Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 596
  • 425
  •   1
Отговори
# 375
През мобилната версия доста често ми излиза съобщение за проблем с безопастността на сайта  Rolling Eyes

# 376
 Peace
Преди малко - ново мнение - авторът съм аз.

Сутринта грешка 503.

Понякога не работи означаването на теми като прочетени/спиране на следене.
Peace

# 377
  • София
Като отворя тема с нови отговори, ме препраща към последния мой отговор. Отварям от розовото бутонче "ново". Случва се само в теми, където съм писала, когато последно съм ги отваряла.

# 378
Тази нощ между 2 и 3 часа ще бъде извършен пореден ъпгрейд (добавяне на допълнителни дискове и памет) и сайтът няма да бъде достъпен.

# 379
  • София
Отново мое мнение е отбелязано като ново...

# 380
Няколко пъти като си чета отговорите, след рефреш ме изхвърля от сайта.

# 381
  • София
Имаше нови публикации в няколко теми, като в една от тях се посочваше моя последен пост. Отварях другите теми последователно, като всеки път след това минавах през бутон Нови отговори. Темата с моя отговор си остана, включително и след публикуването на този пост, докато не я отворих.

# 382
Моля ви оправете това да ми излиза, че имам ново съобщение, независимо че нямам такова или вече съм го чела. Аз използвам само мобилната версия, а това е изключително побъркващо.

# 383
  • ту тук, ту там
Моля ви оправете това да ми излиза, че имам ново съобщение, независимо че нямам такова или вече съм го чела. Аз използвам само мобилната версия, а това е изключително побъркващо.

Има ли смисъл да пиша, че и при мен продължава това...  Tired

# 384
  • София
Като натисна 'Ново', за да прочета новите отговори по темата, ми отива на отговори, които вече съм прочела.

# 385
  • Варна
Преди малко ми излезе "голямата грешка" при опит да публикувам. После успях.
Интернетът ми е боза в квартирата, но да знаете! Ако е важно за форума.

# 386
Не мога да вляза в профила си от друг компютър, дава ми грешна парола. На опцията за забравена парола изписвам имейла си, но така и не получавам нищо. От повече от месец не получавам и известия, независимо че съм отбелязала, че искам да получавам. Какво да направя?

# 387
Здравейте, за пореден път сигнализирам - вчера имах ново лично съобщение, което прочетох, а до днес все още ми изписва "имате ново ЛС" на всяко кликване по сайта. Всики път ли трябва да пиша на вас, за да спре това известяване? Наистина е изнервящо.
Благодаря!

# 388
Днес между 11.30 и 12 ч. сайтът временно ще е недостъпен.
Извиняваме се за неудобството!

# 389
Няколко пъти като си чета отговорите, след рефреш ме изхвърля от сайта.
Сега ми изчезва профилът и се налага отново да влизам с паролата си.
Тези неприятности ми се случват през Google Chrome.

Общи условия

Активация на акаунт