Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 11

• 51 279
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Гери, Hugчестито и от мен! newsm51 Ти си ми един от най големите помощници в борбата при отказването !Възхищавам ти се и ти желая да продължаваш все така да ни бъдеш за пример!

# 332
И аз да кажа 3-3-3-3, цели 3 години..

Възможно ли е да започна пак, след толкова време?! Embarassed Thinking

Да, да, може, може винаги да пропушиш отново, дори след 4,5,10 години. Човек трябва да внимава.

Честито, Гери, ти си стожерът тук, и преди съм го казвала! Страхотна си, че поддържаш темата жива. Защото истината е, че човек забравя колко трудно е било и продължава да се бори с други житейски проблеми.

Всъщност наясно съм, че може да пропушиш и след 20 г., дори никога да не си пушил, Simple Smile просто исках малко подкрепа, за което благодаря. Аз знам, че няма да пропуша повече, но в онзи момент наистина се уплаших. Още ме боли гърлото, толкова е гадно...

# 333
Благодаря ви за хубавите думи, но аз не се чувствам нито силна, нито че правя нещо вече за темата, освен че я посещавам честичко  Simple Smile Радвам се на изминалите години без цигари, като изобщо не знам дали тази няма да ми е последната, утре какво ще е, просто се радвам за днес и планове не си правя, че да не се разочаровам  Simple Smile Честно казано съм изненадана от себе си, че съм стигнала 3 години, без изобщо да дръпна и 1 път от цигара, от момента, в който казах край  Blush Гордея се със себе си Flutter

# 334
  • Вестерос
Днес става 1 година откакто не пуша. Много съм щастлива  ura bigdance2

# 335
  • Луната
Днес става 1 година откакто не пуша. Много съм щастлива  ura bigdance2

Тиф Hug, това си е наистина повод за радост! Честита годишнина! bouquet
И да си подариш нещо Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 09:23 от Woman^In^White

# 336
  • Вестерос
Мерси много, аз бях забравила, чак сега се сетих, иначе си накупих разни неща от Джъмбото, ама утре ще си подаря нещо за празника  Laughing Hug Hug

# 337
  • Бургас
Тифани, честитоооо!  Hug

# 338
Tiffany Aching, честита годишнина и от мен!  Hug
Като гледам честитките, май доста хора сме отказали цигарите в края на годината Simple Smile пожелавам на още много да си подарят този подарък за Коледа Hug

# 339
  • Бургас
още много да си подарят този подарък за Коледа Hug

Както се казваше в някаква реклама "Перфектния подарък!"  Grinning

# 340
  • Вестерос
Благодаря ви  HugАз бях писала и назад, че моето беше покрай един много гаден грип  Laughing

# 341
Благодаря ви  HugАз бях писала и назад, че моето беше покрай един много гаден грип  Laughing
Може да е бил гаден грип,но все пак виж каква услуга ти е направил.! Даже трябва да си благодарна ,че тогава си разболяла!Шегата настрана.... Hugчестито и от мен!Още много ,много години без цигари... и вече нямаш нужда от вируси Laughing така че нека си здрава,ухаеща на чистичко и със самочувствието на независима жена!

# 342
Tiffany Aching, честитка и от мен  Tada bigdance2 ura
Толкова е хубаво да видиш толкова хора, преборили гадния смърдящ навик   Grinning

# 343
Вчера видях момичето, което ме беше мотивирало да спра цигарите. Тя ми каза за Алан Кар, беше супер леко и нахъсващо отказване. Е, година по-късно беше с цигара. Не искам да се връщам към гадния навик, наистина. Не знам какво я е накарало, дано имам здрав разум и не ми щукнат луди идеи никога повече.

# 344
Здравейте, момичета. Честито на всички, преборили гадния навик. Интересно ми е дали имате качени килограми със спирането на цигарите, резултат от по-често хапване и нервност? Питам от чисто любопитство, не видях някой да е споделял за това? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт