Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 137
  • 746
  •   2
Отговори
# 300
  • Deutschland
Имам Манифесто във версията на Роксан.Много  ванилия усещам  и е много траен-за почитателките на ванилия го препоръчвам особено сега за есента  Heart Eyes

Знaчи е зa мен!:) Блaгодaря, че сподели

# 301
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Имате ли наблюдения дали Escada - Magnetism във версията на Roxanne е също толкова трайна, колкото и Мууд-чето? Ще се радвам, ако препоръчате и друга сполучлива имитация на този парфюм.

# 302
  • Бургас
Здравейте!

Имате ли наблюдения дали Escada - Magnetism във версията на Roxanne е също толкова трайна, колкото и Мууд-чето? Ще се радвам, ако препоръчате и друга сполучлива имитация на този парфюм.
Аз харесах повече версията на Заг Зодиак от тази на Роксан. Ароматът е силен и много траен. За съжаление не познавам оригинала и нямам представа дали имитацията е сполучлива.

# 303
KDS, моля те да споделиш за She wood velvet forest wood,оригинала,че отдавна съм го запланувала.Как е като трайност?Аз усетих много хубава теменужка.Тествах го отдавна.Търся нещо горско,мъх,цветя,борови връхчета?Нещо такова ли е?

# 304
  • Бургас
Пробвай Ескадата в имитация на Лорис-много е добра Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 305
  • В полите на Витоша :)
KDS, Bright Crystal, благодаря ви!   bouquet
Ще пробвам и двете версии.

# 306
Привет!  wavey

Утре очаквам доставка на рефанските 182 Адикт и 001 Мис Диор Шери, като съм имала отливки на оригиналите.
Новак съм в имитационните аромати, но от вчера насам прочетох всички теми и сте много заразителни ентусиасти.   Crazy
Радвам се, че съм в темата и ще споделя, когато получа ароматите, също и като ги понося.   Heart Eyes

# 307
  • Бургас
Добре дошла  bouquetочакваме с нетърпение да споделиш.А аз да похваля парфюма Наоми Кембъл във версията на Рефан,страхотен е препоръчвам Heart Eyes

# 308
Момичета, имам желание да си купя Alien на Thierry Mugler,ползвала съм няколко парфюма на Рефан,доволна съм,но ако си заслужава някоя друга фирма бих пробвала и ако може като цена да ме ориентирате,и като милилитри.Който го е ползвал да сподели мнение как е бил,като трайност и доближава ли се до оригиналния по аромат.  Rolling Eyes  bouquet

# 309
  • Бургас
KDS, моля те да споделиш за She wood velvet forest wood,оригинала,че отдавна съм го запланувала.Как е като трайност?Аз усетих много хубава теменужка.Тествах го отдавна.Търся нещо горско,мъх,цветя,борови връхчета?Нещо такова ли е?
Точно такова е - гора, хладина, трева, дървесина, борови връхчета и виолетки  Grinning Хубав аромат, за мен е унисекс, въпреки че се води дамски. За съжаление трайността му не е перфектна. Новата имитация на Рефан в основни линии прилича и на този. Може да го тестваш, за да придобиеш обща представа. Не знам She wood velvet forest дали все още се намира за тест във физическите магазини.  Peace

# 310
  • BG-DE
Вчера случайно минавайки покрай магазинчето на Заг на Борис реших да пробвам Магнетизма на Ескада (преди години го носех доста) и тяхната версия много ми хареса, прилика определено има но е по-олекотен и не така плътен като оригинала, обаче крайният резултат е чудесен, ако този аромат имаше лятна версия то така си я представям Heart Eyes Освен това изглежда действително траен, на ръката ми се задържа едно близо 6 часа  Simple Smile Определено се замислям да отскоча да си взема  Grinning  

# 311
Вчера случайно минавайки покрай магазинчето на Заг на Борис реших да пробвам Магнетизма на Ескада (преди години го носех доста) и тяхната версия много ми хареса, прилика определено има но е по-олекотен и не така плътен като оригинала, обаче крайният резултат е чудесен, ако този аромат имаше лятна версия то така си я представям Heart Eyes Освен това изглежда действително траен, на ръката ми се задържа едно близо 6 часа  Simple Smile Определено се замислям да отскоча да си взема  Grinning  

Момичета, доста от Вас, както и Menerva споделят за тази Ескада Магнетизъм в различните ѝ версии...Какъв точно е ароматът ѝ...Аз изобщо не се сещам, май не е от леките плодово-компотести Ескади...Ще Ви помоля да споделите.  Simple Smile

# 312
И преди беше писано, но искам и аз да похваля Aventus- Creed и Valentino- uomo на Рефан. Направо сме пристрастени с мъжа ми по тях. И деата ми харесват много. Вече изпръска по 2 шишета. А беше много трудно да го накарам да си купи имитация. Препоръчвам ви ги и двата много горещо. Според мен Aventus е первектен за предстоящата есен.

Как е като трайност Valentino Uomo...Аз го бях взела миналата година, когато излезе за съпруга ми, но не беше хич траен- до час се измирисваше. После го тествахме и като оригинал и се оказа, че Рефанският е почти едно към едно...

KDS, стори ми се че ти наскоро (но не намирам поста) коментираше за реплика на Fuel for life, че не си намерила добра...Има го на D&P, пробвай...но не нямам лични впечатления.

# 313
  • BG-DE
allforone, хич не ме бива да описвам, но простичко обяснено Магнетизма определено няма нищо общо с останалите чисто плодови  Ескади, да тук също се усещат плодчета, но по един приятен начин и правят основните карамелено-ванилови нотки елегантни, а не лепнещо сладки. Ето тук може би ще се ориентираш по-добре http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-Magnetism-1036.html  мисля, че си струва да го тестваш  Peace BTW аз се поддадох на изкушението и си го взех  Embarassed мно-о-о-го съм доволна  Grinning

# 314
allforone, хич не ме бива да описвам, но простичко обяснено Магнетизма определено няма нищо общо с останалите чисто плодови  Ескади, да тук също се усещат плодчета, но по един приятен начин и правят основните карамелено-ванилови нотки елегантни, а не лепнещо сладки. Ето тук може би ще се ориентираш по-добре http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-Magnetism-1036.html  мисля, че си струва да го тестваш  Peace BTW аз се поддадох на изкушението и си го взех  Embarassed мно-о-о-го съм доволна  Grinning

Manerva, благодаря ти за бързия отговор!   bouquet

Моля те сподели ни като го разносиш колко е трайността при теб.

Момичета, сега се подсетих по повод Фрагрантика, че Рефан имат много добра имитация ето на това Кавали:

http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … Parfum-13675.html

В последния месец я тествах два пъти- на блотер и на китката. Смело мога да кажа, че е много близка до оригинала и с добра трайност.

D&P също я имат. Тествала съм я и при тях, също много добра трайност и близка до оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт