?Въпроси всякакви за СО?

• 1 854 325
  • 20 915
  •   2
Отговори
# 13 170
Те повечето не са се затърчали, по родителските редовно виждам 20 майки и 3-4 татковци максимум

# 13 171
Сирен, скъсах се от смях на твоя коментар. “Отегчен от живота философ” 😂 Иначе като пораснат децата и тръгнат на училище ще го пращам моя на родителски срещи, за да няма време за ресторанти. Ама там пък да не вземе да хареса някоя друга отегчена философка...

# 13 172
Те майките не са отегчени, повечето са изнервени. Пращай го смело, освен ако не е мазохист. Joy

# 13 173
Иначе като пораснат децата и тръгнат на училище ще го пращам моя на родителски срещи, за да няма време за ресторанти.
Значеш ли какви яки майки има на родителските срещи? С едни тесни поли тип молив, с тънък кръст, с токчета, парфюм... Има и носорози, но поне по 3-4 готини парчета има във всеки клас. Но готин татко на родителска среща категорично не съм виждала - само шмугльовци ходят, натирени от жените си.

# 13 174
Да бе, ама на мен не ми стои толкова добре умората, колкото стои на мъжете. Незнайно защо, ама жените в един момент почват да подминават нахакани петлета с блясък в очите и искат някой с измъчен поглед, мислят си, че тая фаталност е романтична. А то е от недоспиване:) обаче някои жени си мислят, че това е поглед тип "искам спасителка да подпали огън в душата ми". Ами не, просто детето снощи е оповръщало всичко и не сме спали:)

# 13 175
Моят ще ходи на всички родителски, понеже на мен ми е дошло до гуша Simple Smile Не ме плашат хубавите майки, тъкмо даже с по-голям ентусиазъм ще ходи Simple Smile

# 13 176
Иначе като пораснат децата и тръгнат на училище ще го пращам моя на родителски срещи, за да няма време за ресторанти.
Значеш ли какви яки майки има на родителските срещи? С едни тесни поли тип молив, с тънък кръст, с токчета, парфюм... Има и носорози, но поне по 3-4 готини парчета има във всеки клас. Но готин татко на родителска среща категорично не съм виждала - само шмугльовци ходят, натирени от жените си.

Страшни обобщения, няма що. На големия син в класа имаме един бабаит, от мутрите в града. Само той идва на родителските, майката не сме я виждали (не са разделени). Симпатяга е, а и вдъхва респект на учителите. Joy На малкия в класа пък какъв сладък татко има... Жена му гледа второто им, което е бебе. и все той идва. Моят мъж също ходи на родителска, не съм го натирила. Просто децата са породени, учат в едно училище и родителските срещи са в един ден и час. Аз няма как да се разчекна - хем при красивите, хем при умните. Joy

# 13 177
Ние сме разпределили родителските срещи - аз ходя на тези на послушното дете, а мъжът ми - на непослушното, все пак мъж е, редно е да поеме по-тежката задача.

# 13 178
Ееееее, стига де! И готини татковци има, аз ММ редовно го пращах на РС на средното дете (нищо че не му е родно...), че малката беше бебе, а и имаше поне по една РС продължаваща до безкрай с обсъждане на правилника... Smirk пък и "носорозите" в онзи клас преобладаваха, а аз съм от "готините парчета" Smiling Imp Сега ходя аз, не че нещо, ама до офиса ми е училището Wink (малката е там, същото училище на батко й)
На големия ходя (ходех - приключихме вече!) с кеф, да ми похвалят детенцето... И за средния вече аз ходя в гимназиалния курс... ама там пък сега странно 2/3 татковци ходят и ни един "шмугльо" не видях Rolling Eyes

# 13 179
Аз с нетърпение чакам родителските срещи да минат на лайв стрийминг, не виждам никакъв смисъл да отвисявам час и 20 минути за тотални глупости. Чак и свалка да постигнеш точно в тоя момент...

# 13 180
  • София
На последните РС редовно засичам Янаки Стоилов и Бойко Василев, но хич не ми минават в графата "готини татковци".

# 13 181
  • София
И аз имам дете от втори брак и никак не се имам за безакълна и безхаберна. Вярно, не съм родила от ангажирания си шеф, ама и в този случай може шефа да се е разангажирал с приятелката и да си гледа детето. Не го знаем това.
Миналото лято се чу за брак, а есента - за дете. Дори в началото не знаех, че е от нея, тя се премести 2016

Изклюкарствах случката като пример, че тя си реши и си го взе. Дали преди това е била разделена, разведена или нито едното, нямам идея.

# 13 182
Аз с нетърпение чакам родителските срещи да минат на лайв стрийминг, не виждам никакъв смисъл да отвисявам час и 20 минути за тотални глупости. Чак и свалка да постигнеш точно в тоя момент...
Е, ако е някой пичага, със сенки под очите и отвеян поглед, що па да не го "спасиш". По твоята логика.

# 13 183
Щото у дома вече си имам от породата "татенце". За какво ми е, на мен не ми е романтично, там се хващат младичките...

# 13 184
Ма на твоето "татенце" знаеш от какво са му сенките под очите, а оня изглежда като "отегчен от живота философ"..
Противоречиш си. Сега пък, младички..

Общи условия

Активация на акаунт