Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • на пясъка при черупките от миди
Аз Кармата не я гледам, понякога телевизора е като фон и тия направо ме разбиват- имам чувството, че са малоумни. Толкова бавно говорят и само се гледат и просто има абсурдни ситуации, а пък Тапася ми е направо грозобой... Изобщо сериалчето е драматично  Tired

# 631
  • Хасково
За Гаурито аз гледах някъде из нета какво ще се случи и там и казваха,че е бременна,но някъде в темата разправяха как семейството на Джаго приема детето на Ганга като тяхно,за разлика от това на Гаури...но да не ви подвеждам,че не съм на 100%.
А тая Тъпася и тя...какво се занимава с безличният Виир.Днес Ратхор много правилно и го каза,че като негова съпруга ще получи всичко,ама тя...обичала Виирчооо.Ще се гръмна!
Любопитно ми е да разбера дали Тапася някога ще заобича Ратхор?

Обиква го и то много.Според мен това с голямата и любов към Виир в момента е по скоро от инат.След като поживя при него известно време преди да се оженят тя го поопозна и още в първата им брачна нощ му каза,че го обича

# 632
Тапася не обича Вир, а обича идеята, че е победила Ичхка. То целият филм е конструиран на егоизма на Тапася, която не може да приеме, че Ичхка може да бъде щастлива. Приема о като лична загуба и се бори с всички подли средства, за да не позволи на Ичхка да бъде щастлива.

# 633
За Гаурито аз гледах някъде из нета какво ще се случи и там и казваха,че е бременна,но някъде в темата разправяха как семейството на Джаго приема детето на Ганга като тяхно,за разлика от това на Гаури...но да не ви подвеждам,че не съм на 100%.

Да, сега, в близките епизоди, се разбира, че Гаури е бременна, и дори майка й много се радва и се надява, че зетя сега ще се върне, като разбере за детето, но Гаури казва, че не й трябва и сигурно го маха...
После, като се запознава с Ганга, Джаго вече започва да се променя, много страда заради Ананди и не може да си прости, че я нарани, ревнува я и т.н. и тогава тя, Ганга, го накара да разбере, че всъщност и Гаури е жертва на неговия егоизъм и за да продължи напред, той трябва да й поиска прошка, за да може и сам да си прости. Той отива в града за да се срещне с Гаурито, но тя не пожелава да се среща с него. Чрез медицинска сестра, тя го кара да я чака на опашка и после като пациентите вече свършили, той разбира, че тя тръгна и той остана с пръст в устата. Той разбра, че тя не пожела да се срещне с него.
После с него се заиграва Санчи, тъпата сестра на Шив, и Сумитра е много доволна от този факт. А пък Ганга живее при тях, след като Ананди и Шив намират и спасяват детето от баща му и го връщат на Ганга. Тя започва да учи и става медицинска сестра в болница на Джаго. После годежа на Санчи и Джаго се разтурва, не знам по каква причина, май Санчи е виновна, но не съм сигурна, но Санчи не прости на никой това, че не Джаго не се ожени за нея. А пък Джаго се жени за Ганга. Калиани отново започва да бленува за правнуче, но се оказва, че при раждането на първото дете на Ганга, нещо не е направено както трябва и тя не трябва вече да ражда, защото ще е опасно за живота й. Отново започват страдания и Джаго й донася хапчета против забременяване, но е късно, ганга разбира, че е бременна. Естествено крие от всички и после след първата годишни от сватбата на Шив и Ананди тя ражда на Джаго син. Това става по същото време, когато Шив научава че не син на майка си. Тогава се развиват три сюжетни линии: разкритие на тайната около раждането на Шив, забременяване на Ганга и появяване на бащата на Шив.
Оказва се, че при някаква задача, него го хващат, прибиват от бой и той загубва паметта и 25 години го нема. Той живее при някаква жена, която мисли, че е негова съпруга, но по неизвестни причини не спи с нея, не консумира брака си и те така. После успява да избяга и пристига в Джейтсар като просяк, така изглежда. Но него го гонят лошите и го прибиват отново и Джаго го спасява и го закарва в болница, лекува го и там разбира, че има амнезия, единствено което си спомня, името на някаква река, която се намира в Удайпур, нали там живее Шив. Лошите разбират, че той се крие в болница, опитват се да го отровят, да го убият, но опитите им са неуспешни. Тогава те нападат болница, но Джаго не го издава и той успява да избяга. И после се оказва, че това е мъжа на Ману. Шив и Махи го прибират в къщи, но той още не помни нищо...
И те така

# 634
Здравейте! Много се вълнувам на този епизод. Това което каза бащата и че го е срам да даде скромния си подарък ме разплака. Защото знае че Кало има много по-щедри подаръци.Напомни ми за моята майка когато веднъж сестра ми каза, че свекърва и дава много по-големи подаръци и майка ми се натъжи. А хората не знаят че и малкия подарък, но даден от сърце и с голяма любов, е по-голям и ценен от всеки друг.
Дано Ананди поне замалко се усмихне и зарадва семейството на красавеца Шив.

# 635
Какво им слагат зад ушите на младоженците?

Много са ми смешни мъжете с тези цветни тюрбани на главата  Mr. Green

# 636
Нищо не им слагат, този жест се прави против уроки. Май.

Иначе да, много приятни епизоди днес. Дано Джагдиш не развали партито.

# 637
Това момче го представиха като сина на Мину.... newsm78

Много е красива Ананди. Хубаво са я гримирали

Направо се влюбих в индийските  танци, толкова са изразителни  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 17:39 от Dream Team

# 638
Да, този излиза че е брат на Шивчето! Само дано бабката успее да спре Джаго преди Ананди да се е отказала, но предполагам, че няма да се случи. наистина прекрасни са танците им а пък накитите на Ананди така добре и се връзваха на лилавата дреха!

# 639
  • ГО
Много хубава серия! Ананди беше много красива.
Дано Джаго да не развали работата, но пък Ананди няма как да знае, че се е разделил с Гаури, дори и да го види, предполагам, че няма да се откаже.

# 640
Очевидно няма предвид това, което се изписа в темата. Джаго нали го гонят от къщата?

# 641
о да, дори шамар ще изяде от баба му, задето тормози Ананди
Но засега сам бяга от къщата, дори половинките си забравя. Калинка нали го видя, тича след него, но той вече си духна под опашката. На следващия ден Макхан донася на Калиани половинките, и тя разбира, че наистина Джаго е бил тук по време на годежа, но не казва на никой, заповядва на Макхан да прибере обувките в склада.

# 642
  • Prague Czech Republic
В днешните епизоди , Ананди беше много красива. Heart Eyes  Но ме изкара извън нерви докато сложи пръстена на Шив!! 

# 643
Музиката също беше страхотна. Визирам най-вече онова парче, което пуснаха на два пъти: първо, когато Гена и Кришна приготвяха Ананди за годежа, и вторият път, когато Ананди слизаше по стълбите. Паралелно с това даваха Джагдиш да пътува с колата към Джейтсар. Някой знае ли как се казва песента? Мъча се да я намеря час и нещо вече... Свалих сигурно всички парчета, които пуснаха днес, без него.  Close

# 644
Piya Ghar Aavengey- мисля ,че така се казва песента и я има с превод във вбох.Сори,че не мога да кача линк.

Общи условия

Активация на акаунт