Пазаруване от френски сайтове - 8

• 59 959
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
  • на терасата
Пробвах да поръчам нещо от Esprit.fr.
За адрес на доставка въведох адреса на новия превозвач.
Обаче не ми дава So Colissimo като опция за доставка.
Само La Poste за безплатна доставка.

Някой поръчвал ли е от този сайт и какво трябва да се избере при избор на доставка.
Благодаря   bouquet

# 151
  • София
Предполагам, че ще я изпратят по пощата, без проследяване.
Важното е да не избереш доставка в пункт.  Peace

# 152
  • на терасата
Благодаря, Ева. Няма опция пункт.
Ако някой е поръчвал от Еспри ще съм му благодарна.

# 153
  • Плевен
ina_lemon  Днес взех за госпожица 128см размер 8 години една от най-евтинките блузи от 3Е  Тамън е Simple Smile Взимай, тънко хубаво трико като за тез пари.
А до БГ как поръчвате ? Имаше май код TBC64 : Réduction 10 € sur 40 €  Пробвайте го.

# 154
Пробвах да поръчам нещо от Esprit.fr.
За адрес на доставка въведох адреса на новия превозвач.
Обаче не ми дава So Colissimo като опция за доставка.
Само La Poste за безплатна доставка.

Някой поръчвал ли е от този сайт и какво трябва да се избере при избор на доставка.
Благодаря   bouquet

Избираш La Poste. Поръчвах началото на годината - нямаше проблем.

# 155
  • София
Регистрацията във http://www.vertbaudet.fr/ само с покана ли става?
Моля някой добър човек да ми изпрати, ако е така
maria25lk@abv.bg

На сайта им пише, че не доставят в чужбина, аз останах с впечатлението, четейки тук, че много бързо ги получавате нещата - т.е. може да се поръчва до български адрес?

какво стана - успя ли да се регистрираш? И аз искам да поръчам разни неща от френският, защото не ги виждам в ком.
А до превозвач не може ли да се пусне поръчка?

# 156
maria25lk@abv.bg

На сайта им пише, че не доставят в чужбина, аз останах с впечатлението, четейки тук, че много бързо ги получавате нещата - т.е. може да се поръчва до български адрес?

какво стана - успя ли да се регистрираш? И аз искам да поръчам разни неща от френският, защото не ги виждам в ком.
Масово поръчвахме от vertbaudet.com, а за френският сайт не мисля че ти трябва покана.

# 157
maria25lk@abv.bg

Масово поръчвахме от vertbaudet.com, а за френският сайт не мисля че ти трябва покана.

С покана дава кода за 15/30. Аз така направих, но не ми махна доставката.  Peace

# 158
  • София
http://www.blancheporte.fr/
Код 509101, 01 pour chat /котка/ et code 02 pour chien /куче/
Подарък - ensemble MIAOU ou ensemble OUAF
Скрит текст:
Ensemble MIAOU composé de : une gamelle diam. 12cm, hauteur 5 cm en plastique + un plaid 110 x 140 en polyester polaire + un collier pvc réglable avec clochette et élastique de sécurité
Ensemble OUAF composé de : une gamelle diam. 17 cm, hauteur 6,5 cm en plastique + un plaid 110 x 140 en polyester polaire + un jouet "hérisson" dim. 8 x 7,5 cm en plastique

# 159
Здравейте, някой има ли свободна покана за приятел за vertbaudet.com? Ще дам име и мейл на лични.

# 160
  • Sofia
Аз имам, прати ми мейл и двете имена на латиница.

# 161
  • София
Здравейте, аз също искам покана за vertbaudet.com. Ще си пратя данните на лични. Благодаря!

# 162
Аз вече от 1 месец търся покана за tati.fr Simple Smile

# 163
  • Русе, София
Дайте данни да изпратя покана.

# 164
Днес получех голяма поръчка от сайта на киаби. Блузки с дълъг ръкав размер 8 години за седем годишно момче.  И също такива блузки , но размер 3 години, за две годишно момче плюс дънки.
Големият размер по три евро , малкия по две , дънките пет евро. Паснаха перфектно на децата. Много съм доволна.
Благодаря за консултацията по размерите на момичетата , които се включиха.

Общи условия

Активация на акаунт