентова вяра в мъжа си.
Пожелавам ти никога да не се усъмниш в съпруга си.

Моят ми сваля звезди от небето и ми обяснява,че само мен
обичаи това е било просто майтап.Би ли си писали, но нищо не се било слуило
Бил изтрил всичко, защото разбрал, че ме дразни.

И аз така вярвам 100% на приятеля ми, но като чета какво става из форума и колко други жени са имали безрезервна вяра в половинката си, пък накрая се оказват измамени, си давам сметка, че и мен може да ме сполети същата съдба. И си имам едно наум. Нищо, че за момента няма ни-как-ви индикации за кривване, то не се знае какво би се случило в бъдеще.

# 13 143
Като по-задръстена, хич не ги разбирам тия майтапи и невинно-инфантилни обръщения. Не бих си позволила от моя страна такова поведение и съответно бих се обидила, ако разбера, че дори и на майтап човека, на който вярвам, се държи така с друга.

# 13 144
Не знам...имам чувството, че 99% от мъжете никога не поумняват...това на 40+ да се държи като малоумен тийн и да се крие и лъже жена си, все едно му е майка...?!
Абе, нямат ли поне капка достойнство тия мъже?
Има една приказка за хората, които лъжат "Лъже като дърт циганин!", ама май вече е време да се префасонира на "Лъже като инфантилен мъж!".

Не е толкова чудно. Хем не иска да загуби жена си, хем иска да си изживее “тръпката”. Какво - да отиде и да й каже: “абе запознах се с една. Не я обичам, но ми се ще да я из....м, нали не се сърдиш?” Явно не е толкова сериозно, че да си зачеркне семейството, но пък му се ще да се почеше там където го сърби. Долно е, но това е обяснението. Трябва доста воля и морал, за да се откажеш от такива авантюри, особено когато си с един партньор от 20 години. На повечето хора сякаш не им пука, карат през просото с по-малко или повече угризения и се надяват да не се разчуе.

# 13 145
Аз пък се дивя как има жени, които имат 100% вяра в мъжа си Simple Smile Моят мъж е супер моногамен (възможно най-най наистина), много ме обича, ама да вярвам на 100%, че никога няма да се подхлъзне е просто смешно. Мъж е все пак. Нека имаме здрав разум Simple Smile

# 13 146
Ако не вярвах на 100% на моя мъж, то той нямаше да ми е мъж.

# 13 147
  • Sofia
Мъж е все пак. Нека имаме здрав разум Simple Smile

А, то, и жена да е, пак като нищо може да се подхлъзне. Simple Smile Разлика няма, зависи си изцяло от човека.

# 13 148
  • Варна
100% вярвам само на себе си.

# 13 149
  • Sofia
Аз и на себе си – не.
Все пак, съм просто човек.

# 13 150
  • София
Аз и на себе си – не.
Все пак, съм просто човек.
Точно.  smile3501
Amour*, сексуалното привличане като инфантилност ли се определя? В днешно време кажи на някой 40-годишен/на, че е на възраст, ама после бягай с 200  Joy
И при двата пола има доста привлекателни екземпляри, които могат да имат почти всекиго от отсрещния пол (стига да не е хомо). Буквално.
Работя с доста мъже и съм виждала как се лепят на по-засукани колежки, та и на мен в по-младите ми години.  Mr. Green
Една колежка я назначиха след майчинство с второ дете, поне 3-ма й се усукваха, накрая роди дете на директора си, който иначе си имаше сериозна дългогодишна приятелка.

# 13 151
А бащата или бащите на първите две деца? Тая жена просто обича да ражда деца на разни мъже ли?  Хахахахаха

# 13 152
  • София
А бащата или бащите на първите две деца? Тая жена просто обича да ражда деца на разни мъже ли?  Хахахахаха
Вярно Simple Smile Не ми изглежда много вървежно да раждаш деца на кого ли не.

# 13 153
Хайде сега, жената имала две деца и родила трето от друг мъж. Голям ужас. Преувеличавате.

# 13 154
  • София
Хайде сега, жената имала две деца и родила трето от друг мъж. Голям ужас. Преувеличавате.
Не е ужас, просто не ми изглежда признак на вървежност. Просто пак куц  късмет.

Общи условия

Активация на акаунт