Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, в момента обработвам една сватба от Храм "Св. Мчца Параскева" и много ми харесва, уютна и приятна обстановка, изглежда много добре на снимки.

# 511
Привет момичета  bouquet

Добре дошли на новите булки  Hug

siiv, ние запазихме вече - 11.06 - 15 ч.  Simple Smile

Magiince, за мен лично бибило твърде голям разход да поемате нощувките на толкова много хора. Транспорт как да е, наистина автобус би било добра идея, но и нощувките на мен ми идва твърде много за 200 човека.

Канчендзьонга, на коя дата е вашата сватба. И ние сме в Св. София, аз съм влюбена в нея  Heart Eyes

Изинка, аз не съм чувала тези рокли  newsm78

# 512
Днес случайно попаднах на сайта има и имаше две, които ми хванаха окото,но нещо не ми изглеждат надеждни,вече 3ти път им звъня и никой не ми вдига- http://www.lovebirdsbg.com/

# 513
  • София
Днес случайно попаднах на сайта има и имаше две, които ми хванаха окото,но нещо не ми изглеждат надеждни,вече 3ти път им звъня и никой не ми вдига- http://www.lovebirdsbg.com/
Аз така като гледам сайта и снимките, роклите са от Алиекспрес. Във фейсбук страница има уж няколко реални снимки, ама и те изглеждат свалени от някъде, не приличат на българки Peace

# 514
И аз веднага си помислих за Алиекспрес Joy в събота ще отида до въпросния магазин да видя какво има в наличност и като качество все пак  Grinning

# 515
Да, определено снимките са свалени от Алиекспрес.
Мен ме беше прихванало нещо преди около месец и бях решила, че ще си взимам рокля от там и си писах с около 10-тина продавачи за реални снимки. Само 3-4- ми пратиха снимки и беше.....просто покъртително  #Crazy

Но със сигурност си заслужава да се отиде до този магазин, ще чакаме отзиви  Peace  Simple Smile

# 516
Даже пробата става със записване,от сутринта 3 пъти им звънях и никой не ми вдигна,бях се отказала и преди малко даже те ми звъннаха и записах час за 11,защото преди мен имало друга булка.... в събота очаквайте отзиви. Иначе мисля и до сватбения център да отскоча Crazy

# 517
И аз в събота ще меря рокли, но в Bridal House. Но аз май малко съм предубедена вече, защото много харесах една рокля в Paloma fashion, след това ходих и в Be Queen и в сватбения център и всичко сравнявам с тази първа рокля, която премерих.

В сватбения център има много неща и са супер мили, препоръчвам на всички булки да минат от там  Peace

# 518
Ох аз съм същата влюбена съм в първата рокля, която гледах в Holidaywed Atelier,даже в събота пак ще мина до там  Embarassed,но все пак мисля, че трябва още да поразгледам Joy

# 519
Не съм ги чувала тези рокли. А за Сватбен център Варна / София нещо?

# 520
  • София
Момичета, вчера ни записах за граждански брак за 04.06.2016г. за 15ч в Ритуална зала Оборище. Бяха мн учудени и разочаровани, че не искаме нито да снимаме, нито гости, само 4римата да се разпишем,щото така няма да им платим нищо, но им казах, че ние на др. ден ще имаме изнесен ритуал и затова така. Вие как ще сте?

# 521
  • София
Да ви попитам - в договора с ресторанта как са формулирани клаузите - да не сменят интериора, все пак декорацията си я определяме по него и ако се откажат, как да ви обещетат, защото и това се е случвало?

# 522
Ние също мислим да подпишем някой ден седмицата преди сватбата само с кумовете, ама нямам идея как става записването за изнесеният ритуал.. Супер са ми неясни тези неща..  Blush Ако някой може да разясни ще съм много благодарна. Също така има ли значение от коя ритуална зала ще е длъжностното лице?  newsm78

# 523
Ние ще сме с изнесен итуал. отидохме да подадем заявление в общината и понеже нашата сватба ще е в селце близо до нашият град, от Общината ми се обадиха да ни обяснят,че понеже селцето не е в същата община трябва да идем в общината на селцето Simple Smile Ако желаеш, прочети тук : http://troinovaje.blogspot.bg/2013/01/blog-post_30.html

# 524
Здравейте момичета,

Поръчахте ли вече поканите? Имате ли идея или мнение и препоръки за някоя агенция с хубави предложения? Моля, споделете мнение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт