Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 24 887
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Напиши некой ред кат вземете да режете салатата Party..

Първият път като я гледах тая сцена и си викам -Божкее,както я прегърна изотзад и се гушна до вратлето й,дали няма се порежат с тоя остър нож ooooh! Laughing Laughing
седи ся мирна със салатата че първо ще носим сърми в холдинга  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Ок,сгъвай сърмите тогава Heart Eyes Joy Joy Joy
свихме ги и потегляме с прозрачната кесийка
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Заболя ме корема да се смея  hahaha

# 586
  • near Sofia, Bulgaria
Аз в началото очаквах тя да си потърси наследството и да натрие носа на Пелин, но после осъзнах, че е по-добре да остане настрани от пошлия свят на парите и властта!

# 587
Пристигнаха саджак саджак долма със зейтинь

# 588
У Ашка Рижка увива сърми hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 589
  • near Sofia, Bulgaria

# 590
Ше ги носи на главния rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 591
  • Стара Загора
Цитат
Скрит текст:
Напиши некой ред кат вземете да режете салатата Party..

Първият път като я гледах тая сцена и си викам -Божкее,както я прегърна изотзад и се гушна до вратлето й,дали няма се порежат с тоя остър нож ooooh! Laughing Laughing
седи ся мирна със салатата че първо ще носим сърми в холдинга  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Ок,сгъвай сърмите тогава Heart Eyes Joy Joy Joy
свихме ги и потегляме с прозрачната кесийка
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Заболя ме корема да се смея  hahaha

И мен Laughing Laughing Laughing Laughing

А как ме беше яд на тая  прозрачна торбичка Crossing Arms..Как па не намери една най-здравата Joy Joy Joy,т.,е.по-плътна Grinning

Гале,аз съм хем така,хем иначе-от една стр.добре,че остана далеч  от  властта и парите,а от  друга страна ми се искаше да потърси правата си и да ги сложи на място Пелин и майка й.

# 592
# 593
# 594
  • Стара Загора
Joy Joy Joy Joy JoyАди да видим сега какво ще стане с тях Laughing Laughing Laughing

# 595
  • near Sofia, Bulgaria

Гале,аз съм хем така,хем иначе-от една стр.добре,че остана далеч  от  властта и парите,а от  друга страна ми се искаше да потърси правата си и да ги сложи на място Пелин и майка й.

И на мен само за това ми се щеше да си потърси правата, много щяха да ми харесат двете фръцли с подвити опашки  hahaha

# 596
  • София
Ама съседите само сърми ли ядат нямат ли други гозби  newsm78
Къде погледна се сърми свиват

# 597

И на мен само за това ми се щеше да си потърси правата, много щяха да ми харесат двете фръцли с подвити опашки  hahaha
това на всички ни се искаше ама не стана и сега като ги чета момичетата които са гледали онлайн си представям що нерви са изхабили
аз като поставена пред свършен факт не му отдавам толкова значение , но и на мен ми се щеше още от тази красива история

# 598
Ама съседите само сърми ли ядат нямат ли други гозби  newsm78
Къде погледна се сърми свиват
сърми ,кебап и баница са култови солени ястия като баклавата

# 599
Нали не го аресваше  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт