Re: Място за боси стоножки - 8

• 81 912
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за мнението, може  и да пробвам 1 чифт  Peace

# 226
  • София
Скечърс съм купувала няколко пъти. Доволна съм. Това, че са от изкуствени материали не означава, че спарват. Крачетата на децата с такива маратонки никога не са се запотявали. Изключително леки обувки са, а изглеждат тежки на снимките. Цената им си заслужава.

# 227
  • София
Подобни El Naturalista съм поръчвала за приятелка. В коментарите пишеше, че са умалени, но нея не са или е максимум половин номер. Подходящи са за нормално стъпало, стабилни, но малко тежки.

# 228
Благодаря, SofiaV, Спунк Hug  bouquet

# 229
Аз нещо не мога да "се разбера" с El Naturalista, макар че много ги харесвам. 38 номер ми опират пръстите, а 39 са ми големи. Кракът ми е нормален, към тесен с кокалчета, и за капак - с тясна пета.

Имам абсолютно същия проблем: 39 са ми малки, а 40 са ми е големи...., ако това звучи успокоително. Просто има марки с които изобщо не мога да се разбера, за съжаление мое.

# 230
  • на терасата
Момичета, Gabor отговарят ли си на номерата? Харесала съм си едни ежедневни техни офис обувки и се чудя дали да заложа на по-голям номер или да дебна моя номер? Някъде имаше коментари, че са за тясно ходило. Така ли е? Няма коментар на потребители за модела, който съм харесала.

# 231
Габор са съвсем точни. Дори имат и половинки.

# 232
  • Пловдив
Някой купувал ли е обувки на Ингилиз?! Как е качеството, отговарят ли си на номера, въобще какви са ви впечатленията?!

# 233
Бижу,аз да споделя,че тази подметка ми е умалена,твърда и нестабилна.Имаше преди един модел с връзки,със такава подметка,дето много го харесвах и ходих да меря.Е,приключих с марката след пробата.Шегувам се,бих пробвала и други,харесвам ги,но на сляпо-тц!
Аз търся чанта,за рамо,голяма,черна,не скъпа,ама нещо не намирам...

# 234
Ами аз ги отказах, изобщо не е ясно малки ли ще са, големи ли... И Флайките отказах, имам толкова високи боти пак Флай, стоят на крака почти по същия начин. Обух ги, за да добия представа, ми не стават за лятото. Не съм останала боса, нали, ама нещо такова стабилно като Ел Натуралистата ми се носи, но не откривам. Много харесвам моделите със затворени пръсти, каишка зад петата и толкова висок, и удобен ток.

# 235
Мхм...каквото търся го няма или е на какви цени...
Аз харесвам без пръсти и без ток,но вече едва намирам модел,който да харесвам как ми стои и вече не смея да поръчам онлайн.

# 236
Някой купувал ли е обувки на National Geographic? Отговарят ли си на номера?
http://de.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B00OY2TKR4& … f=qd_women_sr_1_1

# 237
  • Сф
Le coq sportif отговарят ли си? Пише, че са уголемени, ама ме е страх да поръчам 1 номер надолу
 http://www.amazon.de/Sportif-GASPAR-Herren-Sneakers-Schwarz/dp/B … 10765&sr=1-55

Търся мъжки, 44, спортно- елегантни

# 238
Детските Timberland отговарят ли си?  newsm78

# 239
Някой има ли опит с марката Joules?

Общи условия

Активация на акаунт