Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Привет, момичета Simple Smile Да, и аз не мисля, че е рано, особено за София и особено за майските и юнските сватби, но записванията започват на 2 ноември.....трябва да се изчака какво да се прави, все пак 3 седмици има само Simple Smile

# 346
Привет и то мен, вече имаме напредък с подготовката - запазихме си ресторант и съм много доволна
 Simple Smile Ще сме в Best Western Еxpo  newsm44

Отностно това дали е рано за София поне мога да каже, че аз специално срещнах вече няколко запазени ресторанта, така че не лошо да побързате за да имате по-голям избор.

P.S Открих и невероятен ресторант за сватби (Central park hotel), но е за около 80 човека (беше малък за нас), но се влюбих в гледката  му - ремонтираните фонтани на НДК, управителя изглеждаше много приятен а и цените бяха нормални.  Ако някой го интересува имам и оферта от тях

# 347
  • Sofia
Ние обиколихме ресторантите този уикенд и вече имаме фаворит. DJ ще прослушам сега. Стряскат ме цените за фотограф - за повече от 5 часа тарифите са към 1000лв  Shocked Shocked Shocked Някой може ли да препоръча фотограф и цени, които са ви поискали.

# 348
vaflichka, препоръчах ти на лични.

# 349
Ние обиколихме ресторантите този уикенд и вече имаме фаворит. DJ ще прослушам сега. Стряскат ме цените за фотограф - за повече от 5 часа тарифите са към 1000лв  Shocked Shocked Shocked Някой може ли да препоръча фотограф и цени, които са ви поискали.

Кой избрахте  Simple Smile

# 350
Ние също ще поемем нощувката, но само на най-близките роднини - тези на ММ от София, които са поне 30. А за всички приятели, които не са от Пловдив ще разпитаме къде какво може да намерим като приемлива цена за нощувка.

Здравей nezabravkaa,
Може ли да споделиш какви куверти ти дадоха за х-л Империал? В брошурата им пише, че дават и преференциални цени за стаи, знаеш ли колко вървят? И на мен ми хареса хотела. Ние с годеника ми мислим за 7.05., но все още не сме решили за ресторанта. Иначе и нашите гости почти всички не са от Пловдив и още се двоумя къде да я направим. Confused

# 351
  • София
Здравей marisa333,
 В офертата, която ми изпратиха има 5 варианта на примерни менюта, като можеш сама да определиш меню от изброените. Минималния куверт е 37 лева. За преференциални цени ми казаха, че за 2016 година още не са определили точна цена за нощувка и допълнително ще ме информират. Относно хотела е прекрасен, градината също. Колко човека ще сте? Балната зала е заета за 07 и 14.05, ние също искахме за тогава.

# 352
Здравей nezabravkAAA,
Да, разбрах. Днес и аз им звъннах и разбрах, че е резервирана. Запазих за Санкт Петербург. И там кувертът достига до 40 лв горе-долу. Вие в коя църква ще сте?

# 353
Ние също ще поемем нощувката, но само на най-близките роднини - тези на ММ от София, които са поне 30. А за всички приятели, които не са от Пловдив ще разпитаме къде какво може да намерим като приемлива цена за нощувка.

Ние също ще процедираме по този начин. Ако имаш скоро информация за цени, моля те да споделиш.
Simple Smile

# 354
  • Sofia

Ние също ще процедираме по този начин. Ако имаш скоро информация за цени, моля те да споделиш.
Simple Smile

Настаняването и при мен ще е проблем. Не са много стаите, които ни трябват, въпроса е че трябва да платим по 2 нощувки, защото роднините ще идват от Варна и няма как да пътуват в деня на сватбата до София От хотела не ни дадоха добра цена за съжаление. Ако знаете изгоден хотел пишете моля ви.

# 355
Ние също запазихме хотел. Но Хотелчето има 10 стаи, от които 1та е младоженския апартамент. Най-наложителните ще спят в хотела, другите ще се върнат в града. Хотелчето и мястото, където ще е сватбата  ена около 30 км, но ще осигурим бус и автобус (осигурен от хотела)

# 356
Привет и от мен!  Laughing Нова съм във форума и ще се радвам заедно да споделяме трепети и емоции от предстоящите ни сватби през 2016 година.  Heart Eyes  Ние сме избрали вече дата и ресторант, за другото все ни казват, че било още рано. Ще има ли булки, на които сватбата им ще е в Арбанаси?  Rolling Eyes

# 357
  • София
Doreto_bg На коя дата сте, че и ние мислим за Експо, но този червен килим ме дразни. Каква декорация мислите ,че ще отива?

# 358
Здравейте и от мен Simple Smile Успех с подготовката на всички булки. Аз съм от Варна и датата на събитието е 17.09.2016. Да си кажа и аз : Добре че беше мама. Откакто решихме с ММ да си вдигнем сватба изобщо не съм предполагала какво означава това и изобщо не съм бързала. Уви както ви казвам "Добре че беше мама". Тя така се развълнува , че започнахме веднага със подготовката и не сбъркахме. Във Варна за тази дата в ритуална зала имаше вече 4 записани часове  newsm78 newsm78 (да се чуди човек, уж хората не се женили) Запазихме и църквата и ресторанта. Вече имам и оператор, НО ФОТОГРАФ -НЕ! Изобщо не знам как мога да си го избера , при положение че нямам поглед върху самата им работа .?.? Чудо ! Водещ и Дж - вече съм се спряла и на тях, даже съм ги капарилала. Май това е ... А и покани имам Simple Smile)) Ще се радвам ако някой има идеи за фотограф и украса за залата на хотела. Аз също мога да помогна със актуални цени ако желаете Simple Smile
Май стана много дълго, ама.....  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Приятен ден бъдещи младоженки  Heart Eyes

# 359
  • Sofia
Момичета - някой знае ли къде продават букети изкуствени цветя от тези които се слагат на младоженската маса и какви са им цените?

Общи условия

Активация на акаунт