.... Да не стане от комедия любовна драма
...Аз на теб, ти на мен, Той / Синан/ пък на нас, Тя / Ясемин/ на всички
.... И в един момент ще излезе истината на яве, Дафо ще реве и подсмърча, после с дружката си ще люпят семки да се изясни положението, паралелно ще вървят кадри с тъжен Йомер, който зяпа като хремав / има едни такива моменти, когато е учуден/ изненадан му висва леко мандибулата/ и ще си спомня я някое докосване, поглед, ситуация аз и ти... и таррарам Ясемин ханъм иде като ангел спасител да уталожи болката на объркания Йомерджим, леля Нериман получава амнезия и нищо не помни, чичо Неджмиш си почесва мустака мислейки за някоя младичка маникенка, докато дядо Хусрю му чете конско колко е некадърен и нищо не става от него и му предлага двуместна палатка на промоция за да има къде да се скрие след като продаде милия му дом... На фона това Синан бей пори вълните с яхтата си, защото видиш ли морето изясня мислите и съставя като верен приятел план за сдобряване на ашкъмите дето вече разбрали какво искат сърцата им, но не разбрали разума им какво говори...и в цялата тази картина Карай е в салон за красота, хапвайки пастички и чудейки се откъде му дойде всичко това до нежната душа... Мъка и страдание
Тази седмица съм безмилостна към прически, не знам защо 

Препоръчани теми