Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
zima8271,АМХ винаги съм изследвала в Писанец на Гранд-а,цена 30 лв.+2 лв.взимане на кръв,работи се веднъж седмично.
И аз имам чуденка:цикълът ми дойде преди малко,Елис каза да пусна ФСХ и Естрадиол на 1 ден.Сега ли да отивам до лабораторията или да изчакам по обед?Прекалено рано ми се струва...

# 661
zima8271,АМХ винаги съм изследвала в Писанец на Гранд-а,цена 30 лв.+2 лв.взимане на кръв,работи се веднъж седмично.
И аз имам чуденка:цикълът ми дойде преди малко,Елис каза да пусна ФСХ и Естрадиол на 1 ден.Сега ли да отивам до лабораторията или да изчакам по обед?Прекалено рано ми се струва...
И аз това винаги съм се чудила, колко са показателни хормоните в толкова начален етап на цикъла.... Мое мнение е да изчакаш до обяд! Ще чакаме да пишеш!

# 662
Благодаря teodora79 ,ако отида сега ще бъде първи ден,първи час.Хахаха.Ще ги пусна по обед и ще пиша.

# 663
Кога свърши циклопрогиновата, не я ли започна скоро?

# 664
Привет момичета,моето време наближава да не кажа че почти е дошло,не знам колко дена ще ми трябват в Турция за да си планирам отпуската,някой дали може да ми даде имейла на д—р Карлъкая?

# 665
Привет момичета,моето време наближава да не кажа че почти е дошло,не знам колко дена ще ми трябват в Турция за да си планирам отпуската,някой дали може да ми даде имейла на д—р Карлъкая?
gkarlikaya@bahceci.com
Snow, не зная дали вече си говорила с др. Карлъкая как ще ти протече стимулацията, но имай предвид, че по време на стимулация др. Карлъкая не преглежда всеки ден както е в Мемориал. Вика те на всеки 3-4 дена. Пиша ти, за да планираш по-добре. Но той ще ти каже как ще бъде. Успех!

# 666
Благодаря ти много  bouquet
на прегледа не пожела да каже и да ми даде протокола на стимулиране,изписа ми цикло прогинова и когато решим на 2 ден от цикъла да сме там,за това искам лично него да питам.

# 667
  • София
snow22, почти всички отиваха на втори ден от цикъла и после се прибираха в БГ до следващия преглед. Аз обаче останах там и престоят ми се стори цяла вечност. Не бях настроена психически за това, защото нали според д-р Персенска не отговарям на стимулациите, а и до сега пункциите са ми били все на 9ти или 10-ти ден от цикъла. Но явно отивайки към Турция човек трябва да се отърси от всички безумия, които са му наговорили тук. При мен прегледите бяха така:
1.08 - Преглед и начало на стимулацията
06.08 - Преглед
10.08 - Преглед
11.08 - Преглед
12.08  - Овитрел и други две инжекции
14.08 - Пункция
Дори може да ти позволи втория преглед да е в България, а ти само да му изпратиш резултатите.

Искам да ви споделя, че съм възхитена от професионализма на целия екип в клиниката Бахчеджи  smile3525. Хюсние за мен беше като ангел хранител  omm. Кюбра винаги се отзоваваше на въпросите ми и много ми помогнаха с д-р Гювенч късно вечерта (направо през нощта), когато трябваше да си бия овитрела в 23ч, но от рецепцията на хотела вместо да сложат инжекциите на вратата на хладилника, ги метнали във фризера  smile3511  smile3556. Да не разказвам подробности  #Silly  Добре, че Карлита беше с мен тогава, че бях загубила самообладание...

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 14:37 от viper

# 668
Тонита, как си мила? Мина ли пункцията?

# 669
Тонита къде си момиче? newsm78

# 670
за цветна снимка  в Турция освен  в Мемориал  ,къде може на друго място  да се извърши   и   на кой ден от цикъла се прави  .имам  правена 2010 г  ,но  не съм сигурна  на  7 или 9 ден от цикъла е била.  

# 671
Готови са резултатите:
FSH-46.95 mlU/ml  Ж(фолик.:3,5- 12;5 лутеална:1,7 - 7,7; менопауза:25,8 -134,8),                      Estradiol-19 pg/ml  Ж(фолик.: 14 - 160; лутеална: 38 - 260 менопауза-:<5-54);
Миналия месец след първата опаковка Циклопрогинова резултатите бяха по-добри:
FSH-26.67 mlU/ml
Estradio- 42 pg/ml
Сега ще пиша на Елис,но май трябва да се примиря с положението.

# 672
за цветна снимка  в Турция освен  в Мемориал  ,къде може на друго място  да се извърши   и   на кой ден от цикъла се прави  .имам  правена 2010 г  ,но  не съм сигурна  на  7 или 9 ден от цикъла е била.  

Мен от Мемориал ме пратиха в друг център да я направя в echomar

# 673
Готови са резултатите:
FSH-46.95 mlU/ml  Ж(фолик.:3,5- 12;5 лутеална:1,7 - 7,7; менопауза:25,8 -134,8),                      Estradiol-19 pg/ml  Ж(фолик.: 14 - 160; лутеална: 38 - 260 менопауза-:<5-54);
Миналия месец след първата опаковка Циклопрогинова резултатите бяха по-добри:
FSH-26.67 mlU/ml
Estradio- 42 pg/ml
Сега ще пиша на Елис,но май трябва да се примиря с положението.
Ceci, предполагам какво ти е. Защо не пишеш на др. Карлъкая? Той прави стимулации и при жени с високо FSH. Виж какво ще ти отговори. Прегръщам те силно  Hug

# 674
Здравейте, момичета:)
Предстои ни преглед в Мемориал и Бахчечи. Още не сме си запазили нощувки, но мен ме притеснява пътуването. Ако решим да пътуваме с кола, къде може да паркираме.
Била съм веднъж на екскурзия преди много години.
Шофирането там ми се стори ад Rolling Eyes

Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт