ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 183

• 33 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 435

newsm78 newsm78 newsm78 кой е брат и?  Thinking Сега отваряш работа да и ровим родословното дърво  hahaha hahaha hahaha
Според мен им трябваше актриса с някакви музикални заложби и просто са избрали нея.  Peace

Имаха предвид Кеньо  Mr. Green че тоя я пробутал около фестивала в Рим  Whistling
нИ ровете  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 436
  • Яко в Матрицата...

newsm78 newsm78 newsm78 кой е брат и?  Thinking Сега отваряш работа да и ровим родословното дърво  hahaha hahaha hahaha
Според мен им трябваше актриса с някакви музикални заложби и просто са избрали нея.  Peace

Имаха предвид Кеньо  Mr. Green че тоя я пробутал около фестивала в Рим  Whistling

ooooh! ooooh! ooooh!

Да бе, той си няма друга работа hahaha hahaha hahaha

# 437

ooooh! ooooh! ooooh! вярно ... тя и Ренка го е написала  Joy Joy Joy Имаше такова нещо  Joy Joy

# 438
# 439
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Що ги вадят чак сега ooooh!

# 440
Цитат
baboş diyceksin @bigotist  1h1 hour ago View translation
Çağatay Ulusoy ile evlendik

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

пак им доскуча

# 441
Скрит текст:
Скрит текст:
Еее, Бойче - изби рибата hahaha hahaha hahaha hahaha
Така яко ги замислих...................... Mr. Green ,че даже вечИ са почти сигурни,че са брат и сестра................... ooooh!   и не трябвало да се женят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy  Joy

Party Party Party

Тук Чачо все едно рокличка е навлякъл ... Crazy Joy Joy Joy
Ели  Hug Hug Hug
Тази не съм я срещала.това е когато работеше в едно кафене....престилката му е дългичка  Party Party Party

Ники, тя тази не е и много за показване, че веднага ще го почнат пак... Mr. Green Joy Joy Joy
....с брега  Mr. Green Joy Joy Joy

Да бе, той на брега не носи нищо  Naughty Naughty Naughty Crazy  Mr. Green

Само по....кожа викаш гила цяло лято... ooooh! ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy

Само на мен ли ми иде да я задраскам? smile3553 newsm78  Blush Joy
Ели,чакай на 14 февруари догодина да ги видим,пък тогава ако не ни хареса,ще й сложим кръста  hahaha hahaha hahaha

Много време е това, пък ги почнаха от сега.... ooooh! Joy Joy Joy
Може и да си е ОК момичето...ама шуробаджанащината ме кара да съм малко скептична... Peace Blush

Какво искаш да кажеш? Thinking

Рени, преди четох някъде, че била сестра на известен актьор и той я е уредил да снима с Чачо... Sunglasses...май по времето, когато бяха в Италия се пусна слуха....знам ли, може и аз да не съм разбрала точно -щом и ти се чудиш... Peace

Не съм го чела това Peace Знам само, че е миска, играла е в повече проекти от Ча и последно игра като сестра на главния герой в Карадайъ, пак проект на Ай Япъм, демек на Керем Чаатай... Да не се бъркаш от това. А във филма, в който я гледах, се справя много добре, хареса ми Party
[/quote]

За червеното- значи аз бъркам момичето...за тази, която четох, беше участвала само в един проект с второстепенна роля ...явно е била поредната фенска спекулация за Чачова партньорка  Peace
Мерси, че ме коригира, да не нагонвам момичето  Peace  Laughing Laughing Laughing

# 442
  • Яко в Матрицата...
Ели Hug Hug Hug, не се притеснявай, кой знае какво може да измислят жълтурковците ooooh! ooooh! ooooh! Но е играла в 3 сериала и два филма, този с Ча ще й е трети Peace

# 443
А тази вечер съня....съня в серията  Crazy Crazy Crazy...бях позабравила колко сладки бяха... Heart Eyes

И тези сега ги виждам...май  newsm78  Crazy Crazy

# 444
Ели Hug Hug Hug, не се притеснявай, кой знае какво може да измислят жълтурковците ooooh! ooooh! ooooh! Но е играла в 3 сериала и два филма, този с Ча ще й е трети Peace

Hug Hug
Май за по- достоверно само вас да си ви чета  Laughing Heart Eyes...че да не стават грешки  Wink Joy Joy

# 445
А тази вечер съня....съня в серията  Crazy Crazy Crazy...бях позабравила колко сладки бяха... Heart Eyes

newsm78 newsm78 гледай колко народ имало на сета докато снимат тази сцена  hahaha hahaha и аз за първи път ги виждам.  Peace

Ох, бе Ели  Joy Joy викаш нЕкоя връзкарка му натресоха  hahaha hahaha hahaha

# 446

newsm78 newsm78 гледай колко народ имало на сета докато снимат тази сцена  hahaha hahaha и аз за първи път ги виждам.  Peace

Ох, бе Ели  Joy Joy викаш нЕкоя връзкарка му натресоха  hahaha hahaha hahaha

Ахам...  Joy Joy Joy И я намразих още преди  да съм я видяла ... Blush Blush Joy Joy

# 447
Мило, тоз твоя грозен подпис с многото номинации  Mr. Green няма ли летен кат  Mr. Green Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 448
Гукат си... Party Party Party

И се топлят на печката... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 449
Гукат си... Party Party Party

И се топлят на печката... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Party Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт