Проблеми с колега

• 21 385
  • 442
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Затова ще го повторя. Мъжете канят чужди жени на интимен танц по банкетите, не защото им се клати в ритъм. А защото искат да пипат чужда жена, да усещат мириса на чужда жена, да чуват отблизо гласа на чужда жена, да шепна отблизо на чужда жена, да флиртуват с чужда жена (изключвам колеги от по 20 години, които се знаят и т.н.; случаят на авторката обаче далеч не е такъв).

Престанете да се надценявате. Не мислете, че мъжете търсят компанията ви, защото кой знае какво са намерили у вас. Нищо не са намерили. Просто в близост до вас го вдигат значително повече отколкото в близост до жена си.
А ти това го знаеш, защото? Flutter

# 181
Laughing Интимен? Къде и кога казах, че някой ме кани на интимен танц - каквото и да значи това?
А какво смятам аз не е обект на темата.
Каквото смятам по нея, съм го написала.
Добре, съжалявам, че теб никога колега не те кани на интимен танц. Принципно на други жени им се случва.

Затова ще обясня, щото не схващаш.

Интимен танц е онзи танц, който по някаква малоумна причина в България е известен като "блус". По начина по който се забавлява тукашното народонаселение, "блусът" е изключително популярен и най-често се ползва от диджеите в завършващите части от вечерта при веселби като банкети, сватби и други. Ползва се и за убиване на темпото след дълги продължителни хора, както и просто за малко почивка, за да седнеш на масата и да си пообщуваш с някого. Та... при блус мъжете слагат ръцете си на талията на жената, главата на женската е близо до лицето им и така. Има докосване, има усещане на аромат на женска, има глас на ухо и т.н.

Обяснявам специално на теб, защото съм сигурен, че всички други много добре разбраха какво се има предвид по интимен танц.

И макар че нашата авторката каза просто "един танц", аз главата си залагам, че този "танц" не е бил рок енд рол или пого... Мисля, че си е бил танц, при който разстоянието между двете тела клони към нула.

От онези танци, при които жената буквално и физически може да УСЕТИ как въздейства на този мъж.

Аз от 6 клас на ученическите събития та и до ден днешен на танц каня само жени, които искам да чукам. Няма логика да искам някаква жена да е в интимното ми пространсвто и да не искам да я чукам. Защо, по дяволите, да докосвам и да се клатя 5 минути около жена, която не искам да чукам? Ако не искам да я чукам, спокойно мога просто да си говоря с нея на масата или да й пускам работни мейли.... Какъв ми е зорът да си завирам носа  косата й и да съм на 5 см от ухото й?

Мислете ги тия работи. Всъщност, мислете ги, ако не искате проблеми, като авторката.

# 182
Затова ще го повторя. Мъжете канят чужди жени на интимен танц по банкетите, не защото им се клати в ритъм. А защото искат да пипат чужда жена, да усещат мириса на чужда жена, да чуват отблизо гласа на чужда жена, да шепна отблизо на чужда жена, да флиртуват с чужда жена (изключвам колеги от по 20 години, които се знаят и т.н.; случаят на авторката обаче далеч не е такъв).

Престанете да се надценявате. Не мислете, че мъжете търсят компанията ви, защото кой знае какво са намерили у вас. Нищо не са намерили. Просто в близост до вас го вдигат значително повече отколкото в близост до жена си.
А ти това го знаеш, защото? Flutter
Щото съм мъж. И щото се забавлявам на партита с хора от двата пола от 30 и кусур години. И щото с хората от моя пол после си говорим за тия неща. И си споделяме. И така си събираме информация и си правим изводи. И по едно време се оказва, че всичките сме един дол дренки Simple Smile

И ние, от моя пол,.... имаме една причина да каним колежки на блус. И тя не е, защото 5-минутното клатене в бавен ритъм ни е много забавно.

Ако искаш, го приемай. Ако искаш, недей. Авторката е прекрасен пример за жена, която не желае да го приеме Simple Smile

# 183
 Питам праагматично
Ако те поканят на б..упс на интимен танц какво правиш?! Как се дръжиш, за да няма после "ама тя ми даде сигнали?"
Не че, слава богу, ще ми се наложи. Избягвам събирания на колектива под всякакъв предлог, пък и не вярвам някой да има мерак да ме кани. Ама да знам, ако се наложи.

# 184
  • Другата България

Аз от 6 клас на ученическите събития та и до ден днешен на танц каня само жени, които искам да чукам. Няма логика да искам някаква жена да е в интимното ми пространсвто и да не искам да я чукам. Защо, по дяволите, да докосвам и да се клатя 5 минути около жена, която не искам да чукам? Ако не искам да я чукам, спокойно мога просто да си говоря с нея на масата или да й пускам работни мейли.... Какъв ми е зорът да си завирам носа  косата й и да съм на 5 см от ухото й?

Щото съм мъж. И щото се забавлявам на партита с хора от двата пола от 30 и кусур години. И щото с хората от моя пол после си говорим за тия неща. И си споделяме. И така си събираме информация и си правим изводи. И по едно време се оказва, че всичките сме един дол дренки Simple Smile

И ние, от моя пол,.... имаме една причина да каним колежки на блус. И тя не е, защото 5-минутното клатене в бавен ритъм ни е много забавно.

пак ще кажа - ако ти смяташ, че си олицетворение на всички мъже - откровено тъп си.
Няма как да приема казаното от теб, защото нямам подобни екземпляри с подобни разбирания в обкръжението си. И слава Богу.
Някои хора просто се забавляват по такива места, не мислят само за секс и  с кого да си го сложат. Работила съм на места, в които колективът е бил предимно от млади хора, винаги е имало танци всякакви, всеки е танцувал с всеки и по твоята логика следва да сме си нааправили една оргия после, защото...нали - ако Пешо покани Марчето на блус /тоест, интимен танц ooooh!/, ама пък после Марчето танцува с Васко, а Пешо се "клати" със Пена, после пък Васко и Пена ударят едно бавно блусче...значи направо на групово сексене отиват нещата.
Така си е. Само не обобщавай "ние, от моя пол". Няма как да познаваш всички от твоя пол, от твоето обкръжение и познанства е нормално - човек се сближава със себеподобни.

# 185
Избягвам събирания на колектива под всякакъв предлог
И аз.  Grinning

# 186
Питам праагматично
Ако те поканят на б..упс на интимен танц какво правиш?! Как се дръжиш, за да няма после "ама тя ми даде сигнали?"
Не че, слава богу, ще ми се наложи. Избягвам събирания на колектива под всякакъв предлог, пък и не вярвам някой да има мерак да ме кани. Ама да знам, ако се наложи.
Когато един мъж те покани на интимен танц, трябва да си зададеш следния въпрос:

"Аз съм умна жена и знам защо мъжете канят чужди жени на блус. Щото искат да се отъркат в тях. Готова ли съм да поема риска да се отъркам о тоя и да му дам повод да си мисли, че искам повече от клатещо се 5-минутно музикално ритмично бавно отъркване?"

Отговаряш си и действаш. И си поемаш риска.

Авторката е можела да каже "не". Ама не го е казала. Щото си е мислела, че той колегата просто иска да пообщува с нея отблизо. Щото просто въобще не е схващала и предполагала, че той този може да поиска и нещо друго. Щото дори през акъла не й е минавало, че те мъжете като канят на интимен танц, всъщност имали съвсссееееем други намерения.

Ми тъй ами. Откъде да знае тя. То знанието с опит се трупа. Е, сега вече знае...

# 187

пак ще кажа - ако ти смяташ, че си олицетворение на всички мъже - откровено тъп си.
Няма как да приема казаното от теб, защото нямам подобни екземпляри с подобни разбирания в обкръжението си. И слава Богу.
Някои хора просто се забавляват по такива места, не мислят само за секс и  с кого да си го сложат. Работила съм на места, в които колективът е бил предимно от млади хора, винаги е имало танци всякакви, всеки е танцувал с всеки и по твоята логика следва да сме си нааправили една оргия после, защото...нали - ако Пешо покани Марчето на блус /тоест, интимен танц ooooh!/, ама пък после Марчето танцува с Васко, а Пешо се "клати" със Пена, после пък Васко и Пена ударят едно бавно блусче...значи направо на групово сексене отиват нещата.
Така си е. Само не обобщавай "ние, от моя пол". Няма как да познаваш всички от твоя пол, от твоето обкръжение и познанства е нормално - човек се сближава със себеподобни.
Аз нямам проблем с това ти да си имаш илюзии за мъжкия пол. Това е изцяло твой проблем.

# 188
  • Другата България
 Joy rotfImbo #Silly Усмихна ми деня. Толкова глупости не бях чела и чувала скоро. Може да те пренеса  смешките.
Направо си е за радост, че такива като теб не са масата мъже. Другите имат пък други кусури, както и жените разбира се не сме идеални, но подобни разбирания са..как да кажа...няма смисъл всъщност.

# 189
Направо си е за радост, че такива като теб не са масата мъже.
Виж, както казах, изборът да живееш в илюзии е твой. Само на дъщеря си губя време да отварям очите за насрещния й пол. Непозната си ми и нямам достатъчна мотивация.

Успех с "масата" мъже Simple Smile

# 190
  • Sofia
Нофелет, танцувала съм с много мъже блус. Било е приятно и дотам. После не съм получавала от тях и покана за секс. Било е просто танц. Да, има интимност в него. Има топлина. И какво от това?

# 191
Нофелет, танцувала съм с много мъже блус. Било е приятно и дотам. После не съм получавала от тях и покана за секс. Било е просто танц. Да, има интимност в него. Има топлина. И какво от това?
Нищо от това. Просто си поемала риск във всеки един от случаите. И си спечелила. Получила си си "топлината" и "интимността" без другото.

Простичко е. Жените, търсещи "топлина и интимност", винаги поемат риск.

Ти си спечелила. Авторката - не.

Просто има жени, които отиват на банкет без нужда от топлина и интимност. И такива, които имат.

Тези, които имат.... винаги са в риск от драми.

Извод: Работнички, отивайте на банкет, за да се забавлявате, а не за да търсите топлина и интимност. За да не сте като авторката и да пускате теми във форума после Simple Smile

# 192
  • Другата България
Направо си е за радост, че такива като теб не са масата мъже.
Виж, както казах, изборът да живееш в илюзии е твой. Само на дъщеря си губя време да отварям очите за насрещния й пол. Непозната си ми и нямам достатъчна мотивация.

Успех с "масата" мъже Simple Smile

Ама ти защо реши, че аз го искам? "Да ми отваряш очите"? Ти?  Laughing Че чак и мотивация търсиш? Stop
Самия факт, че си висиш тука редовно, ръсейки "мозък" в женски форум и опонирайки на непознати жени ми е достатъчен, за да си направя извод що за стока си в реала.И да те разгранича от "масата мъже". Такива като теб са "силни" анонимно, синдром на късата пишка му казва една "уважавана" от мен съфорумка.
Не казвам, че си точно такъв, защото не те познавам, образът ти тук може да е избиване на комплекси или нещо различно. Нямам и мотивация да знам. Wink
Мисля, достатъчно оспамихме темата на жената, така че аз се оттеглям от дискусията. А и няма нищо интересно, което да науча от теб.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 16:22 от Merri_An

# 193
  • Sofia
Нищо от това. Просто си поемала риск във всеки един от случаите. И си спечелила. Получила си си "топлината" и "интимността" без другото.

Простичко е. Жените, търсещи "топлина и интимност", винаги поемат риск.

Ти си спечелила. Авторката - не.

Просто има жени, които отиват на банкет без нужда от топлина и интимност. И такива, които имат.

Тези, които имат.... винаги са в риск от драми.

Извод: Работнички, отивайте на банкет, за да се забавлявате, а не за да търсите топлина и интимност. За да не сте като авторката и да пускате теми във форума после Simple Smile

Не  Peace  Laughing

Просто мъжете са РАЗЛИЧНИ един от друг, включително по отношение на танцуването, танците и блусовете  Sunglasses А не както ти ги представи нещата. Все едно всички мислят като теб. Как ли пък не  Joy  hahaha

# 194
Избягвам събирания на колектива под всякакъв предлог
И аз.  Grinning

Браво.  Grinning

Joy rotfImbo #Silly Усмихна ми деня. Толкова глупости не бях чела и чувала скоро.

Глупостите те карат да се усмихваш?  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт