У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 147
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Записвам се да Ви следя, дано приемате нови попълнения Simple Smile
Ето едно предложение и от мен Гарванът по Едгар Алан По  Heart Eyes  http://online-filmite.net/load/filmi/trilr/the_raven_garvant_2012/16-1-0-236

# 616
Здравейте, съжалявам ако вече е обсъждано, но имам едно въпросче. Преди малко изгледах "Проклятието на спящата красавица" и съм със смесени чувства. В началото помислих, че филмът ще е добър, защото в действителност ме държа през цялото време в напрежение; с всичките тези фонови музики и детайлнали звукови ефекти. Но краят някак си беше..... незавършен? Беше ясно, че нещата ще отидат в тази посока, но все пак ми изглежда незвършен целия филм. Та, въпроса ми е, знае ли си нещо за втора част на филма ? (:

# 617
Няма официални данни в мрежата сякаш, а имайки предвид и критиките които е отнесла първата част, според мен е възможно да няма продължение. С две думи не се знае.  Peace

# 618
Няма официални данни в мрежата сякаш, а имайки предвид и критиките които е отнесла първата част, според мен е възможно да няма продължение. С две думи не се знае.  Peace

Ясно, благодаря.  bouquet

# 619
"Морган" гледал ли е някой.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 19:38 от Ая

# 620
  • МАРС
Гледах го, туистът накрая ти става ясен почти от самото начало, ако си достатъчно наблюдателен(всъщност дори и да си заплес като мен, който вместо да гледа, си прави маникюра). Mr. Green

# 621
Догодина се очертава силна година в сферата на киното ето и едно списъче със заглавия в нашата тематика http://horrorfreaknews.com/upcoming-horror-20-horror-movies-released-2017/5934
Най-големият ми фаворит е Пришълецът  Heart Eyes

# 622
  • МАРС
Не ми харесва, че всичко е втора, трета и пета серия на нещо си, тия в Холивуд зациклиха яко.
Ще има ново "То", още отсега съм скептична. Mr. Green

# 623
Много съм съгласна с теб - в последно време се правят абсолютни бози. Затова и се хващат за някоя печеливша поредица и я изтискват на макс (сикуъли, прикуъли), но пак са по-добре от повечето новоизмислени бози.  Peace
Относно "То"- по Стивън Кинг добре направен филм не съм гледала  Mr. Green  hahaha
Но Пришълецът си е класика Heart Eyes , ефектите и на по-старите филми са много новаторски и добри за времето си(интересно ми е какво ще бъде сега, когато имат доста повече възможности).
Всички части са ми били интересни, по- слаб беше само прикуълът "Прометей".
Това е моето скромно мнение разбира се...  Blush

# 624
Но Пришълецът си е класика Heart Eyes , ефектите и на по-старите филми са много новаторски и добри за времето си(интересно ми е какво ще бъде сега, когато имат доста повече възможности).
Всички части са ми били интересни, по- слаб беше само прикуълът "Прометей".
Това е моето скромно мнение разбира се...  Blush
Съгласна  Peace
Въпреки това на мен ми е една от любимите поредици + "Заразно зло". Последните части не са нещо особено, но си ги гледам с удоволствие  Mr. Green

# 625
И аз така  Party Заразно зло си е най-доброто в зомби тематиката  Heart Eyes
Някой гледа ли Underworld Blood Wars ( още една  Heart Eyes поредица )  Mr. Green

Btw някой по-назад беше питал за Ouija: Origin of Evil - много зле е. Тъй наречените страшни моменти на мен ми изглеждаха като пародия особено към края. Но не съм фен и на Анабел,  Insidious и Poltergeist.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 22:40 от Valkirja

# 626
Сега разгледах списъка с филмите за 2017, извадили са някакви много стари. "Friday the 13th" и "Halloween" да не си нови версии на старите?  newsm78
Аз си чакам "Alien" и "Resident Evil"  Mr. Green

Valkirja, чудех се да го гледам ли на кино. По принцип я харесвам тази поредица, най-вече заради Кейт  Heart Eyes

И като говорим за поредици, най-накрая изгледах "REC". Че дори и втората част днес. И двете ми харесаха, но втората май мааааааааааааалко повече  Rolling Eyes

# 627
И аз така се канех да го гледам на кино, но още не съм се наканила и реших да попитам как е  Wink
 Вероятно ще да са някакви нови части (но дали ще са прикуъли(предистория) или сикуъли(продължения) - nobody knows Joy Mr. Green
Аз сега се завърнах малко на тв серии - Дракула http://muvibg.com/filmi/drami/7560-dracula_drakula_2013_s01e10_k … riala.html#tabs-4 (много ме е яд, че се отказаха от този сериал-много е добро филмчето... има и спекулации, че Penny Dreadful ще бъде продължен след като авторските права бъдат предадени на Нетфликс... дай боже  Praynig и двата сериала да бъдат развити за в бъдеще. Имат много потенциал. Не мога да проумея как се снимат някакви тотални тъпизми с нисък рейтинг, а нещо с потенциал бива изоставено ей така на сред нищото newsm78  ooooh!

А за феновете на "касапници" http://www.imdb.com/title/tt0856288/  ако не сте го гледали можете да му хвърлите едно око...беше ме впечатлил този филм когато излезе (сега вече не знам каква оценка бих дала) - бременните дами е по-добре да го пропуснат.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 00:37 от Valkirja

# 628
  • ВАРНА
Излизал ли е нов криминален трилър от краля на крими трилърите Лиъм Нийсън?

# 629
  • В Космоса
Circle През цялото време едни хора седяха в един кръг, докато някой от тях бива убиван, но ми беше интересно да им следя разговорите, разсъжденията и решенията.

Общи условия

Активация на акаунт