Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 24 874
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Момичета на вас направи ли ви впечатление че Нериман отиде с Маджит в планината с един цвят шалче а там после беше с друг цвят и се върна пак с първото  smile3534

Да  Peace Но предполагам, Маджит е купил от курорта шапки, шалове и ръкавички, пък после от съображения за сигурност, Нериманчето си е сложило розовото шалче  Laughing Laughing Laughing
Ама в следващите серии си носеше и бялото  Whistling

# 511
И нашите влюбени гълъбчета празнуват байрям  Whistling
Кадир пусна тази фотка преди малко  Peace

kadirdogulu Bu bayramın tatlısı @neslihanatagul den (: Şeker gibi bayram geçirmeniz dileğiyle... İyi bayramlar...

Това е десертът на Неслихан за празника  Laughing Бихме искали да прекарате празниците като бонбони ...
Хубави празници ...  Heart Eyes

# 512
  • Бургас
Привет,прекрасни!

Hug Hug Hug

# 513
Альооооо много тихо тука беее
ние дансим с кармазъ йелек  Mr. Green

# 514
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Нерваче  Hug Heart Eyes Хвани мостра от плетката, за подаръка на Ирка  Whistling

Хапчо  Hug Heart Eyes

# 515
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Нерваче  Hug Heart Eyes Хвани мостра от плетката, за подаръка на Ирка  Whistling

Хапчо  Hug Heart Eyes

хванах хванах осморки некви са ша я докарам плетката и цвета мога го

# 516
  • София
Еви започнах да гледам ягодките но в Датата има качен само 1-ви епизод къде другаде мога да го намеря.
Лелята на Нериман е майка на тази дето играеше в КГ и се омъжи за Кузей, а сега я гледам в КБ само не знам как се казва

# 517
  • Стара Загора
Здравейте Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes !

Ванче Hug,добре дошла и от мен   bouquet!Радвам се,че си загледала сериала и си харесала историята на Нериман и МАджит Grinning.

Цитат

Миличките Heart Eyes Heart Eyes и десерта им е с форма на сърце Grinning.

# 518
Привет, прекрасни Hug Hug Hug
Еве Hug Heart EyesЛинде Hug Heart Eyesдругите епизоди на ягодките на руски иначе Peace Хапчо Hug Heart EyesБоре Hug Heart EyesНерваче Hug Heart Eyesи на останалите, кат се появят Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ваня, добре дошла и от мен Hug Hug Hug

# 519
Еви започнах да гледам ягодките но в Датата има качен само 1-ви епизод къде другаде мога да го намеря.
Лелята на Нериман е майка на тази дето играеше в КГ и се омъжи за Кузей, а сега я гледам в КБ само не знам как се казва
Линде  Hug не са им готови още преводите на бг  Peace Ако искаш на руски, мога да ти пусна линк  Hug Много са сладки Аслъ и Бурак  Heart Eyes

Водя ви и ей тия двамата, искали да почерпят с баклава за байряма  Whistling Mr. Green

# 520
Здравейте Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes !

Ванче Hug,добре дошла и от мен   bouquet!Радвам се,че си загледала сериала и си харесала историята на Нериман и МАджит Grinning.

Цитат

Миличките Heart Eyes Heart Eyes и десерта им е с форма на сърце Grinning.
Боре  Hug наистина са много милички  Heart Eyes Може да е бисквитена тортичка, декорирана с бонбонки, но Кадир се гордее с момичето си и тагва ли, тагва, поства ли, поства  Hug Много е влюбен, досущ като Маджит  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Васьок  Hug Heart Eyes

# 521
  • София
Линде  Hug не са им готови още преводите на бг  Peace Ако искаш на руски, мога да ти пусна линк  Hug Много са сладки Аслъ и Бурак  Heart Eyes

Водя ви и ей тия двамата, искали да почерпят с баклава за байряма  Whistling Mr. Green

Е как да не си взема баклава и то от тях, ха честит им празник аз как я обичам ще си хапна яко  Heart Eyes
Еви пусни линк на ягодките на руски

# 522
Линде  Hug Колекция Ягодки  Peace

http://vbox7.com/collection:2137534

# 523
Здрасти Hug Hug Hug

Ваня добре дошла Hug Heart Eyes

# 524
  • София
Здравейте момичета! Hug
Минавам да ви кажа, че случайно се загледах в сериалчето, миналата седмица и вече съм мисля, към 45-та оригинална серия. Хареса ми! Малко Шинаси ме дразни с този телешки поглед, а отровната Пелин е върха. smile3555 До сега освен, любовта на Маджит и Нериман, най-любимата ми сцена, е когато Зехра наби Кадер! rotfImbo Смяла съм се с глас. rotfImbo Кадер си заслужаваше всеки един шамар.Даже малко и беше на тази пеплянка. Joy Joy Joy После като седеше на дивана една синя, зелена.... rotfImbo rotfImbo
Иначе, Маджит и Нериман са много хубава двойка.Зарадвах се, като прочетох при вас в темата, че са двойка и в реала.

Ако пишеш за Гюлтер- не е играла в КГ. Симай се ожени за Кузей. Но майка и е друга мисля.Актрисата която играе Гюлтер не е играла в КГ.

Хубава вечер! И благодаря за преведените серии! Hug Може пак да намина. Ама вие пишете с скороста на светлината.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт