Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 126-та тема

• 236 383
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Пеп,Батето,Илрай,Пинке,Тайна,Мат,Ванка,Хулеганка,Росонера,Гуинет,Чопи страхотно вкусни неща сте направили

У нас кюфтенца,рибка,кебап с гъби и галета на Лабрех с праскови

# 616
# 617
  • Русе
Запеканка от сварени картофи, печени червени чушки, яйца, сирене и сметана

Скара

Хубава вечер на всички!

# 618
  • забравих си мисълта...
При всички ви е много вкусно, комплименти!   bouquet
Понеже сега трябва да си почивам и да си щадя ръцете, затова в повечето случаи вкъщи се хапва или готова, или полуготова храна.
Пица от супера, замразена, само я изпекох.

Скрит текст:
Имаше и топчета от извара, само трябваше да ги размразя. Тях не ги снимах  Simple Smile
Трябваше да можете да видите лицата на моите хора само при вида на тази храна. Беше доста забавно.
Една седмица след това, Vivien реши, че тя ще направи торта. Simple Smile Помогнах ѝ само за желатина, останалото е нейно дело, като разбира се ѝ казвах, кое, как да направи.

Мъжът ми направи месото, Laurent му помагаше, приятелят на Ели свари ориза. Трима мъже в кухнята за изпичането на месото и сваряването на ориза. Също Ели им правеше компания, за да приготви салатата. Grinning Обясниха ми, че това било teamwork. Grinning

Ели днес направи пица, пак под мое ръководство. Справи се чудесно! Добре е, че успях да я снимам в тавата. До снимка на парченце не успях да стигна.

Как не съм знаела, че по-рано да се уволня от кухнята. Wink Как бързо могли да се научат само.  Най-интересното е, че набързо си разпределиха задачите, никой не иска да поемете цялата работа сам. Simple Smile

От мен само pancake.

И тук една кукла, била е сервирана на масата на Sarkozy  при посещението му в Испания. Видях я в новините вчера и бързам да я споделя, и с вас. Лесно, бързо, красиво и вкусно. Simple Smile Може да си я направите с повод и без повод. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 22:26 от Venetta

# 619
да покажа едно ВЕТРИЛО от ребра на фурна

и порционирано

и даже за по-мързеливите

# 620
Гледах, гледах и се засрамих...не съм поствала нищо тук от сума ти време. Айде затова малко от последните дни:

Бутченца с доматчета и картофки:

Торта за рождения ден на мойта госпожица(на 10 сме!!! Crazy ) :

И пак бутчета, но тоя път с друга гарнитура по желание на скъпия:

И пак по поръчка на скъпия, любимата му пълнена "пясъчна" торта за рожедния ден на МАМА МУ  Joy Joy Joy    , но се е леко завъртяла снимката Sad

# 621
  • София
Пилешко филе с хрупкава коричка от галета Панко и пармезан, с японски соев сос със сусам.Наистина с Панкото става много хрупкава коричката, точно като по клиповете в ютуб. Joy

Скрит текст:

Имаше и панирани чушки, кюфтета от тиквички, пържоли,печени чушки, сандвичи разни, но нямах време да снимам, че гостите изгладнели, не могат да чакат.

# 622
и даже за по-мързеливите[/color]

за мен една мързелива порцийка  hahaha
и за да съм със снимка ... едно домашно кис.мляко

# 623
Ау, Тайна, това филе изглежда разкошно. Не се съмнавям, че е било вкусно. Откъде купи галетата, не съм виждала май по магазините около нас?
Mam4e Bandit, тази торта изглежда интересно, какво има в нея?
Venetta, твоите хора са се справили отлично. Жалко, че трябваше да се контузиш, че да се задействат. От сега нататък ги включвай по-често в готвенето, гледай какви вкусотии творят...
Аз днес поработих доста, за утре си давам почивка:
бобец

за обяд пекох пържолки на грил тигана

патладжани с доматен сос и сирена

първата печена тиква с канела

и нектар от нектарини

# 624
  • Русе
Здравейте!
Поздравления за вкусните кулинарни творения  bouquet  bouquet  bouquet

От вчера - запеканка от сварени картофи, печени червени чушки, яйца, сирене и сметана

Открихме сезона на тиквите - печена тиква

# 625
ееехх рано започвате с тези тикви  Blush
megansg, заради теб утре  ще вървя да си купя цаца и пържа  Laughing  Hug
Чопи, патладжана е много апетитен!   bouquet

у нас имаше банички на тостер сандвича

грах с мЕсо яхния

доматена манджа, любима с баня

# 626
  • София
choppi, случайно я видях в ЛИДЛ и то не при азиатските неща, а някъде на хладилниците със замразените продукти беше сложена една кошничка .

Ей такива бурканчета са.Жълтото е с чушки, бялото чисто, имаше още един вид с нещо,със синя капачка, но не ми хареса и не взех... .Наистина става много хрупкава панировката и досега си седи хрупкава на останалото филе.Сега се сетих, синьото беше с нори/водорасли, но не ми се пробваше.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 11:08 от Тайна

# 627

След голямото гледане и преглъщане Heart Eyes Crazy Heart Eyes  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet, няколко снимки от мен:

пържолки,

син домат,

канеленият сладкиш на Танита  bouquet

и галет със сини сливи, не удържах само да гледам снимките на пеп-4о и megansg, взех, че си го спретнах! Simple Smile

Скрит текст:

# 628
# 629
Закуски с шунка

Общи условия

Активация на акаунт