благодаря ти

Честит рожден ден!
много тъжно туй с котето
По този повод ще ти кажа днес какво се случи пред блока.
От там на 112...и те ме сиктердосаха
Звъннах в енергото, защото се сетих, че те имат вишки за уличното осветление и за отчитане на електромерите на циганите, които са по стълбовете. От там ми заявиха, че щом няма посочен адрес за авария, няма как да изпратят кола
Сетих се и за кабеларките и нета, че имат дълги, разтегателни стълби по 6 метра, но там само като чуха за какво става въпрос, ми затвориха телефона
Звъннах отново, вече обезверена, с цел да им тегля една майна, но изобщо не ми вдигнаха
Последното за което се сетих, бяха алпинисти, от тези дето се катерят и режат дървета. Звъннах и за моя изненада казаха, че веднага ще се отзоват, срещу сумата от 50 лв. Дойдоха цял екип с въжета и оборудване. Едно момче се препаса, обу обувки с шипове (мисля че им викат котки) и почна да се катери и да премята въжета през клоните. 40 мин. му трябваха, докато се добере до котето, но в крайна сметка, свали котето невредимо. Под дървото се бяха събрали много хора и деца и наблюдаваха с интерес развоя на събитието. Дори го аплодираха когато слезе, но аз се замислих за бездушието на всички тези инстанции и за хората през тези дни когато котето беше на дървото,които подмятаха реплики от сорта "ми дай една прашка и щи го свалим веднага"
Тъжно, много е тъжно, когато си заобиколен от бездушие....

благодаря ти 

Честит рожден ден!
много тъжно туй с котето
По този повод ще ти кажа днес какво се случи пред блока.
От там на 112...и те ме сиктердосаха
Звъннах в енергото, защото се сетих, че те имат вишки за уличното осветление и за отчитане на електромерите на циганите, които са по стълбовете. От там ми заявиха, че щом няма посочен адрес за авария, няма как да изпратят кола
Сетих се и за кабеларките и нета, че имат дълги, разтегателни стълби по 6 метра, но там само като чуха за какво става въпрос, ми затвориха телефона
Звъннах отново, вече обезверена, с цел да им тегля една майна, но изобщо не ми вдигнаха
Последното за което се сетих, бяха алпинисти, от тези дето се катерят и режат дървета. Звъннах и за моя изненада казаха, че веднага ще се отзоват, срещу сумата от 50 лв. Дойдоха цял екип с въжета и оборудване. Едно момче се препаса, обу обувки с шипове (мисля че им викат котки) и почна да се катери и да премята въжета през клоните. 40 мин. му трябваха, докато се добере до котето, но в крайна сметка, свали котето невредимо. Под дървото се бяха събрали много хора и деца и наблюдаваха с интерес развоя на събитието. Дори го аплодираха когато слезе, но аз се замислих за бездушието на всички тези инстанции и за хората през тези дни когато котето беше на дървото,които подмятаха реплики от сорта "ми дай една прашка и щи го свалим веднага"
Тъжно, много е тъжно, когато си заобиколен от бездушие....
много ти благодаря за прекрасното пожелание

както и това което Мичонка е написала. Държавата нехае за народа си а какво да очакваме за бездомните животинчета- искаме да сме в Европа,ами да вземат пример от повечето европейски държави,има закони защитаващи животните,дори и тук преди няколко години имаше случай детенце на 2-3 годинки беше пуснало коте в тоалетната ,та викаха пожарникарите ,извадиха котето но майката на детето затова че е позволила това да се случи я грозеше затвор ако не се лъжа година -1.1/2
Леле какъв фрагмент
и въобще не искам да чувам,че е сън 
мерси мила 
Много здраве,безкрайно щастие и любов!
Много ти се кефя,да знаеш.
Жалко е,забравихме за човечността
мерси мила
дано има повече хора като вас, браво мога да кажа само

ма то 4 дни така мяука, че сърцето те боли начи, и на края нямаше душа и за това 

ма то 4 дни така мяука, че сърцето те боли начи, и на края нямаше душа и за това 

радвам се, че познавам, макар и виртуално такъв прекрасен човек като теб...
Браво! 
Препоръчани теми