Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 146
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Влизам да ви напомня за последното за тази година Новолуние.Утре.
На 11.12.2015г. 12:29 в Стрелец
Луна без курс 18:05-24:00

Много сбъднати желания. Hug

# 646
  • на острова на мечтите
Алинна Outta Joint Hugмного положителна енергия и за двете ви bouquet
Тонтонева bouquet
При мен нищо ново. Малко стрес от много ангажименти. Имам нужда да заредя батериите.
Утре ще пиша желания. Не съм го правила много отдавна  Crossing Arms

# 647
  • София
Какво да си пожелаем при Новолуние в Стрелец:
ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА

СПОКОЕН УМ

ПЪТУВАНЕ / СВОБОДА / ПРИКЛЮЧЕНИЕ

ПРАВНИ ВЪПРОСИ

ВЯРА / ОПТИМИЗЪМ

НАМИРАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ

ОВЛАДЯВАНЕ НА СКЛОННОСТТА КЪМ ПРЕКАЛЯВАНЕ

СТРЕЛЕЦ УПРАЛЯВА ТЪРСЕНЕТО НА ИСТИНАТА, ВКЛЮЧВАЩО:

РЕЛИГИЯ

МОЛИТВА И ВИСШЕ НАПРАВЛЕНИЕ

МЕСТАТА ЗА БОГОСЛУЖЕНИЕ

ИСКРЕНОСТ И ЧЕСТНОСТ

ДИРЕКТНА КОМУНИКАЦИЯ

# 648
# 649
Много благодаря за информацията за новолунието! Точно тези дни се чудех кога ли ще е и щях да проверявам. Е, поизпуснала съм го, но може да си прошепна пак някои неща Simple Smile
Дали от новолунието не мога да спя  Thinking ще се наблюдавам.

# 650
Апф, тотално изключих за новолунието, а и 8-те часа вече съм ги изпуснала...  doh

# 651
Здравейте, от няколко дни се чудя и не мога да го измъдря.....Защо масово хората обичат да обвиняват винаги другите за нещастията в живота си, за  неуспехите си? Изобщо за това, което им се случва и са недоволни. Толкова ли е трудно да анализираш първо себе си, вместо да търсиш вина в другите? Та нали всички сме свободнини имаме право на избор!?! Не се ли случва нещо в живота ни, в повечето случаи защото ние сами сме направилинтози избор?

# 652
Имам близки хора, които обвиняват другите за нещастията си , а единствено сами са си виновни.
Този избор като че ли е доста лесен и по-този начин бягат от отговорност.
Смятам, че тази черта(поемане на отговорност) липсва в доста хора, някои си признават, други-не.
Ето това аз не мога да си обясня, къде се къса нишката.

# 653
Защото е по-лесно да си жертва.

# 654
  • София близо до Витоша
Аз мисле,че винаги сме свикнали да търсим вината в другите,а не в себе си. Човек трудно приема,че проблема може да е в него,затова му е по-удачно да обвини другите.
Същите проблеми ги има и при нас, но като че ли в последно време се опитвам да насоча вниманието си към хората,на който наистина държа и виждам,че те ме уважават,отколкото да разпилявам ненужна енергия.

# 655
Апф, тотално изключих за новолунието, а и 8-те часа вече съм ги изпуснала...  doh

И аз. Но нищо.

Това с осем часа и при мен не се получава. Вечер съм на работа до 23 часа. Понякога мога сутрините, ако не ми е почивка и да се наспя.
Ако искате може да сменим часа. Примерно да е веднъж на ден и да кажем в 12 или 13 часа  newsm78

# 656
Момичета, кои бяха мудрите за късмет и успех по време на изпит? Заедно внимание ли само става? 

# 657
Момичета, кои бяха мудрите за късмет и успех по време на изпит? Заедно внимание ли само става?  

При мен кубера мудрата свърши чудеса миналия семестър  Sunglasses
Естествено и си учих де. Но чудесата бяха факт. Mr. Green

# 658
Коя е по-точно?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт