Косопад - 8 тема

• 173 172
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Шампоана е хубав.Малко изсушава косата, но тъй като моята е мазна ме устройваше. Балсама не съм го ползвала. Тази оферта е скъпа.Аз се разрових преди малко и открих поне две по евтини.

Прати линк моля те  Praynig
Но дали са истински, много ме е страх да купувам някакви измислени препарати  Confused

# 646
Само шампоана ли искаш ли и балсама. Аз моя преди време си го бях купила от OLX и не съм имала проблеми.
Нали не очакваш чудеса от него. При мен единственото положително беше, че ми правеше косата хубава на външен вид.
За косопада ефект не съм видяла.

https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9312577768 … D0%BE%D0%B2%D0%B8

https://bg-bg.facebook.com/Slyncho.net/

http://www.iherb.com/Mane-n-Tail-And-Body-Shampoo-32-fl-oz-946-ml/41581

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 11:36 от dani_part

# 647
Аз пък исках да ви попитам за този шампоан за сгъстяване:

В една тема го хвалиха и съм си го набелязала. И да, само с шампоан не става Simple Smile но в момента се налага да спра любимите си Макси Хеър, та си търся нещо за външна употреба Simple Smile

# 648
  • гр. София
Аз съм се отказала от шампоани против косопад, за сгъстяване и пр. Ползвам или Бочко, или един супермек за ежедневна употреба на Дюкре.
Скрит текст:
Затова пък при всяко миене на косата най-накрая я плакна продължително време с билкови отвари и веднъж седмично правя маска с касия (приятелка ми препоръча, много добре ми повлия на косопада). Ефектът е наистина видим - косопадът ми драстично намаля. И занапред ще гледам да ограничавам колкото се може повече химията, защото и тя оказва влияние върху склонни към проблеми коси.

# 649
Каква е тази маска с касия  newsm78

# 650
  • гр. София
Касията е билка. В пакетчето е стрита на прах, малко на хума прилича. Смесва се на кашичка с вода или чай от лайка, престоява така 1-2 часа и после се маже на косата. Стои се 2 часа с найлонова шапка. После се изплаква.

# 651
Този шампоан Mane 'N Tail е за лесно разресване на косата,  да осигури добро решение за  сплъстена,  разклонена или увредена коса и ще и придаде  здравословен естествен блясък, не вярвам   newsm78 да спре косопада или да сгъсти косата.

# 652
  • Велико Търново
Аз пък исках да ви попитам за този шампоан за сгъстяване:

В една тема го хвалиха и съм си го набелязала. И да, само с шампоан не става Simple Smile но в момента се налага да спра любимите си Макси Хеър, та си търся нещо за външна употреба Simple Smile

Имала съм го два пъти ш-на + маската - уплътнява, но не сгъстява косата; при по-продължителна употреба, пресушава - задължително е маска/балсам след него, или редуване с друг, по-хидратиращ ш-н Peace

# 653
Благодаря много! Hug

Хм, щом изсушава, кой знае какво има вътре.. не знам, май се разколебах :/ допадна ми и съвета на Зимна роза, така че може да погледна и нейното предложение.  Hug

# 654
  • Street of Dreams
Най-отвратителния му шампоан,  имах цял литър. Повдигаше ни се от ужасната и силна миризма, изсушава и заплата,  ако не сложиш маска след него. Уплътняване има, но го има и с други шампоани и маски.

# 655
  • София
В момента го чакам този шампоан + серума към него. Не можахте ли по - рано да го изкоментирате Crossing Arms Явно ще е поредният, който седи така. При мен е най - важно себореята ми да не се обади. В момента съм с шампоана на Ревалид, добре ми понася.

# 656
Ами днес ми излезе във фейса  Wink На теб пък може добре да ти понесе, пиши после отзиви  Heart Eyes

Аз още умувам за Регаина...какъв да избера, 2 или 5 %, при всички ли се появява страничния ефект нежелано окосмяване или само при 5 %-вия? Има ли нови растежи при 2 %-вия?

# 657
  • София
Регаин не трябва ли лекар да ти го изпише? Знам, че първите месеци от употребата му ще имаш засилен косопад, който постепенно ще отшуми. Мен това обаче как ме плаши. А и се слага ежедневно, едва ли не доживот. Една позната го слага. Не й пада вече косата, ама и не се възстанови.
Чудя се какво ли ме чака след раждането Whistling С тези шампоани и витамините, които пия от време на време, дали може да си го спестя?

# 658
  • гр. София
Може и нищо да не те чака след раждането - на мен то никак не ми се отрази на косата  Simple Smile

# 659
  • Казанлък
Мен след като спрях да кърмя ми започна косопадът и вече 3години...

Общи условия

Активация на акаунт