Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте! Това са Вълшебниците имат няколко пакета, но първитя от 120лв от сайта им не го предлагат, другият е 590лв, който ас само 3 срещи, което казаха, че е малко, а този е 8 срещи за организиране на сватбата с украса, помощ за ресторант и т.н. , както и да присъстват на сватбата , за да следят вс да е ок, имат и пакет от около 1290лв, в който са неограничен брой срещите.

# 316
Привет, момичета!

И аз се бях насочила към Вълшебниците, защото ми допадат техните украси, но да ви кажа честно, 3 срещи са ми малко, а пък 890 лв са ми много!
+ това какво означава помощ за ресторанта, информация за гражданско и църква, препоръки за фото/видео и т.н

А ако вече ги имаме и сме ги избрали тези неща, би трябвало да са по-гъвкави в предложенията. Поне аз така мисля  newsm78

Аз лично искам агенция само за украсата (под това разбирам маси за гости, булчинска маса, цветя, покривки и там каквото друго се слага), украса за колата и самата подредба на залата в сватбения ден докато ние сме в гражданско/църква. Много ми се струват 890 лв за тези неща  Confused

# 317
Здравейте, и на мен ми предстои сватба през 2016, ще се радвам са се присъединя. , Прочетох че ще има една сватба в Рибарица. Нашата също ще е там. Запазили сме дата за август. Що се отнся до последната тема, която коментирате, аз също държа на агенция за украсата и за някои моменти свързани с организацията на самия ден. В момента съм в търсене на РокляТА, вие от кои магазини сте доволни

# 318
Привет, момичета!

И аз се бях насочила към Вълшебниците, защото ми допадат техните украси, но да ви кажа честно, 3 срещи са ми малко, а пък 890 лв са ми много!
+ това какво означава помощ за ресторанта, информация за гражданско и църква, препоръки за фото/видео и т.н

А ако вече ги имаме и сме ги избрали тези неща, би трябвало да са по-гъвкави в предложенията. Поне аз така мисля  newsm78

Аз лично искам агенция само за украсата (под това разбирам маси за гости, булчинска маса, цветя, покривки и там каквото друго се слага), украса за колата и самата подредба на залата в сватбения ден докато ние сме в гражданско/църква. Много ми се струват 890 лв за тези неща  Confused

А включена ли е цената на цветята в тези 890 лв? Или тази сума е за срещите само?

# 319
  • Велико Търново
Лелеее какви са тези суми? Ние тъкмо обмисляме от коя агенция да започнем с питането, но като чета ми става лошо Confused Като цяло сме се насочили само за украса да ги търсим, защото с нея просто няма как да се оправим сами, всичко друго ще си търсим сами, тъкмо да си спестим разходи от техните комисионни и да не трябва да се съобразяваме, защото все пак всяка агенция си работи с определени фотографи, оператори и т.н. и не искаме да ни се налагат. Не че знам дали го правят де  Simple Smile

# 320
Лелеее какви са тези суми? Ние тъкмо обмисляме от коя агенция да започнем с питането, но като чета ми става лошо Confused Като цяло сме се насочили само за украса да ги търсим, защото с нея просто няма как да се оправим сами, всичко друго ще си търсим сами, тъкмо да си спестим разходи от техните комисионни и да не трябва да се съобразяваме, защото все пак всяка агенция си работи с определени фотографи, оператори и т.н. и не искаме да ни се налагат. Не че знам дали го правят де  Simple Smile

Ами и на мен ми се струва по-добре за украса и координация в деня само. Попитах агентка (препоръчана ми от приятелка, на която направи украсата и имах голямо желание да работим с нея) за подходящи локации за сватба извън София, но ми изпрати копиран и недобре оформен документ  #Crazy и за тая работа да се плаща комисионна  Naughty (силно се надявам, че не при всички е така) Тааа в крайна сметка по-добре сама, макар че не съм в България

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 20:09 от Kris_Muf

# 321
В Русе имаме една фирма, която се занимава само с украса и ако всичко друго си направим сами, може би ще използваме нея за украса.

Нашата сватба ще е извън града, както ви казах по-рано. Онзи ден подадохме заявление за изнесен ритуал в нашата община, но ми се обадиха вчера, за да ми кажат,че мястото,където искаме да е ритуала се води в друга община. Сега трябва да идем в другата община и там да подадем документи. Няма как, иска си се жертви Simple Smile

# 322
  • София
Хриси_88 - Коя агенция сте избрали за украсата? Да и аз май ще се насоча само за координатор в деня и украсата.

# 323
Добро утро, момичета Simple Smile

siiv, не сме избрали още, някак ми се струва, че има много време, 8 месеца има  Confused не знам.
Бях харесала Вълшебниците, със сигурност ще се срещна с тях, за да поговорим малко дали могат да ми предоставят само нещата, които искам и на каква цена.

Със сигурност не искам да плащам за пакети, от които няма да ползвам 70 % от нещата  Embarassed

# 324
  • Велико Търново
http://meriancenter.com

Сватбен център ''Мериан'' също правят много хубави украси и имат идеи .. но не знам дали някоя агенция изобщо има пакет включващ само украса .... иначе и аз бих искала само това  Thinking

Здравейте!
Точно за "Мериан" - една колежка се омъжва тази година през април и е ползвала техните услуги тук, във Велико Търново, само за украсата, така че явно са си гъвкави в това отношение. Предполагам и другите агенции предлагат такива услуги, все пак са си конкуренция Simple Smile

# 325
На мен ми излиза като Suggested Post във Фейсбук от доста време.
Сега ги разгледах по-обстойно и дооооста ми харесват нещата Simple Smile

# 326
Като една прясна булка гледам разисквате украса. Аз в това отношение честно казано си бях скръндза. Исках да спестя така да се каже. Та мен реално агенцията ми украси само изнесеният ритуал, колата и ресторанта. Не съм купувала подаръчета , покани и т.н. всичко ми излезе 660 лв за 130 човека.

# 327
И аз точно нещо такова искам.
silvushka, вашата сватба къде е била, коя агенция сте ползвали Simple Smile

# 328
Нашата сватба беше в Козлодуй , ползвахме сватбена агенция Три - о . Ако все пак дадеш ясен бюджет на агенцията не вярвам да не се съобразят с него. Все пак по - добре да вземат някакви пари ,отколкото никакви. Ако искаш ми пиши на лично . Можа да ти покажа снимки от нашата украса

# 329
Тъй като съвсем наскоро преживях вълненията, които тук обсъждате, да ви успокоя малко: успях да се справя с приготовленията, институциите и пр. неща за около месец. Без агенции, само с усилията на мен и на съпруга ми и тук-там искано мнение от родители. Най-бавно стана роклята, понеже трябваше да се шие - за около 3 седмици, другите неща - включително медицински (по надлежен ред), запазване на дати в църква, гражданско - стана много бързо и безпроблемно (за София става въпрос). За украсата на ресторанта: купихме цветя и помолихме от ресторанта да аранжират масите, така че специална агенция изобщо не беше нужна. Обсъдихме и поръчах булчински букет три-четири дни преди събитието - от много приятен бутик за цветя, каквито обаче има на доста места в града. Там се поръчва и украсата за колата. Издирването на добър фризьор беше малко по-трудно, но след 2-3 проби при различни фризьорки в крайна сметка избрах и моя стилист. Въобще: нареждат се нещата, въпреки напрежението. Още повече - имате месеци за подготовка. Затова, пак казвам, агенции не са нужни. Първо избирате ресторант, после записвате час в гражданското, след това - в църквата, паралелно поръчвате рокля - и готово. Ако имате нужда от добър фотограф, на лични мога да ви препоръчам; също и фризьор; грима си го правих сама и мисля, че добре се справих.

Общи условия

Активация на акаунт