Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Нашият DJ е Стоян Петров, той точно отговаря на изискванията ни, а DJ Хорхе е доста по-различен, приятен, но твърде приказлив.

Относно агенция аз все още се чудя, не съм се срещала с никой. Бях на сватба на където Ваня Стил беше агенцията, поисках оферта, но цените бяха многооо високи, за сега никой не ми е обявявал такава цена, но поне мога да кажа, че всичко на сватбата която присъствах беше чудесно.

Още се колебая дали да има ритуална зала или да подпишем в зала в хотела, която е предвидена за тази цел по принцип ... Какво ще кажете, плюсове, минуси?

# 391
Такааааа нека и аз да се включа към темата, която случайно намерих Grinning ние сме си избрали дата 25 юни, но все още нищо не сме почналу по подготовката, защото все си мислех, че е рано. Да, ама така като чета, даже сме закъсняли Grinning аз обаче имам мнооого дилеми. Едната е, че двамата живеем в София, повечето гости и приятели са от тук, но родата на ММ е от Враца, Плевен и Балчик от където всъщност е и той. Искахме първоначално да е в Балчик, защото е невероятно красиво, но се започнаха с въпросите. На по близките може да се подсигури нощувка, но на останалите гости ние ли трябва да я поемем? От моя страна няма толкова поканени, но неговото семейство е голямо и става сложно, а нямаме големи финансови възможности да си го позволим, защото ще излезе соленко. Исками се скромна сватба обрана само най близките, ама май и това няма да ме огрее Grinning  Та по въпроса, мои колеги ми казаха, че не съм добре да поемам нощувките, но някак ми е неловко да ги поканя и да си плащат освен горивото и спане... Другуя проблем е че съм влюбена в творчеството на една фотографка от Добрич мисля че е и ако искам да дойде в София май пак няма да е много уместно. Тааа да питам за София добри впечатления за фотограф ииии за шивач? Колкото до ритуалната зала мисля, ако я правим в София да е тази на хиподрума. Ииии другото което е- мен нещо това с краденето и дънданията с извинение на оркестри пред блока и т.н нещо не ме вдъхновява и искам да го пропусна, но всички ме притискат за традиционността. Таааа за сега толкова от мен ще следя темата и се надявам на съвети от вас.

# 392
И аз да се запиша в тази темичка. Не сме избрали все още дата, но при мене е много сложно - тепърва имам университет да завършвам и дипломна работа да пиша. Правим и опити за бебче и се притеснявам да не се окаже да мисля хем за сватбата, хем за университета хем за бебето, при положение, че работата ми си е доста стресираща и натоварена. Не знам кога да вмъкна сватба в графика си. Според вас ако е в по-студено време дали ще се получи - март месец ми се очертава може би най-свободен, а и за тогава дори сега да забременея няма да ми е проблем. Другия вариант е септември, но дотогава все се надявам да се появи и бебче. Ще го мислим тепърва Simple Smile

# 393
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз се записвам при вас  Hug
Ох, Chipunche, и ние сме горе долу като вас. Искаме бебче, но не се получава за сега, а не искаме и да спираме с опитите и да чакаме сватбата. По принцип мислихме за август, но още нищо не сме решили, а времето си минава и сигурно почти всичко ще е заето. И при нас вариантите са Април или Август... ooooh!

# 394
  • В сърцето на любимия човек
За зимните месеци сватба се организира много по-лесно и бързо  Peace
Първо шансът желаният ресторант, DJ, фотограф, както и часовете за гражданско и църква да са свободни е много по-голям, второ на някои места се прадлага отстъпка, която е немалка.
Отделно вариантите за декорация и тематика на сватбата са по-малко познати и ще са по-интересни на всички.

Ето няколко идеи за зимна сватба:
Скрит текст:

За мартенска сватба има чудесни варианти като например:
Тема "кокиче" или "момина сълза"  Peace

# 395
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте красавици! И ние ще сме догодина, юни месец, от София сме и сме в процес на проучване. До вчера мислех, че има много време... но уви, явно не е точно така Grinning

# 396
Здравейте красавици! И ние ще сме догодина, юни месец, от София сме и сме в процес на проучване. До вчера мислех, че има много време... но уви, явно не е точно така Grinning

Хахах значи не само аз съм се заблуждавала за юни

# 397
Такааааа нека и аз да се включа към темата, която случайно намерих Grinning ние сме си избрали дата 25 юни, но все още нищо не сме почналу по подготовката, защото все си мислех, че е рано. Да, ама така като чета, даже сме закъсняли Grinning аз обаче имам мнооого дилеми. Едната е, че двамата живеем в София, повечето гости и приятели са от тук, но родата на ММ е от Враца, Плевен и Балчик от където всъщност е и той. Искахме първоначално да е в Балчик, защото е невероятно красиво, но се започнаха с въпросите. На по близките може да се подсигури нощувка, но на останалите гости ние ли трябва да я поемем? От моя страна няма толкова поканени, но неговото семейство е голямо и става сложно, а нямаме големи финансови възможности да си го позволим, защото ще излезе соленко. Исками се скромна сватба обрана само най близките, ама май и това няма да ме огрее Grinning  Та по въпроса, мои колеги ми казаха, че не съм добре да поемам нощувките, но някак ми е неловко да ги поканя и да си плащат освен горивото и спане... Другуя проблем е че съм влюбена в творчеството на една фотографка от Добрич мисля че е и ако искам да дойде в София май пак няма да е много уместно. Тааа да питам за София добри впечатления за фотограф ииии за шивач? Колкото до ритуалната зала мисля, ако я правим в София да е тази на хиподрума. Ииии другото което е- мен нещо това с краденето и дънданията с извинение на оркестри пред блока и т.н нещо не ме вдъхновява и искам да го пропусна, но всички ме притискат за традиционността. Таааа за сега толкова от мен ще следя темата и се надявам на съвети от вас.

От думите ти разбирам, че ако сватбата ще е в София ще поемате нощувките на гостите на мъжа ти, а ако сте в Балчик, ще поемате нощувките на твоите гости, т.е. все на някой ще плащате и в двата варианта. Щом гостите на мъжа ти ще са повече, значи по-лесно ще е да платите нощувките на твоите гости и да бъдете в Балчик, а и там нощувките ще са в пъти по-евтини отколкото в София, разбира се, ако не изберете  голфовете за нощуване- BlackSeaRama, Лайтхаус Голф & СПА и др.
А можеш ли да споделиш коя е фотографката от Добрич?

# 398
  • София
Записвам се и аз в темата!  Blush

Сгодени сме от началото на декември миналата година, но решихме, че няма да имаме време за подготовка на сватба през настоящата година, та го оставихме за следващата.  Mr. Green

Та вече сичко върви с пълна сила, тъй като си падам малко control freak и всичко трябва да е изпипано до последния детайл.  Crazy

Поздрави на всички и приятна подготовка!  bouquet

# 399
  • Велико Търново
Момичетааа, да се похваля  newsm44 Имаме си кумуве вече - снощи ги питахме и не го мислиха изобщо - веднага се съгласиха. Супер доволна съм! Освен това кумата е фотограф, не сватбен, със съвсем друга насоченост, но веднага каза, че ще проучи и ще ми предложи добри варианти за сватбен фотограф. Поне едно по-професионално мнение да чуем, че голям проблем  Simple Smile

# 400
  • Sofia
Всички ще се омъжваме през юни. Ние вече имаме ресторант и DJ - търсим все още фотограф. Някакви идеи откъде да купим хубава домашна ракия? Също ако знаете по -изгодни фирми за етикети за бутилки?

# 401
Нашият дж е Емил Андреев,точно това,което търсихме.Относно фотограф ,разбрах,че Балевски често праща друг да снима.Аз след мнооооого търсене  се спрях на две момчета,които правят у-ни-кал-ни снимки,поне за мен.Не искат пари за транспорт и нощувки извън София и са двама!Цената им е като на повечето фотографи,само че са двама!Относно плащането на хотел ,аз също се отказах.Ще поемем само на най-близките!

# 402

От думите ти разбирам, че ако сватбата ще е в София ще поемате нощувките на гостите на мъжа ти, а ако сте в Балчик, ще поемате нощувките на твоите гости, т.е. все на някой ще плащате и в двата варианта. Щом гостите на мъжа ти ще са повече, значи по-лесно ще е да платите нощувките на твоите гости и да бъдете в Балчик, а и там нощувките ще са в пъти по-евтини отколкото в София, разбира се, ако не изберете  голфовете за нощуване- BlackSeaRama, Лайтхаус Голф & СПА и др.
А можеш ли да споделиш коя е фотографката от Добрич?

Правилно разбираш, ама неговата рода си е от там и имат къде да си нощуват, ако сме на морето. Някак си мисля по добре да поемем 20 нощувки тук от колкото 50 на морето. Поправете ме, ако бъркам Simple Smile  моята рода е от точно 7 човека, защото не смятам да каня лели, чичовци и т.н с които дори не се виждаме, нито говорим. Simple Smile всичко останало са приятели и мн близки хора.

# 403
  • София
Здравейте! Много е странене сайта на inspiritpictures и не намирам нито контакти, нито цени. Някой може ли да ми помогне?

# 404
  • София
Здравейте! Много е странене сайта на inspiritpictures и не намирам нито контакти, нито цени. Някой може ли да ми помогне?
И аз не мога да открия контакти в сайта  Thinking Но имам тяхна визитка: facebook.com/inspiritpictures, mobile phone 0895722424, mail adress targirov@mail.bg. Цените мисля че са около 900 лева, но трябва да попиташ конкретно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт