Re: Място за боси стоножки - 8

• 81 844
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Козлодуй
И аз си взех пантофките от спийди вчера. Стават ми,макар че върховете са леко по-остри,отколкото съм ги огледала на снимката.Тъмно сиви, почти черни, мекички отвътре-стават и за носене на бос крак.Аз доволен Grinning
Междувременно поръчах едни ботушки за щерката, от склада за 35Е. Ако не ги хареса, хубавото е че носим един номер Simple Smile
И установих, че четеното на този форум е опасен за живота...Безвъзвратно и несподелено съм влюбена в марката, която коментирате в последните страници  A.S.98(каква е връзката с Airstep newsm78 )...но едва ли някога ще мога да отделя толкова пари за някой от моделите, които ми харесват...така че ще страдам до края на живота си Cry

# 646
A.S.98 e новото име на Airstep  Peace
Намират се и бройки на добра цена, тук-таме из складовете, понякога...

# 647
  • Пловдив
И аз си взех пантофките от спийди вчера. Стават ми,макар че върховете са леко по-остри,отколкото съм ги огледала на снимката.Тъмно сиви, почти черни, мекички отвътре-стават и за носене на бос крак.Аз доволен Grinning

Дали ще е възможно да ги снимаш обути  Praynig Отговарят ли си на размера - колко е стелката, ако са 39 номер. Благодаря предварително   bouquet

# 648
  • Козлодуй
Ето малко снимки Simple Smile
Доколкото можах да измеря стелката с ролетката - 25,7/25,8см някъде. Пратили са ми и връзки, но не смятам да ги слагам.

Уж направих албума публичен,виж сега.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 18:52 от Lunen_sun

# 649
  • Пловдив
Ох, не мога да видя снимките  Cry

Ред. Сега ги видях, много благодаря! Страхотни са, със здраве да си ги носиш   bouquet

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 18:56 от змейковица

# 650
  • София
Момичета,а как бяха Скечерс като номера?
Синът ми е с 37 номер стъпало,дали 38 ще са му много големи?

# 651
  • Бургас
Момичета,а как бяха Скечерс като номера?
Синът ми е с 37 номер стъпало,дали 38 ще са му много големи?

Само чифт гумени имах и бяха уголемени поне номер. По принцип нося 38, понякога 39, но от тях 38 ми беше голямо.

# 652
  • София
Мария, благодаря   bouquet ще търся.

# 653
Моля за помощ с  идея за пантофи (за ясла) - мислех Атипас да взимам, но ми казаха, че трябва да са  лепки...а искам да са меки и с гъвкава подметка...

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 01:03 от furrybear

# 654
http://www.amazon.de/Playshoes-Aquaschuhe-Badeschuhe-Meerjungfra … p;keywords=schuhe
Аз за такива съм се чудела дали стават за градина, но пък нямат лепки.

# 655
В петък си взех http://www.amazon.co.uk/Joules-Nessie-Welly-Snake-Lining/dp/B00P … 530049&sr=1-9
Имам предубеждение към гумените ботуши, но тези са много приятна изненада - красиви, отговарят си на номера, меки и удобни, а и дойдоха тъкмо навреме за дъждовния сезон.   Laughing
Благодаря много на  irriska за споделения линк.   bouquet  

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 12:01 от Banshee

# 656
  • Sofia
Моля за помощ с  идея за пантофи (за ясла) - мислех Атипас да взимам, но ми казаха, че трябва да са  лепки...а искам да са меки и с гъвкава подметка...

Аз днес купих за пореден (5-6 път) пантофки Ren But от магазин - в моя случай Хиполенд. Пантофките са с дишаща подметка, стелка от естествена кожа. От ясла досега - 3-та група в градината - дъщеря ми е само с такива и съм супер доволна  Peace За баткото на времето купувах какви ли не, но за градина/ясла е хубаво да не са много дебели или изкуствени, защото там е топло и крачетата им са вечно потни.

Banshee, викаш нямаше си гумени ботуши  hahaha И аз имам едни (поредните)... още не са обувани  Mr. Green

# 657
  • Австрия
След като имам опит с обувките (в цвят фуксия), реших да поръчам и тъмносините Accatino  Peace

# 658

Banshee, викаш нямаше си гумени ботуши  hahaha И аз имам едни (поредните)... още не са обувани  Mr. Green

Нали? Да се чудиш как ли съм се лишила от един такъв жизненоважен артикул?  Laughing

Скрит текст:
Имам още едни, но не бяха мн. добър избор - та оттам и предубеждението към всички гумени.  Тези възнамерявам  да си ги нося. То май не се очертава скоро да стане дъждовно, обаче нали съм подготвена вече  Mr. Green

# 659
  • Popovo
Получих тези Lurchi за дъщеря ми-№34.Не ги е мерила все още, че я няма в къщи.Но като ги гледам са за тясно краче и ми се реве яко.
Тъкмо реших ,че сме готови за есента откъм обувки. Sad
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ORLF7JM?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Общи условия

Активация на акаунт