Сладкарничка за книги - тема 50

• 26 723
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тадаааам, добър ден, как сте? Надявам се добре.
Плажуващите, как е времето? Пържите ли се, ммм? Аз ходих за бански вчера, ми че то почти нищо не е останало по магазините, бре, едва си намерих  ooooh!. И с тая мода да продават отделно горнище и отделно долнище, в няколко магазина имаха или едно, или другото  Crazy.

# 121
  • София
Здр.
Времето е страхотно!Децата се забавляват,ние също.
Днес дори хванаха малко рапани.

# 122
Венка, какъв си взе?  Simple Smile
И на мен не ми се нрави тази мода с различните бански...  Laughing

Слив, а ти защо си още "Синя", а?  Thinking

# 123
  • София
Черно горнище + долнище в комбинация от черно и бяло на някакви формички. Горнището е от онези, дето можеш да вържеш или на врата, или на гърба. Не знам дали се сещаш, не мога да го обясня и не зная дали има някакво име. Не е нищо особено.
Взех го от Етам - много малко модели бяха останали, ама намалението беше май повече от 50%, та съм доволна поне от тази гледна точка.
Скрит текст:
Ходих и в Севън Секъндс. Харесах един бански (комплект). Гледам го - Армани, цена - мамата си трака  ooooh!. ММ ме накара да го пробвам, нали скоро имам РД. ОК, казвам си, може пък да се поглезя. Влизам в пробната и като го огледах... горнището явно е стояло из складове и по закачалки и беше очеизвадно захабено, а на долнището беше паднало металното символче с марката и стърчаха конци  ooooh!. Ми, мама му стара, за толкова пари поне да оглеждат какви боклуци редят по щендерите си и да ги чистят, егати.

Леле майкоУ, написала съм врЪта  ooooh!! Не само се чувствам, ми направо съм грамотна днес  Crazy Stop!

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 13:40 от Вени***

# 124
Брех, аз защо не попадам на тая мода с отделни долнища и горнища на бански? Ни едни комплект не ми става на мен - горнището ми е голямо, долнището ми е малко, направо избеснявам.  #Cussing out Crossing Arms

# 125
  • София
Намерих снимка даже, ей го моделчето:
Скрит текст:

Мери, в Etam и в Reserved със сигурност ги продават отделно. Просто се усеща, че идва края на лятото и разнообразието е по-малко, но пък и цените доста по-ниски.

# 126
И в HM - тоже  Wink

Симпатично е моделчето, Венка, честито  Hug

# 127
  • Belgium
Умирам за mix&match тенденцията при банските  Party

Още едно време като я видях при Victoria`s Secret много ѝ се зарадвах и сега вече почти не слагам горница и долница от един и същ коплект. Така човек си има огромно количество нови бански  hahaha

Изчезвам към плажа, че утре палим за София.

# 128
Изчезвам към плажа, че утре палим за София.

Вземи и Хана, да види и тя някой и друг гларус ...  Whistling

# 129
Венка,честит ти бански!  Simple Smile Харесва ми модела на горнището- и на мен точно такъв ми стои добре.  Wink

# 130
Ей, Венка, много е красиво това горнище!
Да имаше поне някакъв шанс да ми стоят такива кройки, но не - с тая пълна липса на бюст...  Rolling Eyes

Иначе и аз се кефя на раличните долни и горни части и даже да си призная така си ходя от много лета, преди да започнат да ги продават отделно дори. Причината е най-вече, че наистина супер трудно си намирам горинища, а намеря ли нещо което ми пасва, то долната част обезателно не ми стои добре... Дълго време всякакви неизползвани никога долнища ми се мотаеха из гардероба от комплекти, купени заради горнищата.

# 131
  • София
Мерси, момичета  Hug.
Скарамуши, то и аз нямам много бюст, да не кажа хич. А от няколко дни съм с ПМС, заради който съм подута като балон. Трябва да ви кажа, че това са единствените дни, в които се чувствам така, сякаш имам цици  hahaha. Само ме е страх, че като ми дойде, горнището ще се окаже празно  Mr. Green.

# 132
Аз да ви кажа, че такива моделчета отиват точно на скромни бюстове   Hug
Иначе не мога да си представя как ще се държи като се върже отзад  Mr. Green

# 133
  • Сред лисици
Чуден бански, Вени! Миналата година в края на лятото си купих бански от две части, който уж пробвах, преценявах, а после се оказа, че долнището ми е малко. С големи илюзии относно размерите на някои свои части ще да съм съм била, щом сега с това долнище се кипри 8-годишната ми дъщеря hahaha. Още съм в процес на издирване по магазините на подходящо по цвят долнище за осиротялото горнище.

# 134
Миж, то скромни, скромни, ама някои хич с нищо не можем да се похвалим. Laughing

Аз за първи и последен имах чувството, че имам бюст точно след като родих. Даже майка ми като ме видя с една рокля в деня на изписването и съвсем спонтанно каза: "Оу, колко добре може да изглеждаш с гърди!"...

Общи условия

Активация на акаунт