ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 183

• 33 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Яко в Матрицата...

Буйрум:
Скрит текст:

Симпатяга е вярно  Peace
Стига му толкова внимание  Laughing Laughing

Лека нощ!  Heart Eyes Heart Eyes

Като този няма  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Naughty Спор няма, ама се е покрил сега Rolling Eyes

Лека Hug Hug Hug

# 466
Скрит текст:
Ох, бееее, в сериала ми пуснаха онази песен от подготовката на сватбата hahaha hahaha hahaha Няма такова дежавю Rolling Eyes ама младежът става Peace

Хрус-хрус ли?  Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3521 smile3521 smile3521

Младежът остана по мускули и се хвърли в басейна Party Party Party
Ама е симпатяга младежа. Whistling Whistling  Whistling

Дайте да го видя де, че да ставам  Whistling Whistling
Буйрум:
Скрит текст:

A тук е от песничката Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Това съм го изпуснала. Crazy Crazy Crazy Crazy

# 467
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Ох, бееее, в сериала ми пуснаха онази песен от подготовката на сватбата hahaha hahaha hahaha Няма такова дежавю Rolling Eyes ама младежът става Peace

Буйрум:
Скрит текст:

Скрит текст:

И аз щях, но като пуснаха песента и веднага се загледах hahaha hahaha hahaha

# 468
Скрит текст:

Буйрум:
Скрит текст:

Скрит текст:
И аз..................... Thinking   гости имах и докато ви изчета........................ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes около 4ч. .................... и пак се чувствам ,че ме е нЕмало един сезон...................... ooooh! И с тез 2 теми....................... Whistling Whistling Whistling   йок-йок...................не е за мен................... Crossing Arms

# 469
Скрит текст:

Ама е симпатяга младежа. Whistling Whistling  Whistling

Дайте да го видя де, че да ставам  Whistling Whistling
Буйрум:
Скрит текст:

Скрит текст:
И аз..................... Thinking   гости имах и докато ви изчета........................ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes около 4ч. .................... и пак се чувствам ,че ме е нЕмало един сезон...................... ooooh! И с тез 2 теми....................... Whistling Whistling Whistling   йок-йок...................не е за мен................... Crossing Arms

newsm78 newsm78 Бойче, кое не е за теб я?  Thinking Joy Joy Joy ами отатък може и да не четеш  Joy Joy Joy чети си тука  Joy Joy

ако беше една темата щеше да е още по-голяма каша  Mr. Green виж, че не искат спойлъри .. не припадат по Чачо  Joy Joy

# 470
# 471

ама не ми отваря това, което трябва  Joy Joy

# 472

Видях и аз.... newsm78 newsm78...като пусна поста и променя линковете... Joy Joy Joy
Сега ще пробвам по друг начин, че и с копиране не става.... #Crazy

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 23:56 от Елия777

# 473

Видях и аз.... newsm78 newsm78...като пусна поста и променя линковете... Joy Joy Joy

Hug Hug Hug когато ги сложиш ще ги видим тези неща дето не ги знаем за Мира и Яман.  Joy Joy Joy

лека ви нощ  Hug Hug Hug Hug

# 474
Скрит текст:

Ама е симпатяга младежа. Whistling Whistling  Whistling

Дайте да го видя де, че да ставам  Whistling Whistling
Буйрум:
Скрит текст:

Скрит текст:
И аз..................... Thinking   гости имах и докато ви изчета........................ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes около 4ч. .................... и пак се чувствам ,че ме е нЕмало един сезон...................... ooooh! И с тез 2 теми....................... Whistling Whistling Whistling   йок-йок...................не е за мен................... Crossing Arms

newsm78 newsm78 Бойче, кое не е за теб я?  Thinking Joy Joy Joy ами отатък може и да не четеш  Joy Joy Joy чети си тука  Joy Joy

ако беше една темата щеше да е още по-голяма каша  Mr. Green виж, че не искат спойлъри .. не припадат по Чачо  Joy Joy
Страх ги е да си признаят и за тва не припадат.................... Peace а и от ДжадЪта имат респект................. Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha  ама иначе добре се справяте................ Shocked  нЕколко поредни поста с по 1 изречение............... Joy Joy Joy Joy Joy JoyВикаш........................не само недей писа ,ами и не чети..................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 475

Hug Hug Hug когато ги сложиш ще ги видим тези неща дето не ги знаем за Мира и Яман.  Joy Joy Joy

лека ви нощ  Hug Hug Hug Hug

Ми не....не става  Crossing Arms Така стана и е един линк на Ивето онази вечер... Thinking
Карай, само клюки разни бяха...повечето неверни  Joy
Но по- важното е, че двама са си били още влюбени и продължавали да се крият.... Joy Joy Joy

Лека на всички! Hug Hug Hug

# 476
Кацам да ви кажа само лека нощ  Hug Hug Hug

# 477
Добро утроооооооо  Hug Hug Hug Hug

Един туит на Тойгар от който става ясно, че песента от 76-та серия я е написал преди 19 години и  я е посветил на жена си с която тогава били още гаджета.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 08:54 от Ани (Aniska)

# 478
Ставайтеееееееееее  Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Ели, това Yahoo не дава да се копират адресите, намърдва се там и това си е  Shocked
Копни го като текст, че нали съм клю  Mr. Green

# 479
Добро утроооооооо  Hug Hug Hug Hug

Един туит на Тойгар от който става ясно, че песента от 76-та серия я е написал преди 19 години и  я е посветил на жена си с която тогава били още гаджета.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Охооо, това станало и туити превежда  Party Party Party Party
Готин Тойгар  Peace и как реши точно на тази двойка да подари тази специална песен  Whistling Whistling Whistling  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт