New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 822
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Под кленовите дървета
Не мога да цъкна да подам сигнал за спам

# 136
  • Бургас
Не мога да цъкна да подам сигнал за спам

Аз подадох

# 137
И аз да попитам -как да открия групата във фейсбук?

# 138
  • София
Замислихте ме с този летен кош newsm78. И моят е с няколко позиции, но напълно легнало положения няма - почти напълно е:)Май трябва да пробвам и току виж станало чудо и "количката ми спре да реве" Joy Не мога да разбера защо въобще продават такива ревящи колички  #Cussing out

# 139
И аз надигам в полулегнало положение,основно когато сме някъде да пием кафе,за да не и е скучно на любопитка.Не знам дали е рано,но все си мисля,че за час-два на ден няма да е проблем.

# 140
Здравейте и от мен, мами.  С голямо закъснение, чак сега намерих темата. Simple Smile Надявам се да ме приемете и добавите. Моят Ангел се роди на 27 април ( термина беше на 26),  3,850 кг. и 52 см.
Ще се радвам да споделяме и обменяме опит.  Peace

# 141
Добро утро! Днес ставаме на 3 месеца и ще ходим да ни слагат ваксини,че ги бяхме отложили. Дано да няма проблеми,че ми е притеснено! С баткото не се притеснявах, а сега защо така?! Дали годинките ми оказват влияние или всичко,което се говори за тези ваксини....Снощи не спахме с малкото добре,а дали от жегата,казва ли ти някой. Като цяло установих,че колкото порасва бебчо,толкова по-зле спи и през деня, и през нощта.
В понеделник го водих дребния на лекар и го гледаха на ехограф. Оказа се,че има доста газове в коремчето,та може и затова да не яде добре. Явно капките за колики няма да ги спирам скоро,както си мислех.
В количката и ние не се чувстваме особено комфортно и спим в нея най-много половин час,дори и да бутам като видя,че се разбужда. След това - около пет минути след събуждане, започва един рев оле-мале....А преди да заспи гледа клоните и листата и се въодушевява много от тях.

# 142
  • София
Замислихте ме с този летен кош newsm78. И моят е с няколко позиции, но напълно легнало положения няма - почти напълно е:)Май трябва да пробвам и току виж станало чудо и "количката ми спре да реве" Joy Не мога да разбера защо въобще продават такива ревящи колички  #Cussing out

Мхм, ще благодариш после. Проблема е че са летни бебета и ги запарват тези кошове за новородено. И спочти напълно става, не се притеснявай.

Момичета за фейсбук групата пишете ми на лични съообщения имейлите.които ползвате за фейсбук. След като бъдете добавени, се представете в групата.

# 143
Меги,  и аз преди не се притеснявах за ваксините, а сега катo сe говори толкова за нежелани реакции и постоянно следя за нещо необичайно. 

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 14:27 от skrtla

# 144
  • София
Някой вижди ли спамовите съобщения от потребитея след поста на Мацето?
Не при мен не излязат

# 145
  • София
И моя любопитко го возя в количката на полуизправеното положение, когато е буден, иначе мрънка.
Цвети и Мърморана, може да е вариант да ги носите със слинг или раничка навън?

# 146
  • София
Аз пробвах в слинг като беше по-малка и тогава заспиваше. Но сега иска да гледа, а в слинга, когато е с лице към мен, както е препоръчително,не ѝ е удобнода гледа, защото главичката ѝ е на страни. Освен това в тези жеги, просто се сваряваме и двете, въпреки че слингът е от тънките.
Но определено ще пробвам с другия кош!
Маце, аз и без това имам да черпя за снимките Wink

# 147
  • Бургас
Някой вижди ли спамовите съобщения от потребитея след поста на Мацето?
Не при мен не излязат

Вече са ги махнали

# 148
Откога може да се ползва лятна количка?Моя позната ми подарява Чиполино Каролина ,каза,че била с 3 степени на обкегалката,вкл.и с напълно легнало.Може ли вече да я ползвам,дребното ще направи 4 месеца скоро?Лятната е доста по-лека,в сравнение с моята комбинирана.

# 149
И аз пробвах със слинг и не става.Точно  и при мен в началото се успокояваше и спеше,но сегааа. Сладоледче мъкааа.
Я аз да попитам.Като водихме мъниците на ортопед 1-ви м-ц,ако има дисплазия ,вижда ли се???

Общи условия

Активация на акаунт