ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • близо до брега на морето
Привет на цялото ни ято Hug Hug Hug
Някой птици са на море-приятни слънчеви дни Heart Eyes
Други са се прибрали-добре са се завърнали Hug
Неам време ич да пиша,ма ви следя де Laughing
Пък в новата тема едни дълги постове,пък нали ич не ми се нравят Joy Joy Joy Joyи едни размисли-и съм пас Mr. Green
Тук съм си чооооок иииии Laughing
Липсвате ми,дано всички сте добрееее
Целувки от аблааааааааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 451
Дани ,Миме  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 452
  • София
Добър вечер, ято  Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug Асе  Hug добре дошли  Hug Hug Hug

# 453
Привет на цялото ни ято Hug Hug Hug
Някой птици са на море-приятни слънчеви дни Heart Eyes
Други са се прибрали-добре са се завърнали Hug
Неам време ич да пиша,ма ви следя де Laughing
Пък в новата тема едни дълги постове,пък нали ич не ми се нравят Joy Joy Joy Joyи едни размисли-и съм пас Mr. Green
Тук съм си чооооок иииии Laughing
Липсвате ми,дано всички сте добрееее
Целувки от аблааааааааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing

Ей това е ятото  Party Party Party Party

# 454
Добър вечер, ято  Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug Асе  Hug добре дошли  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 455
Привет на морските птици, добре сте се завърнали!!! Hug Hug Hug
Пратихте ли на морето целувки от нас,   grinning039  grinning039  grinning039  че ние докато стигнем до него, ще се зазими  ooooh!
Тук поддържаме огъня в темата,  Peace Джадъ - нЕкакви басове предлага, ама не ѝ връзва нещо: никой с нея нИ ще да се лови.  newsm10  Анииии Hug в теб ни е надеждата.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Чачо и той предремва сигурно по лятному, ама няма кой да ни светне:има ли ново севгили....
Инак си е все така  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и космат, и брадат.... Crazy

# 456
Добро утро,  Heart Eyes, ама наистина е добро!
Радвам се, че се завърнахте ... на всички -  Hug Hug Hug
Желая ви хубав, влюбен понеделник!

# 457
Добро утро!  Hug
Добре дошли на морските и приятно изкарване на заминаващите  Hug

newsm03 newsm03 newsm03

# 458
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 459
Пратихте ли на морето целувки от нас,   grinning039  grinning039  grinning039  че ние докато стигнем до него, ще се зазими  ooooh!
Тук поддържаме огъня в темата,  Peace Джадъ - нЕкакви басове предлага, ама не ѝ връзва нещо: никой с нея нИ ще да се лови.  newsm10  Анииии Hug в теб ни е надеждата.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Чачо и той предремва сигурно по лятному, ама няма кой да ни светне:има ли ново севгили....
Инак си е все така  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и космат, и брадат.... Crazy

Имал, имал ново севгили, но ние не сме разбрали.... Joy Joy Joy
Вчера мернах една стр. във фейса и видях, че ми е копнат цитата на Аристотел  Simple Smile...викам си, може някоя от вас да я поддържа ... Laughing...да, ама не....други ще са  Mr. Green
Копвам ви, какво е написано... hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
''Чаатай Улусой намери нова любов! Наскоро любимецът на милиони зрителки, който познаваме като Емир от "Огледален свят" и който отскоро гледаме у нас като Яман в хита "Кварталът на богатите" (Medcezir), разкри самоличността на своята половинка. Жената до известния актьор е волейболистката Йозге Гюрчан, с която той се е запознал на почивката си в курортното турско градче Гьочек. Междувременно също така Чаатай за пореден път отрече слуховете, че е имал връзка с бившата си екранна партньорка в "Кварталът на богатите" (Medcezir) Серенай Саръкая, като по-спекулативните му фенове вече поддържат тезата, че всъщност любимецът им е имал връзка с Йозге Гюрчан още по онова време и всъщност тя е била бъркана за актрисата, която у нас познаваме и от "Сезони на любовта" на излезлите тогава снимки в пресата. Любопитно е, че преди години волейболистката е имала връзка с друг известен турски актьор - Толгахан Сайъшман.''

# 460

newsm53 newsm53

Мерабааааа  Party Party Party Party

# 461
Ели,   Hug Hug Hugте и моите мисли за Кьосем Султан бяха копирали  hahaha hahaha hahaha
Аз като ги пишех, съм прескочила цял месец  ooooh! и писах максимум до края на септември ще се снима Delibal, а имах предвид август, обаче онез го лепнали така  hahaha hahaha hahaha hahaha

Хххмммм, мога доста новини да им създам Mr. Green Mr. Green smile3508

# 462
# 463
Добро утрооооооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пратихте ли на морето целувки от нас,   grinning039  grinning039  grinning039  че ние докато стигнем до него, ще се зазими  ooooh!
Тук поддържаме огъня в темата,  Peace Джадъ - нЕкакви басове предлага, ама не ѝ връзва нещо: никой с нея нИ ще да се лови.  newsm10  Анииии Hug в теб ни е надеждата.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Инак си е все така  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и космат, и брадат.... Crazy

Валееее,  Hug Hug Hug пратила съм поздрави на морето, чака виииииииии  Hug Hug Hug Party Party

Пратихте ли на морето целувки от нас,   grinning039  grinning039  grinning039  че ние докато стигнем до него, ще се зазими  ooooh!
Тук поддържаме огъня в темата,  Peace Джадъ - нЕкакви басове предлага, ама не ѝ връзва нещо: никой с нея нИ ще да се лови.  newsm10  Анииии Hug в теб ни е надеждата.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Инак си е все така  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и космат, и брадат.... Crazy

Имал, имал ново севгили, но ние не сме разбрали.... Joy Joy Joy
Вчера мернах една стр. във фейса и видях, че ми е копнат цитата на Аристотел  Simple Smile...викам си, може някоя от вас да я поддържа ... Laughing...да, ама не....други ще са  Mr. Green
Копвам ви, какво е написано... hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
''Чаатай Улусой намери нова любов! Наскоро любимецът на милиони зрителки, който познаваме като Емир от "Огледален свят" и който отскоро гледаме у нас като Яман в хита "Кварталът на богатите" (Medcezir), разкри самоличността на своята половинка. Жената до известния актьор е волейболистката Йозге Гюрчан, с която той се е запознал на почивката си в курортното турско градче Гьочек. Междувременно също така Чаатай за пореден път отрече слуховете, че е имал връзка с бившата си екранна партньорка в "Кварталът на богатите" (Medcezir) Серенай Саръкая, като по-спекулативните му фенове вече поддържат тезата, че всъщност любимецът им е имал връзка с Йозге Гюрчан още по онова време и всъщност тя е била бъркана за актрисата, която у нас познаваме и от "Сезони на любовта" на излезлите тогава снимки в пресата. Любопитно е, че преди години волейболистката е имала връзка с друг известен турски актьор - Толгахан Сайъшман.''

hahaha hahaha hahaha hahaha по-спекулативните фенове  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Ох, беееееееее  Joy Joy Joy Joy

Вениии , добре си се завърнала  Hug Hug Hug Hug, ама ойде си почна с гнусния яяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

Обаче интересно, че в другата тема не му се възмущават толкова на арт гнусния  Thinking Thinking Thinking Тук от самото начало си спечели антифенове.  hahaha hahaha hahaha hahaha

ПП И с тази бозава брадица да не се мъчи да имитира Чачко?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 464

Mr. Green Mr. Green ВалеHeart Eyes виж, тя май ще поддаде  Party Party

Милооооооо, ей ти условие - аз - Чачо излъга, има си някой/я в живота, ти и Ренка - вЕрвате му.  Mr. Green
Ако искате, ще задълбочим  hahaha hahaha - пол, възраст  Mr. Green hahaha hahaha hahaha продължителност  Whistling Whistling

Как ще разберем кой печели - все някога ще лъсне и ще се разбере откога е "дупката" в живота hahaha hahaha hahaha

Печалбите - онова за субса още вАжи, ама може и друго да си измислим  Whistling

Съгласни?  Whistling

Аууу, кадема ми  Mr. Green Mr. Green Party Party Party Party

newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт