Проблеми с колега

• 21 190
  • 442
  •   1
Отговори
# 285
По темата за брака-и аз съм старомодна;). Popule,ами ако хората са в различни отдели и въпросния съпруг просто работи в друг отдел?

# 286
  • София
По темата за брака-и аз съм старомодна;). Popule,ами ако хората са в различни отдели и въпросния съпруг просто работи в друг отдел?

Това няма значение. Щом са в една фирма, могат да си посетят и двата банкета като двойка. Колкото повече, толкова повече. Hug

# 287
А защо не танцувате блус с колежките, а само с колегите? Може би сте тесногръди? Може би чувството не би било същото? Чудя се просто...

# 288
Аз съм танцувала с приятелки и усещането си е същото, само дето не те настъпват толкова  Laughing А и по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна и  да не поставя канещия в конфузна ситуация и съвсем не защото искам  някой да ми пипа кръста и да го мириша Stop

# 289
  • София
Аз съм танцувала с приятелки и усещането си е същото, само дето не те настъпват толкова  Laughing А и по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна и  да не поставя канещия в конфузна ситуация и съвсем не защото искам  някой да ми пипа кръста и да го мириша Stop

Обаче, както всички добре знаем, ти си от Венера, а мъжете са от Марс. Въпреки, че и тук доста се объркаха нещата.... Joy

П.С. Тъкмо харесам някой мъж, той пък вземе, че се окаже от Венера...и за кво да танцувам блус с него при това положение... Tired

# 290
В този случай направо ще си паснете,  Popule, щото ти пък си от Марс  Laughing

# 291
Аз съм танцувала с приятелки и усещането си е същото, само дето не те настъпват толкова  Laughing А и по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна и  да не поставя канещия в конфузна ситуация и съвсем не защото искам  някой да ми пипа кръста и да го мириша Stop
Обаче си била на мнение, че той точно това иска? А може би мъжът също от любезност кани жената? Интересно ми е как решава с коя жена точно да бъде любезен. Аз съм от старомодните май, моля някой да ме накара да прогледна и да разбера защо един мъж би искал да танцува това прословуто чудо наречено блус точно с мен, а не с колежката с приятно наднормено тегло, която също е на банкета за да се забавлява. Ако идеята на този изключително неинтимен и приятелски танц е само за забавление и купон, някак по-забавно и динамично ми се струва да играем карти например.

# 292
  • София
В този случай направо ще си паснете,  Popule, щото ти пък си от Марс  Laughing

А не. Naughty Точно напротив, от Венера съм. Виж вие, дето си танците с жени, по ставате да сте от Марс. Аз с жени блузззз не танцувам.  Crossing Arms

# 293
Popule,  лиготиите планета нямат и като танцувам каквото и да било с някой съм си извънпланетарно обикновена забавляваща се.
Helau, на повечето  "колегиални" мероприятия на които съм присъствала, най- канената за този "интимен" танц беше шефката - закръглена и на около пенсионна възраст . Не ми се вярва да са я канили щото искат да я помиришат от близо, пък и заплата не е увеличавана след това, та и на мен сега ми стана загадъчно - що така се пънат всеки път Laughing

# 294
Popule,  лиготиите планета нямат и като танцувам каквото и да било с някой съм си извънпланетарно обикновена забавляваща се.
Helau, на повечето  "колегиални" мероприятия на които съм присъствала, най- канената за този "интимен" танц беше шефката - закръглена и на около пенсионна възраст . Не ми се вярва да са я канили щото искат да я помиришат от близо, пък и заплата не е увеличавана след това, та и на мен сега ми стана загадъчно - що така се пънат всеки път Laughing
Е това е друго бе Зандали, богат грозен нЕма, та и шефка стара и дебела нЕма!

# 295
  • София

Много готин въпрос. Ти дали се сещаш за отговора? Wink

Подсказка: Че коя жена не харесва да е ухажвана...

П.С. Лигави се ти, лигави...после да не рИвеш и ти по форуми. Mr. Green

# 296
Бе, някак се подосещам за отговора, ама нали сме в темата за "мръсни танци", където хоп, като си се съгласила да  изтърпиш такъв и едва ли не си готова за забременяване.  newsm78 Вече не работя в тази фирма и силно се надявам шефката ми да не е увеличила и без това голямото си семейство, както и поне един от нагаждачите, да е получил някакво повишение....ама надали  Laughing Та мисълта ми е, че ако  повечето хора отдават такова значение на един  тъп танц, то нищо чудно ,че авторката се притеснява да обясни проблема си с  мъжа си. Ако пък и ходи на работа с извънмонахинско облекло - стой та гледай, как от сто страни ще я нарочат, че си го е търсила Rolling Eyes

# 297
  • София
Бе, някак се подосещам за отговора, ама нали сме в темата за "мръсни танци", където хоп, като си се съгласила да  изтърпиш такъв и едва ли не си готова за забременяване.  newsm78 Вече не работя в тази фирма и силно се надявам шефката ми да не е увеличила и без това голямото си семейство, както и поне един от нагаждачите, да е получил някакво повишение....ама надали  Laughing Та мисълта ми е, че ако  повечето хора отдават такова значение на един  тъп танц, то нищо чудно ,че авторката се притеснява да обясни проблема си с  мъжа си. Ако пък и ходи на работа с извънмонахинско облекло - стой та гледай, как от сто страни ще я нарочат, че си го е търсила Rolling Eyes

Ами човещина, отдават. Особено някои мъже...на тях само да вземеш да им се усмихнеш и веднага мислят, че си готова да си разтвориш краката. Чак за забременяване едва ли мислят, по-скоро твърдо нье!

Хората са много различни, но има някои неща, които са общовалидни. И тези, които не ги разбират, може кофти да си изпатят. Мъчно ми е за авторката, обаче какво да се прави, ще трябва да си сменя работата, щото както му се е издървила на господин "чарминг" е направила нещата още по-зле. Не се прави така бе, момичета. Недейте така да режете с голямата ножица, трябва полека, внимателно, щото някои хора са тънко обидчиви и особено ако са ви началници, могат да ви стъжнят живота...

# 298
 Popule, за повечето неща си права, но как се реже леко някакъв самозабравил се нагльо, ами нали и в лекостта той ще намери повод  за чесане. В нашите ширини това е  почти невъзможно решим казус. Аз поне идея нямам как да се измъкне авторката с достойнство. Напускането като вариант може и да е добро решение, но си е бягство, а и такава ситуация може да се повтори и  на другото място...Това ли трябва да е решението - да бяга всеки път,  щото с плюнчови връзкари е пълно  навсякъде  Rolling Eyes

# 299
  • София
Popule, за повечето неща си права, но как се реже леко някакъв самозабравил се нагльо, ами нали и в лекостта той ще намери повод  за чесане. В нашите ширини това е  почти невъзможно решим казус. Аз поне идея нямам как да се измъкне авторката с достойнство. Напускането като вариант може и да е добро решение, но си е бягство, а и такава ситуация може да се повтори и  на другото място...Това ли трябва да е решението - да бяга всеки път,  щото с плюнчови връзкари е пълно  навсякъде  Rolling Eyes

Жената трябва да има нюх за такива работи. Аз затова толкова изписах по тази тема - красива ли си, това е подарък от Господ, но и тегоба. Ако си красива и УМНА жена, която си проправя път в живота не с красотата си, а с ума си, трябва много да внимаваш в поведението си, в сигналите, които даваш на мъжете. Трябва много да мислиш преди да направиш едно или друго, за да не се получават такива "недоразумения". Ако си красива, омъжена и НЕ БОГАТА жена, трябва да ходиш на фирмени събития с мъжа си или въобще да не ходиш.  Да не се обличаш фриволно. Да се държиш на положение с колегите, иначе казано - студено. Трябва да си измислиш сериозни връзки - пускаш клюката на уше на някое плямпало, че еди кой си (някоя голяма клечка), ти е кръстник примерно. И правиш така, че мъжът ти отвреме навреме да идва да те чака след работа, така, че да го виждат колегите. Има си начини да се предотвратят подобни проблеми. Но трябва да се мисли и много да се ВНИМАВА. Красива ли си, внимавай!

Общи условия

Активация на акаунт