Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
 каза че е изпратил 4 бр и не го интересува  от там нататък какво  е станало ... а кашона си дойде запечатан и не пипан ...

# 496
  • София
nan4etoo Някъде на кашона (етикета) пише теглото му. Ако е бил, при изпращането само 1 бр, то и теглото е значително по-малко. Снимай етикета и пиши отново на продавача. Можеш да пишеш и на Амазон. Има опция някъде да помолиш Амазон за съдействие.

# 497
nan4etoo Някъде на кашона (етикета) пише теглото му. Ако е бил, при изпращането само 1 бр, то и теглото е значително по-малко. Снимай етикета и пиши отново на продавача. Можеш да пишеш и на Амазон. Има опция някъде да помолиш Амазон за съдействие.

кашона го изхвърлих и не се сетих за това Sad

# 498
  • Варна

В пощата също ще има тези данни.Срещу номера на пратката ти и къде си се подписала за да я получиш,ако помниш датата от която е взета лесно ще ги намерите. Peace

# 499

В пощата също ще има тези данни.Срещу номера на пратката ти и къде си се подписала за да я получиш,ако помниш датата от която е взета лесно ще ги намерите. Peace

пратката е през габко  но там е проблема амазон ми казаха че отговарят само до първия  адрес   и аз съм си виновна че  не е до мой адрес а до превозвач .. нямало как да гарантират  след това  пратката Sad  и сега 210 лв съм назад .. и пратката  беше  пълна със  картони и хартия ..

# 500
# 501
nan4etoo ,защо не опиташ да пишеш пак на чата ? Все едно за пръв път им пишеш за проблема. Може да попаднеш на друг служител с по-либерално отношение по въпроса .Успех!

# 502
  • София-Младост
nan4etoo ,защо не опиташ да пишеш пак на чата ? Все едно за пръв път им пишеш за проблема. Може да попаднеш на друг служител с по-либерално отношение по въпроса .Успех!
И да не обясняваш за превозвача...много неприятно се е получило Sad

# 503
Момичета, има ли някой код 10/50 (може и друг), който няма да ползва?  Praynig
Много ще бъда благодарна ако ми го пратите на ЛС  Hug  bouquet

Мярнах някаква отстъпка от 20% при абониране на Прайм-а, но ми изчезна рекламата  Embarassed някой запознат да даде линк или да ми обясни? За немския амазон става дума  Peace

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 15:36 от *Мариана*

# 504
Тук линкът излиза http://www.amazon.de/s/ref=s9_acss_bw_ln_bosehsln_10_1?__mk_de_D … f_rd_i=3581963031  .

Четох първия пост и останах с впечатлението, че ако ползвам този код, после няма да мога да спра абонамента си. Но помня, но може и да греша, че преди време момичета поръчваха памперси и прекратиха този абонамент. Моля, по-вещите да се включат, коментирано е не веднъж, знам, но съм изключила.

# 505
Поръчах си куфари от es.buyvip ....пратени са ,но без проследяване , къде да ги чакам ?

# 506
  • софия
Вчера взех от превозвач комплекта на Мepra. Благодаря на този, който пусна намалението! Хубав е, но се изумявам на цената му. Аз го взех за 28 п.
Ножовете на berghoff не се нуждаят от реклама, а за 9 п. са просто перфектни.

# 507
  • София
Здравейте!
Бих искала да ви попитам,когато направя поръчка с карта,в която няма достатъчно наличност,колко дни имам докато заредя картата?Пуснах два чифта обувки от немския,но мога да преведа парите в понеделник.Късно ли е?

# 508
  • софия
Здравейте!
Бих искала да ви попитам,когато направя поръчка с карта,в която няма достатъчно наличност,колко дни имам докато заредя картата?Пуснах два чифта обувки от немския,но мога да преведа парите в понеделник.Късно ли е?

Не е късно.

# 509
  • София
Звънче, благодаря ти.Случва ми се за първи път и не бях наясно със ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт