Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 39

• 121 697
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Мама Цоцоланка, ето http://pravatami.bg/6249/

# 346
Маме, те да не са се убъркали егати  Shocked Имаш срок 2 седмици за обжалване доколкото си спомням, опитай  Peace
На мен ТЕЛК са ми сбъркали сроковете - писали са 1 година, но - начална дата 27.2.2015 и крайна - 1.2.2016. Трябва да ходя и да се разправям, а нямам нерви...

# 347
Мама Цоцоланка,
Право на пенсия
Пенсия за инвалидност се определя на лица с 50% и над 50 % трайно намалена
работоспособност.

# 348
Благодаря ви, момичета! Хули, Фри, Софи  Hug Hug Hug

Чудя се дали да обжалвам, има ли смисъл.....Трудно ще ми дадат повече от 71%.......За годините - не знам......

Бъдете здрави!  Heart Eyes

# 349
  • София
Ако питаш мен, не си прави труда точно в този момент, защото може и да паднеш под тези проценти.

# 350
На мен ТЕЛК са ми сбъркали сроковете - писали са 1 година, но - начална дата 27.2.2015 и крайна - 1.2.2016. Трябва да ходя и да се разправям, а нямам нерви...

Няма грешка в телковото ти решение, така ги  издават
Моето е от 26.06.205г. и е със срок на действие до 01.06.2017г.
После изпращат писмо какво да носиш и отиваш пак.
По последни промени за диагноза карцином на гърда е доживотно

Аз вече съм на 50% и получавам инвалидна пенсия

# 351
е да де ама нали уж 1 година... сега за февруари не са ми платили цялата сума... майната им както се казва, не ми се занимава.
Мама Цоцоланка - сигурно са ти дали минимума 50% защото не си оперирана. Аз съм оперирана с минимална операция и съм със 71%.

Това да са ни проблемите де Laughing нали казват не е важно колко ти е голяма пенсията а колко дълго ще я взимаш  Laughing

# 352
  • София
Привет момичета  Hug Цяло лято не съм влизала във форума, ходих на консултация с химиотерапевтката и сега октомври съм пак, да пуснем кръвни и да мина гинеколог. Пия си Нолвадекса само, цикъла не ми е спрял, идва си ама не редовно. Като на девойка  Whistling
Иначе всичко ми е наред  Joy  Ама и духом и телом съм добре Laughing има си и положителна страна, след мастектомията и реконструкцията съм се..с бомба  Mr. Green , а като прибавим и обрива по лицето от хормоните съм си направо пуберче, даже съм се подмладила и разхубавила след диагнозата. За негативи няма да пиша, щото не ги виждам  Crossing Arms и не искам да ги видя.
Съжалявам да видя, че има нови попълнения в групата. Пожелавам им всичко най- добро  Peace Според мен мисленето трябва да е в посока-тялото си е мое, ти раче си натрапник, ще живеем по мойте правила или си тръгвай, но тук аз командвам.
Сега ще влизам по-честичко, децата вече са на училище и сме си в СФ, свърши се хайманосването.

# 353
Браво, Гери, много ми хареса поста ти.             Аз ще влизам за операция на синуси през ноември, но съм спокойна, въобще не мисля че може да излезе метастаза.

# 354
Италианският лекар, д-р Симончини, ми отговори следното:

Цитат
Химиотерапията и лъчетерапията помагат на рака да се разпространи. Адювантна терапия със сода бикарбонат не помага.

Следете се периодично. Ако не що се случи се свържете с мен.

Скрит текст:
Chemo and radiation help cancer spreading
Adjuvant treatment can’t be effective

Just make periodically controls. If something happens then contact me

# 355
Аз преди време се рових във френски форуми за рака, там съм чела за
случаи на подобрение при напреднал метастатичен рак, но не беше само сода, а сода, смесена с меласа ( или кленов сироп).
 Този Симончини разбрах, че проповядва да се пие само чиста сода, без лимон,
без кленов сироп. От друга страна бил либерален към храната, против алкалната диета. Така ли е? Още не съм го гледала интервюто му. Но от позицията на човек, който от две години е на постоянно лечение, не мога да приема заклеймяването на лъче и химиотерапиите.

# 356
Нямам идея какво проповядва. Онзи ден нямах време да изгледам цялото интервю. Гледах само началото, когато обясняваше, че инжектира разтвор от сода венозно или директно в тумора.
Честно казано не знам колко може да му се вярва, че химио и лъчето не лекували, а напротив. За момента вярвам в традиционната медицина.
Ако неговите методи бяха толкова успешни, нямаше ли да има доста излекувани и новината да е световна?
Надявам се никога да не ми се налага да се свързвам с него, но ми изглежда да има подход за лечение и към метастази. Май само при костни метастази не действало, защото костите не били толкова кръвоснабдени.

# 357
Ако този човек откаже болни от химиотерапия за да ги лекува със сода е за затвора.  Peace
Иначе не виждам нищо лошо в комбинирането на лечението с добавки.  Peace
Опровержението на наш доктор:
http://utroruse.com/article/587950/

# 358
Здравейте, момичета!
Успех на новите борци!

Искам да попитам момичетата, които са на хормонална терапия -кой лекар решава кога да спрем хапчетата?
Аз съм на Аримидекс, вече 7 години / ще навърша м. декември/. В началото ми бяха определени 5 г., след това добавиха още 2 г. Но интересно защо след 6-та година започна да ми се подува оперираната ръка. Ходих къде ли не...вече ми омръзна да слушам "натоварила си я" - ами не съм. Все си мисля, че ръката ми оттича от хапчетата и ако декември кажат не може ще ги спра на своя отговорност. Какво мислите по въпроса?  newsm78

# 359
Момичета, ако има някой от Плевен: Знаете ли къде преглежда д-р Румен Стоянов, онкохирург. Беше в "Панталеймон" и "Авис Медика", но вече не е и не мога да го открия. Или да ми препоръчате друг, добър диагностик, за преглед на гърдите става в-с?

Общи условия

Активация на акаунт